Search og assessment

Search og assessment

Vi finder kandidaten, du søger!

betterpeople search-proces er kendetegnet ved at være strategisk, dybdegående og forretningsorienteret. Vi afdækker markedet effektivt, grundigt og diskret. Vi har en holistisk tilgang til search, og vi tilegner os en unik forståelse af jeres virksomhed, jeres  lederteams  behov samt jeres ønsker om forandring. For at finde branchens bedste kandidater omfatter vores søgningsproces både aktivt jobsøgende kandidater og kandidater, som allerede er i arbejde.

Searchprocessen indledes med et afklarende interview hos jer, hvor vi indsamler viden til at udarbejde en detaljeret kandidatprofil. Det omfatter oplysninger om virksomheden, virksomhedens behov og krav til stillingen samt ønsker til kandidatens personlige egenskaber og kompetencer. Vi udfordrer jer gerne på jeres parametre, fordi vi ved, at man sommetider skal tænke utraditionelt for at finde det helt rigtige match.

Kandidatprofilen danner derefter grundlaget for, at vi kan finde og motivere den helt rette kandidat på en effektiv og professionel måde.

Vi fejlsikrer din beslutning ved at udarbejde et solidt og kvalificeret beslutningsgrundlag. Hertil kan vi, efter behov, inkludere personlighedstests som MPA eller   NEO-PIR   samt intelligenstests.

Vi er kendte for stor træfsikkerhed, og enkle, effektive processer med et højt informationsniveau igennem hele forløbet.