5Ad85caeb53be

Indkøbschef, KEN STORKØKKEN A/S

En driftig handelsvirksomhed, med fokus på kreativitet og service, er klar til at udvide teamet med en ny vigtig spiller, i form af en indkøbschef. Hos KEN STORKØKKEN samles to indkøbsfunktioner i én afdeling, og du kommer til at lægge grundstenene for afdelingens fremtidige positive udvikling og udvinde interne synergieffekter.

betterpeople A/S søger på vegne af KEN STORKØKKEN en indkøbschef.

KEN STORKØKKEN startede som en mindre familievirksomhed, og er nu en af landets førende storkøkkenforhandlere med 100 medarbejdere og en omsætning på et trecifret millionbeløb. KEN STORKØKKEN beskæftiger sig med salg af maskiner og isenkram samt konsulentbistand og indretning af storkøkkener. Missionen for KEN STORKØKKEN er at sikre kunderne den optimale funktionalitet via en individuel rådgivning, som resulterer i specialdesignede køkkener til både restaurant, hotel og kantinedrift.

KEN STORKØKKEN er i gang med et spændende og gennemgribende internt udviklingsprojekt, der blandt andet inkluderer udskiftning af ERP-system. Det er derfor essentielt, at du, som indkøbschef, byder nytænkning velkommen og har lyst til at bidrage til fremtidige forandringsprocesser.

Driftssikker og handlekraftig leder
Som indkøbschef bliver du en del af KEN STORKØKKENs ledelsesgruppe og du får det overordnede indkøbsansvar for hele virksomheden. Du kommer selv til at arbejde hands-on med kategorien maskiner og det operationelle indkøb. Derudover kommer du til at have det strategiske overblik og stå for forhandlinger af rammeaftaler med leverandører.

Som indkøbschef skal du facilitere og opbygge et nyt indkøbsteam af nuværende medarbejdere, da KEN STORKØKKEN har valgt at sammenlægge to indkøbsafdelinger, inden for kategorierne isenkram og maskiner. Du får her det ledelsesmæssige ansvar for den nye afdelings medarbejdere, og en af dine første opgaver består i, at udvinde mulige synergieffekter i fusionen mellem de to hovedkategorier. Endvidere får du via implementeringen af et nyt ERP-system mulighed for at kigge på interne processer, inden for indkøb, med digitale effektiviseringsbriller. 

I denne rolle får du en stor berøringsflade både ekstern til samarbejdspartnere og leverandører og internt til den øverste ledelse, salg, marketing, teknisk service, lager- og økonomiafdelingen. At skabe struktur og tydelighed i forhold til opgavefordeling og kommunikationsveje mellem salg og indkøb, vil ligeledes være en del af din opgaveportefølje.

Kommerciel profil med teknisk forståelse og flair for optimering 
Som indkøbschef kommer du til at referere direkte til virksomhedens CEO, og du får en vital rolle i forhold til at realisere KEN STORKØKKENs fremtidsplaner og målsætninger. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med ledelse og indkøb fra andre handelsvirksomheder, og at du har erfaring med indkøb af maskiner eller andre produktgrupper af mere kompleks karakter.

Da KEN STORKØKKEN har faste leverandører i både Europa, Asien og Nord Amerika, er det vigtigt, at du er velbevandret i det engelske sprog og mestrer det på forhandlingsniveau. 

Det er en stor fordel, hvis du har produktkendskab og indsigt i elektriske køkkenmaskiner og hårde hvidevarer, men det er ikke et krav. Det er dog en forudsætning, at du har en vis interesse eller forståelse for de tekniske specifikationer inden for maskinelt indkøb, evt. til køkken- og restaurationsbranchen.  

Sammenhold og engagement 
Hos KEN STORKØKKEN er der høj medarbejdertrivsel og et arbejdsmiljø, der er præget af et stærkt sammenhold, hvor både ledere og medarbejdere tager del i at gøre det til et rart sted at være, også i travle tider. Du vil i denne stilling blive mødt af imødekommende, loyale og ekstremt engagerede medarbejdere, der byder den nye struktur velkommen og ønsker en indkøbschef, som kan skabe fremdrift og øget fokus på indkøbsområdet.

KEN STORKØKKEN holder til i både Aarhus og Storkøbenhavn, hvor du som indkøbschef kommer til at have din daglige gang på hovedkontoret i Aarhus.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Benedicte Bjørn Ek på e-mail bb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen