Logo St

Area Manager, ST Skoleinventar

Vi søger en dynamisk og ambitiøs Area Manager, der vil udbygge eksporten til eksisterende og nye markeder. Motiveres du af at skabe resultater og opbygge et bredt forhandlernetværk? Så er du muligvis den Area Manager vi søger til ST Skoleinventar.

betterpeople A/S søger på vegne af ST Skoleinventar en Area Manager. 

ST Skoleinventar

ST Skoleinventar har siden år 1949 udviklet, produceret og leveret inventar og indretningsløsninger af høj kvalitet til B2B-markedet. Udover at levere inventar til den danske uddannelsessektor, er ST Skoleinventar også repræsenteret i både Norge og England. Hovedkontoret er placeret i Tarm, som ligger 45 minutters kørsel fra både Esbjerg, Billund og Herning. 

I 2021 fik ST Skoleinventar en ny CEO, som i samarbejde med bestyrelsen og ledelsen har taget de første væsentlige skridt mod en ny særdeles ambitiøs strategi for virksomhedens fremtidige udvikling. Dette indebærer blandt andet en transformation fra produktions- til projektvirksomhed drevet af en data- og analysebaseret tilgang og ledelse. Eksekvering af denne strategi fordrer tilførsel af nye kompetencer, samt løft af nuværende kompetenceniveau, hvorfor der hen ad vejen vil være rig mulighed for at afprøve og indfri ambitioner samt karrieremuligheder. 

Salgsrolle med fokus på det norske og engelske marked

Som Area Manager får du ansvaret for at udvikle og styrke salget til primært det norske og engelske marked. Dit fokus vil være på at udvikle forhandlernetværket samtidig med, at du supporterer og fastholder eksisterende relationer til forhandlere. Der er her tale om en salgsrolle, som bygger på produktkendskab, hvor der i relationen til forhandler og distributør er fokus på uddannelse, indsalg og sparring, for at finde frem til de bedste løsninger. 

Du bliver en del af et velfungerende eksternt salgsteam, hvor du vil referere direkte til salgschefen. Dine arbejdsopgaver vil bestå af at identificere og analysere nye salgsmuligheder i både Norge og England samt afsøge leads og mulighederne for eksport til nye markeder. I rollen som Area Manager kommer du til at få en stor berøringsflade både eksternt og internt i virksomheden, særligt i samarbejde med afdelingen for Internt Salg. 

Ambitiøs og handlekraftig salgsprofil

Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund inden for salg fra en lignende stilling, og har gjort dig erfaringer med samarbejde på tværs af landegrænser. Derudover ser vi gerne, at du har flair for indretning og en vis forståelse for tekniske tegninger. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er et krav, at du behersker engelsk i skrift og tale samt kan begå dig på de skandinaviske sprog.  

Som person er du ambitiøs, handlekraftig og du har et stort drive, der gør dig i stand til at få tingene til at ske. Din styrke er blandt andet din evne til at uddanne forhandlere, kommunikere i øjenhøjde med kunder, samt se muligheder og eksekvere på disse. Derudover er du skaberlysten, arbejder dynamisk og drives af godt købmandskab. I rollen som Area Manager kommer du til at opbygge og vedligeholde relationer til både nye og eksisterende forhandlere, hvorfor det er vigtigt, at du som person er udadvendt og selvsikker. Ydermere har du et ønske om at arbejde selvstændigt og fremdrive ambitiøse resultater hos ST Skoleinventar. 

Uformel og social arbejdsplads  

Du bliver en del af et uformelt og engagerende miljø med kompetente kollegaer. Du vil blive budt velkommen af et salgsteam, som spiller hinanden gode og gerne inviterer til sociale aktiviteter, såsom padel eller nytårskur. 

Derudover tilbydes du et spændende og udfordrende job, hvor du vil opleve stor selvstændighed og frihed samtidig med, at du bliver en aktiv del af et salgsteam. Der er i denne stilling gode muligheder for faglig udvikling, da ST Skoleinventar har ambitiøse planer for fremtiden. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Benedicte Bjørn på e-mail bb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.    

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen