5Ad85caeb53be

Business Controller, KEN STORKØKKEN A/S

I denne position, vil du få rig mulighed for indflydelse på hvordan regnskabs- og økonomifunktionen opbygges i en virksomhed, der er i forandring og under digital oprustning. Der er i denne rolle gode muligheder for faglig og personlig udvikling, som økonomidirektørens højre hånd og afdelingens co-pilot.

betterpeople A/S søger på vegne af en KEN STORKØKKEN A/S en Business Controller. 

Dynamisk virksomhed i udvikling  

KEN STORKØKKEN startede som en mindre familievirksomhed, og er nu en af landets førende storkøkkenforhandlere med 100 medarbejdere og en omsætning på et trecifret millionbeløb. KEN STORKØKKEN beskæftiger sig med salg af maskiner og isenkram samt konsulentbistand og indretning af storkøkkener. Missionen for KEN STORKØKKEN er at sikre kunderne den optimale funktionalitet via en individuel rådgivning, som resulterer i specialdesignede køkkener til både restaurant-, hotel- og kantinedrift. 

KEN STORKØKKEN er i gang med et spændende og gennemgribende internt udviklingsprojekt, der blandt andet inkluderer udskiftning af ERP-system og ambitiøse planer om at vokse sig endnu større. Derfor søger virksomheden nu en erfaren Business Controller, der kan være med til at sikre den økonomiske drift og den fremtidige udvikling. 

Erfaren Business Controller med forretningsforståelse   

I rollen som Business Controller vil du spille en afgørende rolle i økonomistyringen og bidrage til KEN STORKØKKENs fortsatte vækst og succes. Du vil blive en del af et dedikeret team, der vægter engagement og arbejdsomhed højt, hvor du vil referere direkte til virksomhedens CFO. Dine arbejdsopgaver kommer til at være bredtfavnende. De inkluderer udover almindelig drift, såsom månedsregnskaber og vedligeholdelse af procedurer, at du udarbejder diverse analyser og afvigelsesrapporter samt deltager aktivt i udvikling og kvalitetssikring af virksomhedens BI. Herunder kræver stillingen, at du har en udpræget forretnings- og procesforståelse. Derfor vægter virksomheden erfaring højt og forventer, at du har siddet mindst 3-5 år i en lignende rolle.  

Analytisk og udviklingsorienteret  

Vi leder efter dig, der har datadisciplin og sans for detaljen. Herudover er du en proaktiv do’er, der har evnen til at arbejde selvstændigt, samtidig med at du er en teamplayer. Det er essentielt, at du har stærke analytiske evner og interesse for IT, da virksomheden ønsker at blive mere datadreven. Virksomheden ser gerne, at du har erfaring med Business Central og Power BI. Dette er et udviklingsjob, hvor du fra start er med til at opbygge et stærkt fundament, og på sigt kan være med til at udvikle både virksomheden og egne personlige og faglige kompetencer. Overordnede succeskriterier i rollen er effektivisering og automatisering af arbejdsprocesser samt aflastning af virksomhedens CFO, hvor du agerer vedkommendes højre hånd. 

Fleksibilitet og sammenhold  

KEN STORKØKKEN tilbyder en spændende stilling i en dynamisk organisation med en positiv og struktureret arbejdskultur. Der er et godt arbejdsmiljø med høj medarbejdertrivsel og sammenhold. I stillingen, som Business Controller, vil der være mulighed for stor fleksibilitet.  

Du skal søge denne stilling, hvis du trives i et miljø, hvor folk er imødekommende, fagligt dygtige og stolte af at repræsentere virksomheden. Herudover vil du få mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og bidrage til KEN STORKØKKENs succes.  

Hvis denne stilling har fanget din interesse, og du tænker at dette kunne være noget for dig, så tøv ikke med at søge stillingen eller tage kontakt. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Benedicte Bjørn på e-mail bb@betterpeople.dk Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Brit Sømose

Brit Sømose

HR- & kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen