Amka Logo1

Indkøbschef, AMKA I/S

En af Nordeuropas største vinimportører, er på udkig efter en handlekraftig og energisk Indkøbschef, der med sin erfaring kan bidrage til strukturering af indkøbsprocesser og være på forkant med hvad der sker i markedet. Som leder af et dygtigt indkøbsteam, vil du få en central rolle i AMKA, hvor du både har de langsigtede, strategiske briller på og blik for at pleje de vigtige relationer til nye og eksisterende hovedleverandører.

betterpeople A/S søger på vegne af AMKA I/S en Indkøbschef. 

Vinimportør og -distributør, AMKA
AMKA Gruppen består af 20 selskaber fordelt på ti lande, som hvert år sælger over 30 mio. flasker vin. Virksomheden blev stiftet i 1978 og er siden da vokset til at blive en markant spiller på det nordeuropæiske marked. AMKA Gruppen er en handlekraftig, privatejet virksomhed med en sund og stærk økonomi, som spænder over mange facetter og leverer bl.a. til Duty Free markeder, online platforme, specialforretninger, hoteller, restauranter, caféer og supermarkeder.

Som Indkøbschef kommer du til at have indkøbsansvar for AMKA detail, som primært sælger og distribuerer vin til detailkæder, og Best Selection, som samarbejder med Horeca-området og specialhandlen. 

Relationsskabende og økonomisk skarp
Som Indkøbschef bliver du en del af ledelsen og du vil referere direkte til CEO, Frank Søndergaard. Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for indkøbsfunktionen, som består af to erfarne indkøbere. Med det overordnede ansvar for indkøb hos AMKA Detail og Best Selection, vil du få både operationelle og strategiske opgaver der indebærer, at du løbende orienterer dig i markedet samt sikrer rette sortiment ud fra, hvad markedet kalder på. 

AMKA er en salgsdreven handelsvirksomhed, hvor indkøbsprocesserne som oftest starter med salg. En væsentlig opgave, som kræver stor beslutningskompetence og akkuratesse, er ansvaret for bulkprodukter, hvor rentabilitet i processer og værdikæde kontinuerligt skal tilsikres og optimeres.  

Som Indkøbschef bliver du ansvarlig for hovedleverandører, hvilket blandt andet omfatter produktudvælgelse, kontraktforhandling og kvalitetssikring, samt opbygning og vedligeholdelse af samarbejdet med nye og eksisterende hovedleverandører. Derudover får du til opgave at sikre præcis og salgsfremmende produktinformation internt i koncernen, på tværs af AMKA Gruppens selskaber. 

Kommunikativ stærk og forretningsdrevet lederprofil
I rollen som Indkøbschef kommer du til at have en stor kontaktflade både internt og eksternt, hvor relationsskabelse benyttes som et naturligt værktøj, hvorfor det er vigtigt, at du er en udadvendt person, der er dygtig til at skabe og vedligeholde relationer. 

Det er vigtigt, at du har en forretningsforståelse og et solidt indblik i hele værdikæden, fra produktion til varen er på hylden, således at du formår at træffe beslutninger både på det operationelle og strategiske niveau. Dette ser vi gå hånd i hånd med en datadreven tilgang til beslutningsprocesser, hvor du formår at forholde dig relevant til salgsprognoser og statistikker.

Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring og flere års erfaring fra en indkøbsfunktion, hvor du har handlet eller indkøbt vine. Hvis du også har kendskab til øl- og spiritusmarkedet, er det kun en fordel. Det er essentielt, at du besidder stærke engelskkundskaber og formår at begå dig på et højt sprogligt forhandlingsniveau. Endvidere forestiller vi os, at du har viden om vin, enten fra erhvervserfaring eller uddannelse, således at du formår at vurdere kvalitet og kan dele vinproducenternes produktentusiasme.

Passioneret og driftig organisation
Du vil i denne stilling opleve stor frihed, samt mulighed for at spille en væsentlig rolle for AMKA’s fremtidige succes, som en central del af ledelsen. Du vil som Indkøbschef og personaleleder blive mødt af et indkøbsteam med stor passion for branchen og høj loyalitet overfor virksomheden. Du vil blive en del af en virksomhed i en større handelskoncern, der rummer mange facetter og leverer til alle typer salgskanaler internationalt og nationalt.

På AMKA’s kontor i Randers er der en dynamisk og initiativrig kultur, som bærer præg af at man hjælpes ad på kryds og tværs af ansvarsområder for at nå i mål. Der er et godt kollegialt fællesskab, hvor arbejdsglæde og ordentlighed er i højsædet.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent
Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen