5Ad85caeb53be

COO/CFO, Ken Storkøkken A/S

Vi leder efter dig der vil og kan spille en vital rolle i den fremtidige udvikling af KEN STORKØKKEN. Dig der har en god forretningsforståelse og et stort fokus på optimering af interne processer. Vi er på udkig efter en stærk personlighed, der ønsker at arbejde med forandringsledelse og er vant til at have sin gang i en mindre eller mellemstor virksomhed, og som har drevet udvikling og skabt synergi på tværs af afdelinger.

betterpeople A/S søger på vegne af KEN STORKØKKEN en COO/CFO (økonomidirektør)

KEN STORKØKKEN er startet som en familievirksomhed, der har vokset sig stor. Det er nu en af landets førende storkøkkenforhandlere med 100 medarbejdere og en omsætning på et trecifret millionbeløb. Missionen for KEN STORKØKKEN er at sikre kunden optimal funktionalitet via en individuel rådgivning, som resulterer i specialdesignede køkkener til både restaurant, hotel og kantinedrift. Derudover beskæftiger virksomheden sig med salg af egne maskiner, isenkram og konsulentbistand indenfor bæredygtige løsninger.

KEN STORKØKKEN holder til i både Aarhus og Brøndby, og du vil som COO/CFO (med titlen økonomidirektør) få din daglige gang på hovedkontoret i Aarhus.

Indtjeningsoptimering, digitalisering og strømlinede processer
Som økonomidirektør vil du få det overordnede ansvar for drift og udviklingen af økonomiafdelingen. Du vil få en central rolle i virksomheden, hvor du vil komme til at arbejde konkret med udvikling og optimering af arbejdsprocesser, blandt andet gennem implementering af nyt ERP-system. Endvidere vil du stå for den primære kontakt til associeret selskab, bank og revisionsselskab.

Du får ansvaret for virksomhedens overordnede økonomi, regnskab, rapportering og optimering af indtjening samt likviditetsoverblik. Derudover vil du komme til at have personaleansvar for økonomiafdelingen og lageret. Du vil gennem analyse af nøgletal og det underliggende datagrundlag skabe et vidensgrundlag, hvorigennem du opnår den forretningsindsigt, der skal til for at træffe de bedste strategiske og operationelle beslutninger.

Denne stilling kalder på en proaktiv do’er, med økonomisk overblik, som kan agere sparringspartner for CEO og den resterende ledelsesgruppe. Hvis du brænder for forandringsledelse, og du kan udfordre status quo, så har du den personlighed, vi leder efter.

Handlekraftig, proaktiv med erfaring eller interesse for forandringsledelse
Som økonomidirektør kommer du til at referere direkte til CEO og være en del af ledelsesgruppen samt sidde med til bestyrelsesmøder.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor økonomi eller regnskab, og at du har 5-10 års erfaring fra en lignende rolle.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lille eller mellemstor virksomhed, og derigennem har erhvervet dig en relevant kommerciel forståelse. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med ERP-systemet Microsoft Business Central, samt har været med til at implementere et ERP-system og skabe nye velfungerende processer i denne forbindelse.

Som person er du udviklingsorienteret og har tidligere arbejdet med at optimere og digitalisere arbejdsgange og interne processer. Det er vigtigt med interesse for forandringsledelse, da dette spiller en central rolle i arbejdsopgaverne. Du har gennemslagskraft, er strategisk og analytisk tænkende. Andre beskriver dig som en karismatisk leder, med drivkraft til at eksekvere og som har evnen til at gå forrest og bakke op om nye initiativer.

Et solidarisk sammenhold og høj medarbejdertrivsel
Hos KEN STORKØKKEN er der en varieret medarbejdergruppe, bestående af både nytilkomne medarbejdere og medarbejdere med lang anciennitet. Dette afspejler en høj medarbejdertrivsel og et arbejdsmiljø, der er præget af et stærkt sammenhold, hvor både ledere og medarbejdere tager del i at gøre det til et rart sted at være, også i travle tider. Virksomheden udøver stor tillid til medarbejderne, hvor der er en høj grad af frihed og det er vigtigt at alle oplever arbejdsglæde. Du bliver mødt af imødekommende, loyale og ekstremt engagerede kollegaer, og du vil opleve en virksomhed, som hele tiden forsøger at rykke på markedet. Der er et stort informationsflow intern i virksomheden, hvor alle medarbejdere bliver opdateret på centrale KPI’er, og hvad der rører sig i de forskellige afdelinger.

I denne stilling vil du blive en del af ledergruppen og en del af det samlede team hos KEN STORKØKKEN, og du vil dermed få mulighed for at få indflydelse på, hvilken retning virksomheden kommer til at udvikle sig i.

Hvis denne stilling har fanget din interesse, og du tænker at dette kunne være noget for dig, så tøv ikke med at søge stillingen eller tage kontakt.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent
Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen