Gram Vakuum Teknik (1)

Ledende Servicekoordinator, Gram Vakuum Teknik

Vi leder efter dig, der ønsker en omskiftelig hverdag med en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor du vil agere bindeled mellem ledelsen og teknikerteamet. Du vil indgå i en nøglerolle i virksomheden og bidrage til udviklingen af kerneforretningen.

betterpeople A/S søger på vegne af Gram Vakuum Teknik en Ledende Servicekoordinator. 

Gram Vakuum Teknik ApS 

Det danske familieforetagende Gram Vakuum Teknik ApS er siden grundlæggelsen i 2010 vokset og er i dag en af de førende virksomheder i Danmark indenfor vakuumindustrien. Virksomheden har en specialiseret produktportefølje bestående af vakuumpumper, løftegrej, stiger og faldsikring. Gram Vakuum Teknik har over 800 kunder i hele Danmark, hvilket inkluderer serviceaftaler med en række prominente danske virksomheder. Virksomheden har skræddersyet service i højsædet for at kunne imødekomme kundeporteføljens divergerende efterspørgsler, hvorfor de sætter en ære i at levere optimal service til deres kunder.  

Ledende servicekoordinater med flair for teknik 

I stillingen som Ledende Servicekoordinator vil du indgå i en afgørende nøglerolle i virksomheden og i et teknikerteam, bestående af omtrent 5-6 teknikere, som du vil have ansvaret for koordineringen af. Det indebærer, at du blandt andet skal varetage koordinering, planlægning samt booking af diverse serviceopgaver. Som Ledende Servicekoordinator i en servicevirksomhed spiller du en central rolle i udviklingen af Gram Vakuum Tekniks kerneforretning. 

Du vil fungere som bindeleddet mellem virksomhedens CEO, projektleder, økonomichef og teknikere, og vil referere direkte til virksomhedens CEO. Du vil ligeledes varetage den administrative backup for teknikerne, administrere servicerapporter, samt bestille reservedele til teknikerne. Udover ovennævnte opgaver vil du ligeledes få ansvar for logistik og lageropgaver samt foretage servicebesøg. Som Ledende Servicekoordinator vil du derudover få muligheden for at udføre serviceopgaver, hvorfor det er vigtigt, at du trives med divergerende arbejdsopgaver og kan arbejde systematisk og selvstændigt.  

Fleksibilitet og selvstændighed er kerneelementer 

Som Ledende Servicekoordinator er vi på udkig efter dig, der trives i en omskiftelig hverdag, som både indebærer administrative, såvel som “hands-on” opgaver i form af serviceopgaver. Du tilgår opgaver med et åbent sind og har selv lyst til at tage teten i opgaveløsningen, samt imødekomme kunder med et højt niveau af service. Det er ligeledes afgørende, at du har en fleksibel tilgang til dit arbejde, eftersom der indimellem er spidsbelastninger, hvor der skal gives en ekstra indsats. Det er vigtigt, at du har gode kommunikative evner, da du skal være i dialog med både eksisterende og nye potentielle kunder.   
Som person er du kendetegnet ved at være struktureret og positiv. Du har en frisk og nysgerrig tilgang til dit job, og du trives i et uformelt arbejdsmiljø. Jobbet som Ledende Servicekoordinater fordrer ligeledes, at du trives i en fleksibel og varieret hverdag, hvor du selv kommer til at sætte dit præg på den daglige rutine. I stillingen som Ledende Servicekoordinator er det en fordel, hvis du, udover administrative evner, har en håndværksmæssig baggrund. Dette kunne for eksempel være som maskintekniker, montør, smed eller elektriker. 

Udviklingspotentiale indenfor et bredt fagligt fundament 

Hos Gram Vakuum Teknik bliver du del af en virksomhed med en lige til og uformel omgangstone, som emmer af teamspirit og evner at løfte i flok. Virksomheden tilbyder dig muligheden for at tilegne dig et bredt fagligt fundament, hvor du får mulighed for at udvikle dig indenfor mange forskellige områder, herunder logistik, koordination, service og salg. Hos Gram Vakuum Teknik tilbydes ligeledes en række personalegoder, herunder madordning, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi søger dig, der stepper ind, hvis behovet er der, hvilket også kan omfatte weekender, hvilket du selvfølgelig vil blive kompenseret for.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Brit Sømose på e-mail bs@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Brit Sømose

Brit Sømose

HR- & kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen