Iadvice Logo 400X200

Backend-udvikler, iAdvice

Vil du som software udvikler tættere på kunden og være en afgørende del af løsningen? Motiveres du af at udvikle løsninger, der hjælper virksomheder med at udvikle deres forretning? Så har du nu muligheden for at blive en del af et vækstende og uformelt IT konsulent hus, der glæder sig til at sparre med dig og få dine input til løsningerne.

betterpeople søger på vegne af iAdvice en backend-udvikler. 

Om iAdvice 
iAdvice er specialister i forretnings-systemerne Visma Business og Visma.net, hvor de udvikler og bygger applikationer i og omkring kundens forretningssystem. Du bliver en vigtig spiller på holdet og har muligheder for at sætte dit helt eget præg på stillingen og iAdvices fortsatte vækst. En vækstrejse med mantraet ”Sammen digitaliserer vi Skandinavien!”. I dag består iAdvice af 40 medarbejdere i Danmark, og de stiler imod en fordobling inden for de næste par år. Derudover indgik iAdvice i 2018 i et Joint Venture med den svenske koncern Exsitec, hvor de i dag er ca. 500 medarbejdere på tværs af Danmark, Norge og Sverige. 
  
ERP-løsninger og brobygger mellem IT og forretningen 
Din primære opgave bliver at udvikle løsninger til ERP-systemer i iAdvices udviklingsafdeling bestående af 5 kolleger. Her kan din første opgave blive at lave en integration op mod et API hos en af kundens partnere. Det er derfor vigtigt for rollen, at du har et solidt basiskendskab til C# og .NET økosystemet samt erfaring med Windows platformen. Det vil også være en fordel hvis du har arbejdet med SQL og kendskab til udvikling af ASP.NET Core API’er og/eller WinForms/WPF applikationer. iAdvice sørger for at holde sig opdateret og inddrager nye frameworks og teknologier løbende, samt udbygger sit eget bibliotek af komponenter som distribueres via deres interne nuget feed. 

Du kommer til at hjælpe kunderne med at finde, tilpasse og implementere den helt rigtige løsning, der som oftest vil være i samarbejde med en forretningskonsulent-kollega fra ERP-afdelingen. Da det er dem der har den primære kundekontakt, hvor du som udvikler laver den del af løsningen, som kræver udvikling og er med til at specificere og estimere løsningerne. 
  
Backend’er med interesse for kundevendte løsninger 
For at trives bedst i rollen forestiller vi os, at du er typen der motiveres af at troubleshoote i aktivt sammenspil med kunden og dine kolleger. Du er mest af alt en pragmatiker, der naturligt dykker direkte ned i udfordringerne og ser de mulige løsninger. I forlængelse heraf trives du godt i et vækstende og udviklende miljø med varierende opgaver. Da du vil møde en række virksomheder og deres medarbejdere, er det vigtigt, at du kan lide kontakten og trives med kundekommunikationen. 

Det er ikke vigtigt hvilken uddannelse du har, eller om du kender de rigtige trendende faglige udtryk, som Sprint, Scrum etc. Vigtigst er det, at du har den rigtige indstilling til at lære nyt sammen med et par års erfaring fra en lignende stilling - og derfra vil iAdvice, og dine kommende kolleger, kunne hjælpe dig til at blive en af de bedste softwareudviklere inden for forretningssystemer. 

Social alsidig kultur og superhelte univers 
Hos iAdvice er der åbne rammer og en høj grad af indflydelse og selvbestemmelse i forhold til definering af opgaven. Du bliver del af en social kultur med en flad struktur og højt til loftet. Så højt til loftet, at der er plads til at have en én-til-én Ironman-figur hængende - i selskab med de andre helte fra hele Marvel-universet, som du finder rundt omkring i bygningen. 

Vi forestiller os derfor også, at du er typen der kan lide at være del af et sted med lidt skævhed og som rummer alle typer mennesker, hvor der altid vil være mindst én der deler dine interesser. iAdvice har mange sociale arrangementer, som fx brætspil-aftener, grillaftener og superbowl-events, og så griber de enhver lejlighed til at hygge sig og få et godt grin blandt gode kolleger. 
  
Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecillie Meilby Lyngstrand på e-mail cml@betterpeople.dk eller på mobil 2921 1291. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Maibritt Overgaard Jensen

Maibritt Overgaard Jensen

HR- og rekrutteringskonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen