Executive search & selection

Få et kompetent match - hver gang

Hos betterpeople ved vi, hvor afgørende det er for en virksomheds udvikling og langsigtede succes at finde og motivere den helt rette kandidat på executive niveau.

Når I ønsker den bedst mulige afdækning af markedet og den mest kompetente udvælgelse, kræver det en omhyggelig, diskret og kvalificeret indsats at finde den helt rette kandidat. Derfor er executive - & board search og selection hos betterpeople en specialiseret og ressourcekrævende opgave, som vi håndterer med professionalisme på baggrund af vores mange års erfaring med search, selection og executive opgaver.

betterpeople executive- & board rekruttering er kendetegnet ved at være strategisk, dybdegående og forretningsbaseret. Rekrutteringsprocessen tager udgangspunkt i jeres aktuelle situation, forventninger, behov og vision for fremtiden. Først, når vi kender jer indgående, kan vi definere og skræddersy den rekrutteringsstrategi, der passer til jer.

For at sikre at I træffer den optimale beslutning, sørger vi for en en grundig vurdering af den enkeltes strategiske, ledelsesmæssige og operationelle erfaringer og kompetencer.

I forbindelse med rekrutteringen og den efterfølgende ansættelsesimplementering understøtter vi en afstemning og klargøring af forventninger, krav og performance, så alle får den optimale opstart og bedste langsigtede effekt.

Kontakt os, for at høre nærmere om betterpeople executive- & board search og rekruttering. Vi designer processen ud fra jeres behov, så den effektivt rammer plet.

Vi søger løbende executive emner, som er interesserede i diskret kontakt. Er du erfarings- og ambitionsmæssigt kompetent og interesseret i at blive kontaktet, såfremt vi finder et match, kan du registrere dig her.

Kontakt direkte:

Claus Bak, tlf.: 5883 4994, CEO & Partner