Sabine Wilki

Sabine Wilki

HR-support & search

+45 5382 4466

sbw@betterpeople.dkSabine arbejder hos betterpeople med HR-support & search.

Sabine har en uddannelsesmæssig baggrund inden for uddannelsesvidenskab og har herigennem fået indblik i at udvikle og styre processer inden for det uddannelsesvidenskabelige felt. Hun har bl.a. tilegnet sig viden inden for HR, kompetenceudvikling, læring samt udvikling af mennesker og organisationer.

Sabine har gennem sine tidligere stillinger opnået erfaring inden for rekruttering, on-boarding og kommunikation. Her har hun arbejdet med udvikling af onboardingsprocesser samt stået for diverse ad-hoc opgaver.

Sabine brænder for at skabe relationer samt gøre en forskel for mennesker, og hun finder værdi i at skabe det perfekte match mellem mennesker og virksomheder.

Som person er Sabine positiv, imødekommende, mild og arbejdsom. Hun trives bedst i en dynamisk hverdag og værdsætter nye udfordringer.

Sabine bor i Aarhus med en veninde. I fritiden holder Sabine af at være social med gode veninder, familie og sin kæreste. Desuden værdsætter hun at holde sig aktiv og går bl.a. til spinning og dans.