Logo Raundahl

Projektchef, Raundahl & Moesby

En fremsynet og erfaren projektchef bydes snarest mulig velkommen hos Raundahl & Moesby A/S - en virksomhed, der konkretiserer og støber det bæredygtige fundament for den grønne dagsorden i entreprenørbranchen.

betterpeople A/S søger på vegne af Raundahl & Moesby en projektchef. 

Specialister i bolig- og erhvervsbyggerier 
Raundahl & Moesby er en vækstende virksomhed, der med en helhedsorienteret tilgang leverer totalentrepriser på bolig- og erhvervsbyggerier. Raundahl & Moesby samarbejder med nogle af de største investorer og aktører i branchen. Firmaet har rødder i projektudviklingsbranchen og udfører totalentrepriser, hvor selve udformning af projektet udgør en væsentlig del af opgaven. På landsplan arbejder omkring 100 dedikerede medarbejdere, for at skabe værdi, i form af tag over hovedet og biodiversitet for kommende beboere og virksomheder. 

Fra den spæde start til det færdige byggeri
Som projektchef får du det overordnede ansvar for byggeprojekter fra den første planlægning og projektering til aflevering af et færdigt byggeri. Du kommer til at lede et større team bestående af projekt- og entrepriseledere i samarbejde med andre projektchefer. Din rolle i teamet bliver blandt andet at sikre, at projektet lever op til de aftalte mål i forhold til tidsmæssig deadline, kvalitetskrav og budget. Det er derfor essentielt, at du formår at bevare overblikket, skabe tydelighed i opgavefordelingen og uddelegere. 

Både udvikling og udformning af projekter er en del af dine opgaver som projektchef, og derfor er du i berøring med opgaver inden for indkøb og indgåelse af aftaler og kontrakter med underleverandører. Undervejs i projektets udformning og opførsel, har du jævnlig kontakt til bygherren i forhold til at afstemme aftaleforhold, så du og dit team med stolthed kan aflevere det færdige byggeri til bygherren. 

En holdspiller, der fører an
Raundahl & Moesby ser gerne, at du er uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør med solid erfaring inden for byggebranchen. Vi leder efter dig, der har 10 års erfaring med projektudvikling eller projektledelse af større projekter inden for totalentrepriser. Derudover er det essentielt, at du trives i rollen som den, der koordinerer og styrer processer, både internt og eksternt. Du vægter faglig sparring og tydelig kommunikation højt og formår at anerkende dine teammedlemmers styrker og skabe synergi i samarbejdet.  

Fredagsvin, høj faglighed og flad struktur
Når du bliver budt velkommen som ny projektchef hos Raundahl & Moesby, vil du bemærke, at der er en hierarkisk flad og åben kultur. Her lægges der vægt på, at der er en tilgængelighed og fleksibilitet i organisationen, således at det er muligt at gribe de muligheder, der opstår. Helt konkret betyder det blandt andet, at der internt ikke foretages rapportering eller unødige bureaukratiske kontroller. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Benedicte Bjørn Ek på e-mail bb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent
Maibritt Overgaard Jensen

Maibritt Overgaard Jensen

HR- og rekrutteringskonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen