Aros Logo Fondsmaeglerselskab

Investeringsrådgiver, Aros Capital Fondsmæglerselskab

Tiltales du af at skulle yde kompleks investeringsrådgivning, og formår du at formidle komplicerede forhold på en simpel måde, hvor kunden er i centrum? Så får du nu muligheden for at komme med på Aros Capital Fondsmæglerselskabs vækstrejse.

betterpeople søger på vegne af Aros Capital Fondsmæglerselskab en investeringsrådgiver.

Aros Capital Fondsmæglerselskab
Aros Capital Fondsmæglerselskab er et uafhængigt rådgivningsselskab i god udvikling, der tilbyder kunder rådgivning og forvaltning af værdipapirsporteføljer og formuer. Kunderne er blandt andet privatpersoner, holdingselskaber, fonde og forbund. Aros Capital Fondsmæglerselskab har kontorer i Aarhus og København.

Aros Capital Fondsmæglerselskab er en succesfuld virksomhed, der rådgiver nogle af Danmarks mest formuende familier. Aros Capital Fondsmæglerselskab har ambitiøse målsætninger og handlefrihed er rammen om deres hverdag.

Kunden i centrum
Som investeringsrådgiver hos Aros Capital Fondsmæglerselskab kommer du til at opbygge og få ansvar for din egen kundeportefølje, og med udgangspunkt i kundens finansielle situation og ønsker skaber du overblik og sammenhæng, når der skal træffes investeringsbeslutninger samt dannes langvarige relationer. Derudover arbejder du tæt sammen med direktøren og investeringsteamet om at skabe skræddersyede finansielle løsninger, der imødekommer kundernes behov.

Du vil have et afgørende ansvar for at yde den bedste rådgivning og forvalte værdipapirsporteføljer samt formuer for dine kunder. I rollen som investeringsrådgiver vil du få et indflydelsesrigt job i en virksomhed med en flad struktur, hvor du tilbydes et job med gode indtjeningsmuligheder. For den rette kandidat, vil der i denne stilling på sigt være mulighed for partnerskab.

Håndteringen af og rådgivningen til Danmarks mest formuende og komplekse kunder kræver et tæt samarbejde med dine kolleger, hvorfor det er vigtigt for Aros Capital Fondsmæglerselskab, at du er en god kollega, der gennem dine faglige og personlige evner prioriterer at løfte i flok.

Tillidsfuld investeringsrådgiver
Det er væsentligt, at du har en stor faglig indsigt og interesse for investeringsområdet. Herudover forventes det, at du er vedholden og motiveret for at udvikle dig som rådgiver. Du har flere års erfaring som investeringsrådgiver med egen kundeportefølje præget af høj kompleksitet, gerne inden for forvaltning af værdipapirsporteføljer og formuer. Du har interesse i alle former for investering, og du er enten certificeret af Finanstilsynet eller kvalificeret til at blive det.

Som person er du tillidsvækkende overfor både kollegaer og kunder. Du er udadvendt og tillidsfuld i dine relationer til andre, og det forventes, at du arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst, og så er du god til at præsentere de bedste løsninger. Du er tilmed dygtig til at kommunikere, ikke mindst med dine kunder. I din tilgang til arbejdet er du ambitiøs, og så er du omstillingsparat i din hverdag. Du vægter et godt fællesskab blandt dine kollegaer højt.

Fleksibilitet, humor og respekt
Som investeringsrådgiver hos Aros Capital Fondsmæglerselskab vil du opleve en høj grad af fleksibilitet og en kultur med frihed under ansvar. Der er åbne døre og gennemsigtighed i arbejdet, og alle tager ansvar og står sammen om at nå de opsatte mål. Aros Capital Fondsmæglerselskab er en mindre virksomhed med en flad struktur, hvor man kerer sig om hinanden, og hvor ordentlighed, moral og respekt er kendetegnende.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen