Born Stort Logo

Sales Manager, Born Donor Bank

Bliv en del af en attraktiv og hurtigvoksende virksomhed, som har en klar og meningsfuld agenda – en sædbank, der sætter rammer for refleksion, formidler viden og bidrager til nyt liv. Vi leder efter en stærk, energisk salgsprofil med en kommerciel tilgang, som trives med rådgivning og relationsopbygning.

betterpeople A/S søger på vegne af Born Donor Bank en Sales Manager. 

Hvem er Born

Born Donor Bank (herefter Born) blev grundlagt i 2016, og er på kort tid vokset til at blive Danmarks tredjestørste sædbank. Born har i dag afdelinger i København, Aalborg og Aarhus, og leverer donorsæd til hele Europa. I 2021 blev Born en del af den børstnoterede virksomhed, Medicover, der opererer inden for sundhed, diagnostic og fertilitet. Sammen med moderselskabet stræber Born dagligt efter at yde en service, hvor ansvarlighed, faglighed og individuelle hensyn er i højsædet både når det gælder donorer, kunder og samarbejdspartnere. 

Born er drevet af ildsjæle, som alle besidder stor viden og virkelyst indenfor fertilitetsbranchen. Born opererer internationalt med Storbritannien og Tyskland, som de største markeder. Ekspansion til flere markeder er i højsæde. 

Sales Manager med mennesket for øje

Som Sales Manager får du det primære ansvar for at opbygge forbindelser til nye erhvervskunder både internationalt og i Danmark, samt at vedligeholde eksisterende relationer. I den forbindelse vil du besøge fertilitetsklinikker nationalt og internationalt, hvorfor det estimeres, at der vil være mellem 60-90 rejsedage årligt. Du vil beskæftige dig med alt fra udvikling af salgsstrategier og opsætning af mål, til rådgivning og direkte salg. 

Som intro til rollen, i en stærkt specialiseret branche, vil du påtage dig barselsvikariatet for vores kundeservicemanager, hvilket vil give den nødvendige ballast til at udøve et aktivt og opsøgende salg fremover. 

Du vil arbejde tæt sammen med det eksisterende salg- og serviceteam, hvor du får ansvaret for at sikre planlægning og prioritering, der fører til de ønskede salgsmål. 

Relationsskabende og kommerciel

Du har erfaring med opsøgende salg og trives med at have både operationelle opgaver i forbindelse med salg og rådgivning, samt at arbejde med strategisk salgsplanlægning. Du er en person, som hurtigt tilegner dig ny viden og søger at holde dig opdateret inden for dit arbejdsområde, da du brænder for at dygtiggøre dig.  

Den kommercielle forståelse falder dig naturligt, og du er vant til at arbejde ud fra salgsbudgetter og arbejde strategisk med salgsanalyser. Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har. Det er dog en fordel, hvis du har en kommerciel baggrund, gerne kombineret med en sundhedsfaglig viden.  

Du har gode sociale færdigheder, er åben af sind og formår at navigere i forskellige kulturer. Du arbejder ud fra høje etiske standarder, du er tillidsvækkende og relationsskabende samt engageret i din tilgang til andre mennesker. Endvidere er du en ivrig networker, som formår at etablere forbindelser og opbygge gode samarbejder. 

Det er essentielt, at du er flydende både skriftligt og mundtligt på dansk, samt mestrer engelsk og tysk på et højt forhandlingsniveau. 

Born

Born er en virksomhed, hvor der er fokus på at gøre en forskel. Born har et åbent og inkluderende arbejdsmiljø, hvor medarbejdere på kryds og tværs af roller hjælper hinanden. Der er et godt kollegialt fællesskab og en direkte tilgang, hvor der tales åbent og ærligt om udfordringer. Hos Born finder man medarbejdere fra vidt forskellige fagområder, som tilsammen udgør et mangfoldigt og dynamisk team. 

Virksomheden er ejet af kapitalfonden Medicover, som er en børsnoteret svensk international HealthCare og diagnostisk virksomhed. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S   

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Benedicte Bjørn på e-mail bb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.     

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.     

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen