NYT AURA Logo

Afregningsleder, AURA

AURA er på en digitaliseringsrejse. Derfor leder AURA nu efter en skarp og fremsynet afregningsleder med forretningsforståelse og et ønske om at være med i udviklingen og implementeringen af et nyt afregningssystem til el-handel.

betterpeople A/S søger på vegne af AURA en afregningsleder. 

AURA  
AURA leverer strøm til både private- og erhvervskunder i hele Danmark. Som afregningsleder i AURAs elhandelsafdeling kommer du til at arbejde i en virksomhed, der bidrager aktivt til den grønne omstilling, og hvis produkter og services gør en forskel i kundernes hverdag. AURA er på en spændende digital rejse, som bringer mange forandringer med sig både internt i organisationen og for kunderne. 
 
Udviklingsorienteret afregningsleder
I stillingen som afregningsleder får du ansvaret for både at drifte og udvikle afregningsfunktionen. 

Du sikrer, at den daglige drift fungerer og er samtidig med til at udvikle og implementere et nyt afregningssystem. Du kommer til at arbejde med automatisering af afregningssystemet, optimering af interne systemer og implementering af nye processer. 

Som afregningsleder får du ledelsesansvaret for seks medarbejdere. Du får desuden et tæt samarbejde med mange interne afdelinger som IT- og digitalisering, Kundeservice og Salg. 

Markedet er i konstant forandring og udvikling, hvorfor stillingen kalder på en udviklingsorienteret profil, som finder det naturligt at vurdere arbejdsgange og procedurer i teamet kontinuerligt.  
 
Afregningsleder med flair for forandringsledelse 
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til en afregningsfunktion. Du har muligvis (ikke et krav) erfaring fra en energivirksomhed, så du kender til elmarkedet og de gældende markedsregler.  

Det er et plus, hvis du tidligere har beskæftiget dig med implementering af digitale automatiseringsprojekter. Erfaring med opgave- og projektstyring samt forståelse for digitale systemer, herunder proces- og dataforståelse, er desuden afgørende i rollen som afregningsleder. 

Erfaring med ledelse og særligt forandringsledelse vægtes meget højt. Det er derfor vigtigt, at du er en leder, der har øje for mennesket i forandringsprocessen. Du har stort fokus på dine medarbejderes trivsel, og du bidrager til et stærkt samarbejde internt i organisationen. Det falder dig naturligt at tage ansvar og ejerskab over forandringsprocesserne undervejs i udskiftningen af afregningssystemet. Du er derudover interesseret i at være med på AURA’s digitale rejse, og ser det som en spændende udfordring. 
   
Dynamisk virksomhed med et godt arbejdsklima 
Som afregningsleder bliver du en del af AURAs elhandelsafdeling, der holder til i Galten ved Aarhus. Hos AURA er den gode kundeoplevelse i fokus, ligesom kvalitet og ordentlighed vægtes højt.

Du bliver en del af en organisation i udvikling, hvor visioner og ideer bydes velkommen, og hvor der er en generel høj trivsel blandt medarbejderne. Der er gode muligheder for faglig udvikling, ligesom du får gode muligheder for selv at udvikle og påvirke jobbet. Du kan forvente et positivt og udviklende arbejdsmiljø med et godt samarbejde både i afregningsteamet og på tværs af alle teams. 

AURA har en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening, der arrangerer mange sociale arrangementer. 
   
Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller ring på tlf. 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen