Bestyrelseskompetencerne på plads

Bestyrelseskompetencerne på plads

Invester i toppen, se det på bundlinjen

Den rette udvælgelse af faglige og personlige kompetencer er forudsætning for en strategisk sammensætning og udvikling af bestyrelsesteamet.

Beslutninger om udskiftning af bestyrelsesmedlemmer sker med rettidig omhu. Vi tager en indledende dialog og afdækker behovet for såvel faglige som personlige kompetencer. I mellemstore og større virksomheder sker det ofte for sent og ikke så professionelt, som det kunne. Vi timer og tilrettelægger jeres proces frem mod det rette team i bestyrelsen. Skulle I have behov for hurtig handling, er vi også gearede til det.  

Vi har en database af direktører og bestyrelsesmedlemmer, som vi kan matche med de fleste behov for bestyrelsesmedlemmer. Dette sker efter, at vi har afdækket, hvad der er påkrævet, så strategien og mål eksekveres.

Vi interviewer, personlighedstester og validerer for såvel personlige som specifikke, faglige kompetencer. 

Vi er specialister i at sikre, at samarbejdet får et stærkt fundament fra start samt løbende udvikling og evaluering af bestyrelsen frem mod at blive et stærkt team. Alt afhængigt af hvad der skønnes at være behov for.

Hvis du kan afsætte tid til en dialog og kort første analyse af din virksomhed, så tager vi gerne et indledede møde og afdækker, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Er du bestyrelsemedlem eller potentielt bestyrelsesmedlem og ønsker optagelse i vores database, så er det muligt her.

Kontakt os nu og hør nærmere:

          Claus Bak, tlf.: 5383 4994, CEO & Partner