Skyways T

Controller, Skyways Technics A/S

Vi leder efter dig, der besidder analytiske evner og har blik for at optimere processer. En datadrevet Controller, som har en god forretningsforståelse og kunne finde det spændende at blive en del af en international virksomhed i vækst.

betterpeople A/S søger på vegne af Skyways Technics A/S en Controller.

Skyways Technics A/S
Skyways Technics er en førende MRO-virksomhed med fokus på regional flysupport. Virksomheden leverer tekniske serviceydelser/komponenter til kunder rundt om i verden. Med 35 års operationel erfaring i luftfartsindustrien, kombinerer Skyways Technics usædvanlig høj indsigt og ekspertise indenfor hurtig leverance af pålidelige og skræddersyede løsninger til flyoperatører og ejere. Skyways Technics´ udvalg af specialiserede vedligeholdelses- og reparationstjenester sikrer flyets luftdygtighed fra rutineinspektion og vedligeholdelse, til AOG-support, flyelektronik, reparation og meget mere. Skyways Technnics er med veletablerede lagre af komponenter altid klar til at forsyne partnere med industristandard komponenter. Med lokationer i Europa, Asien og Amerika (herunder basisvedligehold og shop faciliteter i Europa), værksteder i Asien, og salgskontorer i Mellemøsten og USA, sikrer Skyways Technics en global logistik- og tilstedeværelse, som beskæftiger 120 medarbejdere på verdensplan.

Proaktiv rådgiver med global forståelse
I rollen som Controller bliver du en del af et engageret og kompetent team, der tilsammen besidder stor erfaring og knowhow. Du kommer til at være en proaktiv rådgiver, hvorfor det er vigtigt, at du som person er udadvendt og udfarende, og har et ønske om at optimere og eksekvere på daglig basis i operationen. Herunder kræver stillingen, at du formår at udarbejde investerings- og rentabilitetsanalyser og handle på dem. Derudover har du en global forståelse og interesse, da Skyways Technics arbejder på et internationalt niveau.

Dine arbejdsopgaver kommer til at være bredtfavnende, inkluderende opgaver som bl.a. månedsregnskab, årsregnskab, data- og analysearbejde samt opbyggelse af management information strukturer og processer. Derudover får du til opgave at optimere de nuværende månedsrapporterings- og likviditetsstyringsværktøjer. Det forventes, at du er i stand til at kombinere traditionelle controlling opgaver med opgaver i operationen.

Som Controller bliver du en del af en virksomhed, der er præget af en positiv iværksætterkultur og du får mulighed for selv at være med til at forme din stilling til en nøgleposition i koncernen.

Analytisk og selvkørende Controller
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som enten Cand. Merc. Aud. eller HDR. Dine kvalifikationer har du opnået gennem en lignende stilling, hvor du har nogle års praktisk erhvervserfaring fra regnskabs- eller revisionsbranchen. Herunder har du en grundlæggende regnskabs- og forretningsmæssig forståelse. Du er vant til at arbejde med data i Excel formater og derudover er det en fordel, hvis du har ERP erfaring.

Som person er du selvkørende, udadvendt og nysgerrig i tilgangen til dine arbejdsopgaver. Derudover besidder du analytiske evner, hvor du benytter dataudtræk til generelt at højne informationsgraden og styrke beslutningsgrundlaget.

Ambitiøs virksomhed med iværksætterkultur
Som Controller i Skyways Technics A/S bliver du en del af en åben og uformel virksomhedskultur, hvor der er en god holdånd. Der er tale om en virksomhed, som er utrolig omstillingsparat og hele tiden jagter optimering og effektivisering i alle processer. Derudover bliver du en del af en fleksibel virksomhed, hvor arbejdet med internationale lande, gør det muligt at tilbyde en fleksibel og alsidig arbejdsdag.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecilie Orris på e-mail ce@betterpeople.dk Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen