Hrfamly Logo RGB Aflangt Transparent (1)

Marketing- og kommunikationspraktikant, HRfamly

Vil du i efteråret 2023 prøve kræfter med marketing og kommunikation? Så bliv praktikant hos HRfamly.

HRfamly er en virksomhed, der vender rekrutteringsmarkedet på hovedet   

HRfamly er en virksomhed, der udfordrer den måde, man i dag tænker jobmarkedet og rekruttering på. Vi er en nystartet forretningsben af betterpeople, hvor teamet i dag består af 9 medarbejdere, som beskæftiger sig med HR og rekruttering. Som en del af HRfamly, vil du til dagligt dele kontor med betterpeople A/S, hvor sparring på tværs af afdelingerne er en del af din hverdag. 

Som praktikant hos os, kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for forretningsudvikling, kommunikation og marketing. Du vil være med til at få HRfamly ”op at flyve” og sætte dit præg på, hvordan vi tilgår markedet med vores services.  

Dine primære opgaver vil være:   

  • SoMe, herunder udarbejdelse af relevant indhold til HRfamlys sociale platforme: LinkedIn, Instagram, Facebook og Tiktok  
  • Forretningsudvikling, hvor du kommer til at bidrage til videreudvikling af HRfamly og hjælpe os med at blive klogere på vores kunder 
  • Skriftlige indlæg, hvor vi poster indlæg på HRfamlys hjemmeside, der omhandler nye tendenser og lovgivning indenfor HR og rekruttering   
  • Optimering af løbende inputs til hvordan vi kan finjustere, den service vi tilbyder  

Du vil blive en del af det team, der tager ud og fortæller om HRfamly, både på uddannelsesinstitutioner og ved virksomhedsarrangementer. Derudover skal du være med til at promovere HRfamlys ydelser, i forhold til, hvad vi tilbyder kandidater og virksomheder. Generelt får du mulighed for at præge dit praktikophold hos os og får indflydelse på dine arbejdsopgaver. 
 
Hvem er du?   

Du er studerende og har en entreprenør gemt i dig, som giver dig lyst til at nytænke nuværende løsninger. Om du læser kommunikation, markedsføring eller noget helt tredje er ikke afgørende, hvis blot du går til opgaverne med gåpåmod og har lyst til at lære samt udfordre dig selv i en hverdag, hvor processer og tendenser dagligt skal tilpasses. Vi ser gerne, at du har gode kommunikative kompetencer, både skriftligt og mundtligt, og at du trives med at have mange forskellige hatte på i løbet af en uge. 

Du har mod på at udfordre og innovere en HR-branche, der har været stagnerende i mange år. Som person er du ambitiøs og hele tiden på jagt efter at højne dit niveau. Det falder dig naturligt selv at tage teten på opgaverne, samtidig med at du tager fat og hjælper der, hvor der er brug for det. 

Hvad kan du forvente? 

Som praktikant hos HRfamly træder du ind i et åbent og stemningsfuldt kontormiljø beliggende i et hyggeligt bindingsværkshus i det centrale Aarhus. Her bliver du en del af et knivskarpt team, der smøger ærmerne op og finder løsninger. Hos HRfamly får du professionalisme krydret med grin og socialt samvær, heriblandt fredagsbarer, padel og andre festlige aktiviteter. Derudover sørger vi for lækker frokost samt frisk frugt, kaffe og te hver eneste dag. 

Praktikperioden løber hen over efterårssemestret 2023, og vi tilpasser os dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.   

Er vi et match?  
Så upload din ansøgning og CV. Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den rigtige kandidat.  Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst praktikansvarlig Rasmus Lahn Bak på e-mail rlb@hrfamly.dk eller på tlf. 53 82 44 66. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden.  

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.  (C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Rasmus Lahn Bak

Rasmus Lahn Bak

Projektleder

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen