Logo Jackson Family Wine

Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

betterpeople A/S søger på vegne af Jackson Family Wines en Sales Manager Europe. 

Jackson Family Wines 

Jackson Family Wines er en familievirksomhed og en stor global spiller på markedet, med sin tilstedeværelse på de fleste kontinenter. Virksomheden producerer kvalitetsvin på deres 50 vingårde, som blandt andet ligger i Napa, Sonoma, Oregon, St. Emilion, Toscana, Sydafrika og Chile. Hver vingård, har sin egen produktion og producerer ud fra sin egen unikke stil. Jackson Family Wines har hovedkontor i Californien og distribuerer vin til retail og HoReCo-området på globalt plan.  

Udvikling af det nordiske- og centraleuropæiske marked 

Som Sales Manager Europe, vil du blive ansvarlig for distribution og salg til Central Europa, helt konkret vil du dække Danmark, de øvrige nordiske lande og DACH-landene. Du får ansvar for din egen kundeportefølje og beskæftiger dig med at transformere prospects til faktiske kunder. I rollen vil du etablere gode relationer og samarbejder med Food & Beverage Managers, indkøbere og sommerliers hos udvalgte kunder i de respektive lande. 

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.  

Forretningsforståelse og brancheindsigt  

Vi leder efter dig, der kender til vinindustrien og har mindst 5 års erfaring indenfor branchen. Du har en god forretningsforståelse og er vant til at arbejde med salg til erhvervskunder. I den forbindelse er det vigtigt at du er en stærk kommunikator, der begår dig flydende på engelsk og dansk – det er også en stor fordel hvis du mestrer andre europæiske sprog.  

Du har en bred viden om vin, som du har tilegnet dig gennem din karriere og/eller gennem studier. Her ser vi gerne at du har taget kurser eller uddannelse på WSET 3 niveau, men det er ikke noget krav for at excellere i stillingen. Som person er du engageret og optimistisk og din entreprenante tilgang, bevirker at du ser muligheder, og hurtigt finder frem til frugtbare løsninger for den enkelte kunde.  

Selvstændig salgsrolle i en international organisation 

Dette er først og fremmest en selvstændig salgsrolle med din primære base derhjemme, hvorfor det er vigtigt, at du er initiativrig og selvkørende, og trives med at forvalte egne ansvarsområder. Du vil blive en del af et velfungerende europæisk salgsteam, hvor du referere direkte til Jackson Family Wines Senior Sales Director, som sidder i London. 

Jackson Family Wines er en virksomhed, der ønsker at fordre ordentlighed og diversitet. Kulturen er præget af et internationalt udsyn, hvor der er ansvarlighed i forhold til at finde mere bæredygtige måder at drive vinproduktionen på. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Benedicte Bjørn Ek på e-mail bb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Brit Sømose

Brit Sømose

HR- & kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen