Hilmar Høgsberg

Mediekonsulent, Hilmar & Høgsberg

Er du selvstændig, struktureret og har en lille projektleder gemt i dig? Så er du muligvis den mediekonsulent, som Hilmar & Høgsberg står og mangler. Du er udadvendt, er vild med kundekontakt, og trives med at tage ansvar for en god kundeoplevelse. Derudover har du lyst til at arbejde med medierådgivning i en moderne og seriøs virksomhed med højt til loftet og en flad struktur.

betterpeople A/S søger på vegne af Hilmar & Høgsberg en Mediekonsulent 

Hilmar & Høgsberg  

Hilmar & Høgsberg er et medierådgivningsbureau, som beskæftiger sig med mediestrategi og arbejder kreativt med medieplanlægning. Virksomheden har mange års erfaring i branchen, hvor de bl.a. har ekspertviden inden for analyse af målgrupper på tværs af TV-stationer og kompetencer indenfor for digital radio, biograf, outdoor- og printkampagner. Som det eneste mindre bureau i Danmark, har Hilmar & Høgsberg adgang til Nielsens Data TV-meter, Kantar Radio Meter system samt Kantar Index Danmark.  Lokationen er i skønne lokaler i indre Aarhus C.  

Hilmar & Høgsberg har et stort ønske om at kommunikere i øjenhøjde, for at sikre at kunderne er med i hele processen. Generelt prioriteres kunderne højere end noget andet, og de behandler derfor kundernes budgetter som var det deres eget. Hilmar & Høgsberg har en bred kundeportefølje og har af samme grund erfaring med medierådgivning til store såvel som små virksomheder, indenfor forskellige brancher. Hilmar & Høgsberg er et filter imellem kunden og medierne, hvor de sikrer den absolut bedste kampagne til deres kunder målt på effekt og respons. Deres mål er at være en proaktiv og professionel rådgiver. 

Mediekonsulent i en nøglerolle   

Som Mediekonsulent hos Hilmar & Høgberg får du en nøglerolle med stort ansvar, hvor du vil være med til at udvikle og vækste virksomheden. I denne stilling arbejder du med kunden fra a-z og har berøring med alle tænkelige arbejdsopgaver i forbindelse med medieplanlægning. Dine primære arbejdsopgaver består i at udarbejde medieplaner, herunder kørsler i Kantar Index Danmark, forskellige medier, forhandle priser, lægge ordrer til medierne og fakturere. Ydermere vil du agere sparringspartner for virksomhedens kunder, hvor du vil være den primære referenceperson i forbindelse med medieplanlægning.  Du vil blive en del af kundeteamet på seks personer, hvor du kommer til at referere til afdelingschefen, som er en af de tre partnere i virksomheden.  

Du vil også få en central rolle i bookning, optimering og supportere i forhold til udviklingen på TV- og streamingområdet, herunder YouTube og anden kommerciel streaming.  

Ekstrovert og fleksibel  

Du har mindst tre års erhvervserfaring, hvor du måske har erfaring i et reklamebureau, et mediebureau eller lignende. Du bliver motiveret af kundetilfredshed og finder glæde i det professionelle arbejde du laver på daglig basis. Herudover er du udadvendt, nysgerrig og har samtidig forståelse for basale dyder som god service og rådgivning, hvorved du sikrer et solidt fundament i virksomheden. Du er en type, der griber muligheder og er initiativrig samt tillidsvækkende. 

Hos Hilmar & Høgsberg bliver du en del af en virksomhed hvor teamånd og sparring er i højsæde. Du kan i rollen opnå frihed under ansvar og ikke mindst stor indflydelse på virksomhedens samlede drift. Virksomheden er præget af en personlig samt omsorgsfuld kultur og du vil i denne stilling få mulighed for at udvikle dit potentiale på bedst mulig vis. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Brit Sømose på e-mail bs@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Brit Sømose

Brit Sømose

Ansvarlig for kunderelationer

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen