NYT AURA Logo

Projekt- og procesansvarlig, AURA

AURA er på en grøn vækstrejse og vokser ind på nye markeder, hvilket stiller nye krav. Derfor søger AURA en skarp og struktureret projekt- og procesansvarlig til deres elhandelsafdeling, som kan være med til at optimere interne processer og implementere nye arbejdsgange og digitale løsninger.

betterpeople A/S søger på vegne af AURA en projekt- og procesansvarlig. 

AURA's elhandelsforretning
AURA's afdeling for elhandel leverer strøm til både privat- og erhvervskunder, hvilket gør AURA til en central spiller i den grønne omstilling i Østjylland - med ambitioner om at påvirke udviklingen i hele landet. AURA er på en spændende digital rejse, som bringer mange forandringer med sig både intern i organisationen og for kunderne.
Her kommer du ind i billedet.
 

Nøglerolle med fokus på at skabe sammenhæng på tværs
I rollen som projekt- og procesansvarlig får du ansvaret for at forbedre og strømline processer fra kundens køb til fakturering, således at AURA’s kunder får en god oplevelse.

AURA er i gang med en gennemgribende digitaliseringsproces, som du bliver en del af. I den forbindelse kommer du til at få indflydelse på, hvilke digitale optimeringer, der skal igangsættes på kortere sigt, samt finde de uudnyttede optimeringsmuligheder i eksisterende og nye systemer.
Du kommer til at arbejde med både kortere- og længerevarende projekter, som for eksempel at opdatere og strømline processer i forbindelse med forskellige salgskanaler. 

Da stillingen, som projekt- og procesansvarlig, er en nyoprettet stilling, får du mulighed for at sætte dit eget præg på rollen og gå til dine ansvarsområder med nye øjne.  

Ildsjæl med overblik og et løsningsorienteret fokus 
Du kommer til at arbejde med tværgående projekter, der kræver sparring med bl.a. IT-, jura- og økonomifunktionen. Vi forestiller os derfor, at du har et uddannelsesmæssigt niveau, der gør dig i stand til at forstå og bearbejde inputs fra tværfaglige discipliner. Vi ser gerne, at du har et par års erfaring med proceshåndtering og projektledelse fra tidligere stillinger. Det er her et plus hvis du har erfaring fra energibranchen, men ikke et krav. 

Som projekt- og procesansvarlig kommer du til at spille en afgørende rolle for AURA’s succes og den fremtidige vækstrejse. Dine initiativer skal sikre, at AURA’s interne processer fungerer optimalt samt at de rette services implementeres og gerne automatiseres. Det er derfor vigtigt at du trives med at skifte mellem forskellige projekter og ad hoc-opgaver, og formår at drive både mindre og større implementerings- og effektiviseringsprojekter frem ad.

Du er nysgerrig på det, der foregår omkring dig og har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker på tværs af afdelinger, og hvordan det kan påvirke kunderne i sidste led. Dette forudsætter også, at du trives med at inddrage og samarbejde med andre på tværs af afdelinger. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, har et højt eksekveringsniveau og kan sætte skub i implementeringen af nye initiativer. 

Dynamisk og social virksomhed med fokus på den grønne omstilling 
Som projekt- og procesansvarlig bliver du en del af AURA's elhandelsafdeling, som holder til i Galten ved Aarhus. Hos AURA er den gode kundeoplevelse i fokus, ligesom kvalitet og ordentlighed vægtes højt. Du kommer til at indgå i et uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde er baseret på ansvarlighed, og hvor der generel er høj trivsel blandt medarbejderne.  

Du bliver en del af en organisation i udvikling, hvor visioner og ideer bydes velkommen. Der er god mulighed for faglig udvikling og for at påvirke egne opgaver og ansvarsområder. 

AURA har en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Benedicte Bjørn Ek på e-mail bb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen