Logo383x250

Controller, LINDBERG

Vi leder efter dig, som er fyldt med gå på mod og ikke er bange for at tage ansvar. En fagligt skarp Controller, der trives med internationale opgaver, og som besidder gode samarbejdsevner, samt stræber efter at være en del af en innovativ og global virksomhed.

betterpeople A/S søger på vegne af LINDBERG en Controller.

LINDBERG stiller sig øverst på podiet verden over når det vedrører design-orienterede high-end brillemærker. LINDBERG lever efter mottoet “Vi gør det enten exceptionelt eller overhovedet ikke”. Virksomheden søger altid originalitet og topkvalitet i alt hvad de gør og producerer. Med den kompromisløse tankegang og unikke mindset har virksomheden revolutioneret design af briller. Virksomheden designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger LINDBERG briller globalt til omhyggeligt udvalgte partnere i 138 lande.

ESG-rapportering og optimering af rapportprocesser

I den nyoprettet stillingen som Controller bliver du en del af en velorganiseret økonomi- og finansafdeling. Du vil indgå i et engageret og stabilt team, med intern sparring og stærkt teamwork. Her vil du arbejde med registrering og rapportering af koncernens økonomi. I stilling som Controller vil du referere direkte til LINDBERGs Finance Manager, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet kommer til at bestå af at drive et effektivt rapporteringssystem til Kering, herunder likviditetsrapport, månedsrapport, forecast, budgetter og ESG-rapportering.

Dine arbejdsopgaver kommer til at være bredtfavnende, med blandt andet ansvarsområder som regnskabshåndtering, udarbejdelse og udvikling af månedsregnskaber samt konsolidering, afstemning og opfølgning på afvigelser og årsafslutning.

I rollen som Controller vil du stå for controlling af danske og udenlandske datterselskaber, herudover vil du påtage dig løbende opgaver, samt ad-hoc analyser. Ydermere vil du desuden være med til at drive optimering af rapporteringsprocesser og arbejdsgange, herunder opgaver som intern kontroller.

Ansvarsbevidst, selvstændig og faglig stærk Controller

Vi ser gerne at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som enten Cand.Merc.Aud eller HDR. Dine kvalifikationer har du opnået gennem en lignende stilling, hvor du har nogle års praktisk erhvervserfaring fra regnskabs- eller revisionsbranchen. Du besidder gode analytiske evner og er erfaren inden for IT, hvor du har beskæftiget dig med blandt andet Excel. Da LINDBERG er en international virksomhed, forventes det at du er god til engelsk og dansk, både skriftligt såvel som mundtligt.

Du er en person som ikke er bleg for at tage ansvar og ser det fordelagtigt at kunne sparre med dine kollegaer og din leder. Din styrke er din evne til at gå vedholdende og selvstændigt til værks i dine opgaver. Du er en pålidelig person som arbejder godt under skarpe deadlines og trives i en struktureret hverdag, hvor du evner og har lyst til at tage fat i nye områder. Du er samarbejdsvillig og god til at kommunikere på tværs af organisationen, også når opgaver skal løses i fællesskab.

Ambitiøs og unik virksomhedskultur med plads til familielivet

Som Controller i LINDBERG bliver du en del af et team som er præget af en ambitiøs og unik virksomhedskultur. Det er en eftertragtet arbejdsplads, som er fyldt med kompetente og yderst passionerede medarbejdere, der gennem deres unikke mindset har skabt succes verden over. Du vil indgå i en flad organisationsstruktur, hvor der bliver banet vej for en uformel tone og tilgang til hinanden, som forudsætter at der bliver taget hånd om alle i virksomheden. Du vil få mulighed for at benytte og udvikle dine faglige kompetencer i et miljø som er præget af en suveræn god “vi-stemning”, samt et miljø der giver plads til og forståelse for familielivet.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecilie Orris på e-mail ce@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

 

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Fie Bak

Fie Bak

HR-support & search
Cecilie Orris Eriksen

Cecilie Orris Eriksen

HR-support & search

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen