Born Logo

Logistik- og lageransvarlig, Born Donor Bank

Er du struktureret og har du blik for det gode samarbejde, så er du måske den logistik- og lageransvarlige, vi søger til Borns kommende centrallager i Odense. Hos Born vil du blive del af en mangfoldig og international virksomhed, som opererer med en klar dagsorden og nogle af markedets højeste kvalitetsstandarder, hvorfor du finder stor stolthed i at opretholde sikker og effektiv lagerstyring.

betterpeople A/S søger på vegne af Born Donor Bank en logistik- og lageransvarlig.

Born Donor Bank

Born Donor Bank blev grundlagt i år 2016 og er på kort tid vokset til at blive Danmarks tredjestørste sædbank. Born har i dag afdelinger i København, Aalborg, Aarhus og Odense og leverer donorsæd til hele Europa. I år 2021 blev Born en del af den børsnoterede virksomhed, Medicover, der opererer inden for sundhed, diagnostik og fertilitet. Born stræber dagligt efter at yde en service, hvor ansvarlighed, faglighed og individuelle hensyn er i højsædet, både når det gælder donorer, kunder og samarbejdspartnere.

Born er drevet af ildsjæle, som alle besidder stor viden og virkelyst indenfor fertilitetsbranchen. Born opererer i Danmark, men også internationalt på tværs af det meste af Europa med Storbritannien og Tyskland som de største markeder. Ekspansion til flere markeder er i højsæde.

Ansvarsfuld nøgleposition

Som logistik- og lageransvarlig bliver dit primære fokusområde at sikre, at der er styr på Borns forsendelser og centrale lager. Dette inkluderer, at lageret lever op til Borns kvalitetsstandard, samt at det følger processerne og dokumenteringen i henhold til vævsloven. Derudover indebærer jobbet pakning af forsendelser og udfærdigelse af transport- og tolddokumenter i henhold til destinationsspecifikke krav. For den rette vil der på sigt være potentiale for at vokse ind i en ledende rolle, hvor du får ansvaret for et nyoprettet team i Odense.

Born er en virksomhed i vækst og udvikling, hvorfor de, som et led i deres skalerings- og effektiviseringsproces, flytter deres lager fra dets nuværende placering i Aarhus til Odense. I forhold til denne proces, ser Born dig spille en signifikant rolle, så du aktivt kommer til at deltage og tage ansvar i forhold til struktureringen af det nye lager.

Selvdreven logistik- og lageransvarlig med overblik og flair for struktur

Som person sætter du en ære i struktur og systemer og har sans for detaljen. Dertil er det essentielt, at du tager ejerskab over lageret og finder stolthed i, at produkterne altid er placeret på deres rette plads. Du er serviceminded og finder det naturligt at kommunikere med Borns leverandører og fragtfirmaer. Du bliver hovedansvarlig på lageret, hvorfor det er vigtigt, at du har en god forståelse for lagerstyring, er selvdrevet og i stand til at kortlægge dine egne opgaver. Du får din daglige gang med laboranterne på klinikken i Odense og et tæt samarbejde med Borns salgs- og supportfunktion.

Born  

Born er en virksomhed, hvor der er fokus på at gøre en forskel. Der er et åbent og inkluderende arbejdsmiljø, hvor medarbejdere på tværs af roller supplerer og hjælper hinanden. Der er en flad struktur og et godt kollegialt fællesskab, hvor der tales åbent og ærligt om udfordringer. Hos Born finder man medarbejdere fra vidt forskellige fagområder, som tilsammen udgør et mangfoldigt, stærkt og dynamisk team.

Virksomheden er ejet af medicinalgruppen Medicover, som er en børsnoteret svensk international HealthCare og diagnostisk virksomhed.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.    

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.    

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Sine Fæste

Sine Fæste

HR Business Manager

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen