Logo

Projektudviklingschef, Raundahl & Moesby

Vil du være en vigtig spiller hos en projektudvikling- og entreprenørvirksomhed, hvor der er højt til loftet, en flad organisation og en unik tilgang til samarbejde på tværs af ejendomsbranchen? Motiveres du af beslutningskompetence, kundekontakt, holdindsats og resultatskabelse? Så kan det måske være dig, der skal være med til at stå i spidsen for den næste vækstfase hos Raundahl & Moesby.

betterpeople søger på vegne af Raundahl & Moesby A/S en projektudviklingschef til Valby.

Raundahl & Moesby A/S
Den værdiskabende totalentreprenør, Raundahl & Moesby, arbejder målrettet for at blive byggebranchens foretrukne partner i projekter, hvor de med en helhedsorienteret tilgang har kundens værdier i fokus. Raundahl & Moesby tager medejerskab af hele processen omkring byggeprojektet – fra de første udviklingstanker og indtil byggeriet er i færdig drift. Raundahl & Moesby samarbejder med nogle af de største investorer og aktører i branchen. Firmaet har rødder i projektudviklingsbranchen og udfører totalentrepriser, hvor selve udformningen af projektet udgør en væsentlig del af opgaven. Raundahl & Moesby har stort fokus på kundetilfredshed og de ligger langt over gennemsnittet i undersøgelser af bygherre tilfredshed. Raundahl & Moesbys styrke ligger i at gennemføre projekter med en gennemsnitlig sagsstørrelse på 200-400 mio. kr. og med sager op til 800+ mio. kr., hvor hele værdikæden, fra grundkøb over projektering og udførelse til markedsføring og salg, hører med til opgaven.

En del af en succesfuld virksomhed
Som projektudviklingschef hos Raundahl & Moesby vil du blive en del af udviklingsteamet, som består af fem projektudviklere. Du vil, i samarbejde med resten af teamet, stå for at finde unikke nye projektmuligheder, og på sigt få ansvaret for at opspore og drive dine egne udviklingsprojekter. Du vil være tilknyttet kontoret i Valby.

Du vil stå i spidsen for at opdyrke og udvikle ejendomsprojekter og byggemuligheder på hele Sjælland. Her er det dig, der har kontakten til slutinvestorer, grundejere, lejere og brugere samt ejendomsmæglere, arkitekter og andre rådgivere. Du vil have stor indflydelse på samt ansvaret for design og udvikling af erhvervs- og boligprojekter i samarbejde med Raundahl & Moesbys hold af dygtige projektudviklere. Du vil stå for grundkøb og salg af projekter med lejere, brugere og investorer samt lokalplanlægning, markedsresearch, analysearbejde, finansiering, kundepleje og marketing.

Samarbejdsorienteret projektudviklingschef
Det er væsentligt, at du har erfaring fra ejendomsbranchen eller byggebranchen, hvor du i den forbindelse har beskæftiget dig med grundkøb, lokalplanlægning og salg af projekter. For at blive en succes i stillingen ligger det dig naturligt at være en stærk holdspiller, samtidig er det essentielt, at du er ambitiøs, drevet af at skabe resultater og stolt af det du har udviklet. Derudover er du motiveret for at få et stort ansvar og indflydelse på udvikling af erhvervs- og boligprojekter. Det vil desuden være en stor fordel hvis du har et aktivt netværk i ejendomsbranchen.

En afdeling med høj faglighed
Raundahl & Moesby tilbyder dig gode muligheder for personlig udvikling både i jobbet og gennem løbende efteruddannelse. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer, der har en høj grad af jobtilfredshed. En særdeles stærk firmaidentitet og DNA kendetegner Raundahl & Moesby, som giver dig adgang til et stærkt og loyalt netværk, hvor det skal være en fornøjelse for dig at møde på arbejde. Derudover får du det ansvar og den lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Rekruttering varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen