IQ Metal Logo Web Removebg Preview (1)

Kvalitetschef, IQ Metal

Brænder du for ansvar, samarbejde og bæredygtig omstilling i jern- og maskinindustrien? Vi søger en kvalitetschef, der med sin strukturerede arbejdsgang, tekniske forståelse og administrative erfaring har lyst til at blive en del af en international vækstende virksomhed, som har kvalitet og bæredygtighed i højsædet.

betterpeople A/S søger på vegne af IQ Metal en kvalitetschef. 

IQ Metal 

IQ Metal er en moderne industrivirksomhed, der varetager en bred vifte af opgaver indenfor metalbearbejdning. IQ Metal har med sin 58-års brancheerfaring dyb indsigt i metalindustrien og beskæftiger i dag omtrent 470 personer i alt på deres kontorer og produktioner i henholdsvis Danmark og Polen. Den danske afdeling, som du vil blive en del af, består af 60 produktionsmedarbejdere samt 12 medarbejdere på kontoret.  

IQ Metal har en bred produktportefølje, som anvendes i både elektroindustri, tavlebygning, industriel køling samt marine- og vindmølleindustri. I højsædet er kvalitet og løbende udvikling, således IQ Metal er velorienterede om branchens udvikling. 

Virksomheden er inde i en udviklingsfase, hvor der investeres i fremtidig vækst og kvalitetsforbedrende processer, herunder ny teknologi, automatisering, opkøb og ESG er tilmed et fokusområde. 

Ansvarsfuld og alsidig nøgleposition 

I rollen som kvalitetschef vil du være frontløber på implementeringen af et nyt kvalitetssystem, som har til formål at strømline og kvalitetssikre produktionen. I den forbindelse vil du arbejde tæt sammen med den polske kvalitetschef.  

Som kvalitetschef bliver dit primære arbejdsområde kvalitetssikring i produktionen. Arbejdsopgaverne er alsidige, hvor du ikke skal være bange for at tage fat, hvorfor det er et krav, at du har teknisk erfaring, så du har kendskab til selve produktionsprocesserne. Du vil også blive ansvarlig for behandlingen af afvigelser og reklamationer, hvor du får en vigtig rolle i forhold til at håndtere og yde den bedste service overfor kunder, men ligeledes kan fejlrapportere og samarbejde med produktionen for at hindre lignende tilfælde fremadrettet. IQ Metal søger således en person med gode samarbejds- og kommunikationsevner, som kan agere bindeled mellem produktionen, leverandørerne og kunder.  

Du vil ligeledes få ansvaret for virksomhedens ISO-certificeringer, herunder re-certificeringer og færdiggørelse af 14001-certificering, hvortil erfaring med ISO vil være nødvendig. I takt med de senere års vækst investeres der ligeledes i virksomhedens ESG, hvortil du vil varetage ansvaret for og implementeringen af nye og ændrede arbejdsmiljø-, sikkerheds- og miljøkrav. Samtidig vil du beskæftige dig med løbende opfølgning og afrapportering af KPI’er og virksomhedens indsatser for optimering. 

Struktureret kvalitetschef med bred teknisk forståelse 

Vi søger dig, der både har en teknisk forståelse og er administrativt dygtig. Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har, men det er nødvendigt, at du har erfaring med kvalitetssikring og ikke er bange for at påtage dig et større ansvar. Det vil ligeledes være en forventning, at du har branchespecifik erfaring, så du har forståelse for de høje krav til leveringssikkerhed, kvalitet og priser, som jern- og maskinindustrien fordrer.  

Du er struktureret og kan manøvrere rundt blandt de forskellige opgaver, du bliver stillet overfor, uden at miste overblikket. Du er stærk i dine arbejdsmetoder, har et højt drive og er ikke bleg for at støde til, hvor det kræves. Din tekniske forståelse gør dig i stand til at hjælpe og yde faglig ledelse og samarbejde med produktionsmedarbejderne, således samspillet er trygt og gensidigt.  

Vi ser også gerne, at du er stærk til datahåndtering, da det giver dig de bedste forudsætninger for at kunne varetage opgaver indenfor ESG, digitale løsninger indenfor ledelsessystemet QHSE samt opbygning af kvalitetssystemer, som du vil være hovedansvarlig for i den danske afdeling.  

Du har ligeledes erfaring med ISO-standarder og godkendelser, så du aktivt kan tage del i den udviklingsfase, som IQ Metal befinder sig i. 

Et arbejdsmiljø med frihed under ansvar 

Hos IQ Metal får du muligheden for at blive en del af en vækstende virksomhed, der investerer i fremtiden og den bæredygtige udvikling indenfor jern- og maskinindustrien. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved frihed under ansvar, og du har derfor mulighed for at sætte dit eget præg på din hverdag.  

Hos IQ Metal er god kommunikation vigtig, da de gerne vil vide, hvor de har hinanden, eftersom IQ Metal tror på, at det bidrager til en bedre og mere effektiv arbejdsproces. 

Virksomheden faciliterer et arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at bringe dig selv i spil, hvad end det er fagligt eller socialt. Hvert år afholder de en sommerfest og en julefrokost, men er ligeledes åbne overfor dine forslag, hvis du har lyst til at bidrage til det sociale arbejdsmiljø.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Sine Fæste

Sine Fæste

HR Business Manager

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen