Organisations- og kulturudvikling

Skab den rigtige kultur

Vi kan udvikle og implementere kultur og sikre, at jeres organisering matcher jeres aktiviteter.

Kultur består af vaner, holdninger og adfærd. Hos betterpeople arbejder vi ud fra, at en stærk og værdibaseret kultur er altafgørende for succes og vækst. Vi kan hjælpe jer med at designe og oparbejde den kultur, I vil have som grundstenen for at lykkes. Det gør vi ved at designe en proces, der er skræddersyet til netop jeres behov - gerne ud fra jeres nuværende strategi og øvrige organisatoriske og værdimæssige grundlag.

Sammen med jer udstyrer vi ledergruppen til at være kulturarkitekter for jeres organisation. Vi sikrer en vellykket integration af en stærk kultur i lederteamet samt resten af medarbejdergruppen. Måske har I allerede en stærk kultur, men vil gerne lægge en plan for, hvordan I accelerer og udvikler den, når I fx. foretager ændringer i  strategien eller skal rekruttere nye profiler på nøglepositioner. Det kan også være, at I har brug for at understøtte individuel afklaring gennem coaching.

Uanset behov er vores tilgang formet af jeres virkelighed – vi fungerer som sparringspartner, katalysator og rådgiver. 

Hvis en organisationskultur præges af, at der ikke er optimal organisering og kultur, giver det på sigt ofte en dårlig stemning eller en bestemt tilgang til arbejdet, der modarbejder eller hæmmer virksomhedens evne til eksekvering. Kulturen i en virksomhed er en stærk forudsætning for en fremtidige succes.

Kunne i tænke jer at digitalisere flere af de organisatoriske processer - så kan vi bidrage med viden og implementering af RISMAbusiness.

Kontakt os, for at høre nærmere om, hvordan vi kan bidrage til udvikling af jeres kultur og organisation.