Better Symbols

Regnskabschef, AMVEST

Er du talstærk, besidder en stærk forretningsforståelse og har flair for optimering? Vil du være en del af en virksomhed, hvor du får mulighed for at præge den videre udvikling? Så er du muligvis den regnskabschef, vi søger.

betterpeople A/S søger på vegne af AMVEST en regnskabschef.  

AMVEST

AMVEST er en privatejet koncern, der investerer og hoster relevante ejendomme. AMVEST administrerer og yder ejendomsservice for både  interne og eksterne kunder. Derudover udvikler AMVEST byggeprojekter og håndterer  byggeprocessen fra start til slut samtidig med, at den investerer i virksomheder indenfor interessante brancher samt børsnoteret aktier.

Central rolle med overblik og ansvar

I rollen som regnskabschef vil du få det fulde ansvar for regnskabsafdelingen, hvor dine daglige arbejdsopgaver blandt andet vil bestå af at afstemme månedsbalancer, sikre at månedsrapporterne er klar til tiden og rapportere dem videre til bestyrelsen. Ligeledes vil implementering af nye complianceregler og klargøring af årsregnskabet til revision være en del af din opgaveportefølje. Derudover bliver du en del af et stærkt team bestående af tre bogholdere, som du vil have det daglige ledelsesansvar for. 

Som regnskabschef får du indflydelse på de strategiske beslutninger på et overordnet niveau. Da du har det fulde overblik over regnskabet, får du mulighed for at sætte processerne under lup samt at klarlægge, hvor AMVEST kan optimere og bevæge sig hen nu og i fremtiden. Du bliver således en vigtig sparringspartner, både overfor dine tættere kollegaer i regnskabsafdelingen og for direktionen. Dette er både i forhold optimering af forretningsgange og spørgsmål i dagligdagen. 

Strategisk og talstærk regnskabschef

Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund inden for revision og har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling. Du har erfaring med Office-pakken, specielt Excel. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til systemet Unik Bolig 4, men det er ikke et krav.  Det forventes, at du behersker engelsk både i skrift og tale. 

Som regnskabschef er du ansvarlig for, at deadlines overholdes, hvorfor det er essentielt, at du evner at strukturere din tid og bevare overblikket. Ligeledes er det vigtigt, at du er talstærk, har en solid forretningsforståelse og gode tekniske færdigheder. Du trives både i selvstændigt arbejde og at være en del af et team, da samarbejde og sparring er en stor del af hverdagen. Derudover har du en positiv tilgang, er ikke bange for at være ærlig samt har lyst til at bidrage med ideer og inputs.

Stærkt sammenhold og højt til loftet

Hos AMVEST tilbydes du et selvstændigt job med en stor grad af frihed, hvor der er tillid til den enkelte medarbejder. Derudover bliver du en del af en mindre virksomhed med en flad struktur og højt til loftet, hvor nytænkning er en stor del af virksomhedens DNA. Samtidig er det en arbejdsplads, der er præget af et godt sammenhold blandt kollegaerne, hvor åbenhed og ærlighed vægtes højt. I rollen som regnskabschef får du gode muligheder for at udvikle dig og være med til præge set-up'et i dit team. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller Brit Sømose på bs@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

 OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

 (C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen