Logo383x250

Financial controller, LINDBERG

Lyder en alsidig og travl hverdag, med temposkift og engagerede kollegaer som noget for dig? Vil du være en del af en succesfuld, global virksomhed med et unikt mindset? Har du en bred viden og erfaring inden for finans og økonomi? Så er det dig vi leder efter som Financial controller!

betterpeople A/S søger på vegne af LINDBERG en Financial controller.

LINDBERG stiller sig øverst på podiet verden over når det vedrører design-orienterede high-end brillemærker. LINDBERG lever efter mottoet “Vi gør det enten exceptionelt eller overhovedet ikke”. Virksomheden søger altid originalitet og topkvalitet i alt hvad de gør og producerer. Med den kompromisløse tankegang og unikke mindset har virksomheden revolutioneret design af briller. Virksomheden designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger LINDBERG briller globalt til omhyggeligt udvalgte partnere i 138 lande.

Bredtfavnende rolle i økonomi- og finansafdelingen

LINDBERG er en perfektionistisk og kvalitetsbevidst brillevirksomhed som sætter dansk design i højsædet. LINDBERG befinder sig i luksussegmentet hvor æstetisk, innovation og håndværk spiller en central rolle i kundens købsproces. Virksomheden er en del af Kering, som er indehaver af store modehuse som blandt andet Gucci og Saint Laurent. Det er en virksomhed som går professionelt til værks i deres generelle arbejdsopgaver, altid arbejder passioneret omkring deres produkter og sætter upåklageligt design og kvalitet over alt andet.

I rollen som Financial controller vil du referere direkte til Finance Manager, hvortil du vil indgå i en velfungerende økonomi- og finansafdeling. Du vil blive en del af et engageret team, hvor teamwork og sparring spiller en stor rolle i at sikre en stabil og pålidelig registrering og rapportering af koncernens økonomi. Dine arbejdsopgaver kommer til at være bredtfavnende, hvortil du blandt andet kommer til at være ansvarlig for måneds- og årsafslutning, overførelser af penge, overvågning af likvider, EU-momsberegning, provisionsberegninger til salgsagenter, cash management, controlling af datterselskaber og udregninger samt indberetninger til Danmarks Statistik.

Selvstændig, erfaren og rejselysten holdspiller

Du har opnået dine kompetencer og kvalifikationer gennem lignende stillinger og har gerne en del erfaring med ovenstående typer af opgaver. Vi ser helst, at du er uddannet Cand.Merc.Aud, HD eller har erfaring indenfor revisionsbranchen. Da virksomheden er af international karakter, kræver stillingen, at man er villig til at rejse til bl.a. Philippinerne, Shanghai og i visse tilfælde Italien. I alt ca. 20 rejsedage årligt. Dette forudsætter ligeledes, at du er skarp inden for engelsk, såvel som dansk og kan mestre dette både skriftligt og mundtligt. I LINDBERG bliver du mødt af en travl, men spændende hverdag med mange temposkift og derfor kræves det, at du som person er engageret og fleksibel omkring dit arbejde. Du er positiv og imødekommende overfor nye opgaver. Du formår at arbejde selvstændig og evner at fordybe dig, samtidig med at du viser initiativ. Du er en holdspiller af natur og er god til at indgå i fællesskaber og samarbejde med dine kollegaer.

Ambitiøs og unik virksomhedskultur med plads til familielivet

I rollen som Financial controller i LINDBERG bliver du en del af et team som er præget af en ambitiøs og unik virksomhedskultur. Det er en arbejdsplads som er fyldt med kompetent og yderst passioneret personale, som har formået at skabe succes verden over gennem det unikke mindset og høj grad af kvalitetsbevidsthed. Du vil som Financial controller få lov til at sætte dit eget præg på stillingen og stillingens opgaver, hvor du vil blive mødt med en høj grad af tillid fra LINDBERG. Du vil samarbejde med sparringspartnere verden over og hele verden er din arbejdsplads. Du vil indgå i en flad organisationsstruktur, hvor der bliver banet vej for en uformel tone og tilgang til hinanden, som forudsætter at der bliver taget hånd om alle i virksomheden. Du vil få mulighed for at udvikle og benytte dine kompetencer i et miljø som er præget af en suveræn god “ vi-stemning", samt et miljø der giver plads til og forståelse for familielivet.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecilie Orris på e-mail ce@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

 

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Emma Ellekrog-Petersen

Emma Ellekrog-Petersen

HR-support & search
Cecilie Orris Eriksen

Cecilie Orris Eriksen

HR-support & search

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen