Denver Logo U.Baggrund

Head of Purchase, Denver

Motiveres du af muligheden for at spille en nøglerolle i udviklingen af en solid og velfunderet international virksomhed? Besidder du stærke kompetencer inden for indkøb og ledelse? Så tilbydes du her en ny og unik mulighed for at bringe disse kompetencer i spil på en afgørende måde.

betterpeople A/S søger på vegne af Denver A/S en Head of Purchase.

Denver A/S

Siden grundlæggelsen af Denver i 1990, er firmaet vokset til en international handelsvirksomhed, der producerer en bred vifte af forbrugerelektronikprodukter. I dag sælger virksomheden over 400 egne produkter, hvilket blandt andet indebærer tablets, smartwatches, el-løbehjul, audio- og home security produkter.

Denver beskæftiger ca. 67 medarbejdere og har haft imponerende regnskaber år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland, Polen og Spanien samt et bredt salg- og distributionsnetværk over hele Europa.

Nøglerolle

Som Head of Purchase får du en central position i Denvers videre udvikling. Du vil være ansvarlig for at optimere og styrke indkøbsafdelingen, samtidig med at du spiller en afgørende rolle som bindeled mellem forskellige afdelinger. Dine opgaver inkluderer at skabe struktur i dagligdagen, rapportere og analysere for at optimere indkøbsfunktionen samt lede et dedikeret team af indkøbere og koordinatorer.

Strategisk indkøb med internationalt fokus

Som Head of Purchase hos Denver A/S vil du arbejde med strategisk indkøb og sourcing, især med leverandører fra Østen. Du skal navigere gennem komplekse internationale myndighedsgodkendelser og kontrakter, hvilket kræver stærke kommunikative evner og fremragende engelskkompetencer. Din erfaring inden for indkøb og ledelse, kombineret med din forståelse for Østens kultur og forretningsgange, gør dig til den ideelle kandidat.

Erfaren leder med globalt perspektiv

Vi søger en Head of Purchase med betydelig erfaring inden for indkøb og ledelse. Din forståelse for kulturen i Fjernøsten og stærke IT-færdigheder vil være afgørende. Din evne til at gøre komplekse opgaver håndgribelige og etablere effektiv kommunikation mellem indkøb og salg vil blive værdsat. Som leder er du nysgerrig, disciplineret og positiv - og du har en erfaring med at skabe trivsel og struktur i travle arbejdsmiljøer.

Bliv en del af Denvers udvikling

Denver er en virksomhed drevet af passion, knowhow og et stærkt fundament inden for forbrugerelektronik. Med stabil vækst siden 1990'erne er virksomheden positioneret til at fortsætte deres succes i et marked med uanede muligheder og kæmpepotentiale. Hvis du ønsker at udvikle dig både fagligt og personligt, samtidig med at lede dygtige og engagerede medarbejdere, så er Head of Purchase-stillingen hos Denver A/S din næste karriereudfordring.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.    

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.    

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Sine Fæste

Sine Fæste

HR Business Manager

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen