Meson Trans

Salgskonsulent, Meson Group

Har du kendskab til marine industrien og erfaring med B2B salg, gerne inden for teknisk internt salg? Meson Group, der er global markedsleder inden for ventiler og aktuatorer til marine sektoren, vækster og har travlt, hvorfor vi søger en ny Salgskonsulent til den danske division i Brøndby.

betterpeople A/S søger på vegne af Meson Group en Salgskonsulent. 

Meson Group 

Meson Group er en Global svensk ejet virksomhed som er markedsledende inden for ventiler og aktuatorer til Marine sektoren, til skibe og civil rigs. Firmaet producerer selv størstedelen af produkterne og sourcer de resterende. Meson Group beskæftiger 100 medarbejdere globalt med hovedkontor i Laholm, Sverige, og afdelinger i 9 lande, egen produktion i Kina og Indien, samt varelagre i Sverige, USA og Singapore. Det danske kontor ligger i Brøndby med 4 ansatte. Virksomheden er kendt for sine kvalitetsprodukter, og har ambitiøse vækstplaner igennem aktiv markedsbearbejdning.  

Erfaren B2B sælger med branchekendskab og vinder attitude

Meson Group ønsker at styrke den danske division i Brøndby og søger derfor en intern salgskonsulent. Som Salgskonsulent arbejder du primært på kontoret i Brøndby, suppleret af enkelte kundebesøg. Du vil referere direkte til Area Sales Manageren og assisterer med backoffice funktioner.  

Du bliver ansat i en division med et stort markedspotentiale, som du og teamet er med til at vækste med nye kunder, samtidig med at du plejer og vækster den eksisterende kundeportefølje. Det er en salgsrolle, der bygger på faglighed og som er centreret omkring tillidsfulde relationer til kunderne. 
 

Serviceminded og selvstændig salgskonsulent

Som person er du udadvendt og har erfaring med teknisk salg til B2B markedet. Har du kendskab til marine- sektoren eller salg af ventiler og aktuatorer, vil dette være en fordel. Du er struktureret, samtidig med at du får tingene til at ske. Du har erfaring med at udarbejde tilbud, registrere ordrer, samt opdatere leads og opportunities i CRM, som support for Sales Manageren.  

Du er god til at samarbejde, hvilket dine danske kollegaer, hovedkontoret i Sverige og kollegerne på de andre kontorer i verden, vil nyde godt af. Du er en teamplayer, der forstår at begå sig i et globalt set up, og som har god energi og er serviceminded. Det er vigtigt, at du trives og kan arbejde i en global organisation, idet der prioriteres at arbejde og viden dele på tværs af organisation og landegrænser, hvor koncernsproget er engelsk.  

En ambitiøs virksomhed med kort til beslutningerne

Du får mulighed for at arbejde i en global virksomhed med ambitiøse vækstplaner. Der hersker en flad organisationsstruktur med kort adgang til beslutningstager og ejer. Selvom Meson Group er en global virksomhed, holdes der stadig fast i de jordnære værdier, hvor man vægter tillid, loyalitet og samarbejde på tværs af organisationen højt.  

Meson Group er en af de ledende leverandører til Marine sektoren, og er blandt andet kendt for at tilbyde kvalitetsprodukter og leveringssikkerhed, hvilket kommer til udtryk i den tætte relation til kunderne. 

I stillingen vil du opleve frihed under ansvar, med rig mulighed for at præge din egen hverdag og udvikling af jobbet. På kontoret i Brøndby hersker der en god stemning, og samarbejdet er præget af høj faglighed og høj arbejdsmoral, hvor kollegaerne sparrer med hinanden på daglig basis.  
 

Rekrutteringen varetages af betterpeople    

Vi behandler ansøgninger, og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Brit Sømose på e-mail bs@betterpeople.dk eller på mobil 2874 6364. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.    
 
OBS: vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er derfor ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   
 
(C) betterpeople A/S 

 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Brit Sømose

Brit Sømose

Ansvarlig for kunderelationer

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen