Sv

COO, Svejsehuset

Vi leder efter dig, der vil og kan spille en nøglerolle i Svejsehusets udvikling. Er du en handlekraftig kulturbærer, som formår at gå forrest og fremdrive en digital agenda, så har du gode forudsætninger for at lykkes som Svejsehusets første COO.

betterpeople A/S søger på vegne af Svejsehuset A/S en COO 

Svejsehuset A/S 

Svejsehuset er en rådgivende fullservice virksomhed, med mere end 40 års erfaring indenfor svejsning og skæring. Svejsehuset brænder for godt håndværk og er specialister indenfor svejsning og skæring af produkter til jern- og metalindustrien. Derfor sætter virksomheden en ære i at rådgive og vidensdele, så der i samarbejde med kunden, findes den helt rette løsning. 

Virksomheden gør en stor indsats for at opsøge og forstå nye teknologier og produkter. Blandt andet samarbejder de med søstervirksomheden, Uniwelco, som udvikler innovative softwareløsninger til svejsefaget. Svejsehuset har vækstet de senere år, og er fortsat i positiv udvikling. Hjertet af virksomheden består af faglærte smede, elektroteknikere, ingeniører og maskinmestre, som brænder for håndværk og udvikling.  

Igangsætter med teknisk flair 

Dette er en nyoprettet stilling, hvorfor du har mulighed for at få medbestemmelse og sætte dit eget præg på rollen. Som COO, vil du få det overordnede ansvar for drift, udvikling og optimering af virksomhedens samlede værdikæde og processerne herunder. Du vil komme til at beskæftige dig med flow og procesoptimering af blandt andet indkøbsprocesser via ERP-systemet, Business Central. Herudover får du ansvaret for at optimere interne processer relateret til Supply Chain Management.  

Du vil med fordel uddelegere til, og inddrage, relevante medarbejdere, og skabe rum og forståelse for nye funktioner og dataflow i organisationen. Det er derfor vigtigt, at du er en dygtig kommunikator, der formår at formidle nye processer og optimeringer på en forståelig måde. 

Du vil blive en del af ledelsen og referere direkte til den administrerende direktør. Som COO vil du få det faglige ansvar for Svejserhusets operationelle og administrative opgaver, og der kan på sigt være mulighed for at få direkte personaleansvar. 

Handlekraftig og kommunikativ stærk  

Vi er på udkig efter en rummelig person, der kan præge kulturen og skabe en åbenhed omkring nye digitale initiativer. Du er vedholdende og handlekraftig, hvorfor du selvstændigt afprøver nye muligheder, indtil du finder en brugbar og konkret løsning. Det er desuden vigtigt, at du har en indgående forståelse for ERP-systemer og ønsker at optimere ud fra en digital dagsorden.  

For at lykkes i jobbet, kræver det at du har stærke formidlingsevner både på skrift og tale. Du begår dig på et højt niveau, på både dansk og engelsk. Derudover er det en fordel hvis du kan tysk og/eller italiensk og spansk. Du har mindst tre års erfaring indenfor stillinger med et lignende ansvarsområde, og dit nuværende job er muligvis i elektronikbranchen eller i en teknisk baseret virksomhed.    

En arbejdsplads med humor og højt til loftet  

Hos Svejsehuset A/S bliver du en del af en god arbejdsplads med engagerede kollegaer. Du vil få din daglige gang på kontoret i Viby, hvor også Uniwelco holder til. Virksomheden er præget af en flad organisationsstruktur, hvor der er en høj grad af fleksibilitet. Du har i denne stilling mulighed for at influere den fremtidige udvikling af en succesfuld virksomhed i vækst og ikke mindst få medbestemmelse på Svejsehusets videre rejse. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk . Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

 

(C) betterpeople A/S 

 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Sine Fæste

Sine Fæste

HR- & Kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen