ADA Mailsignatur

Senior projektudvikler, ADA Green Energy

ADA Green Energy investerer i den grønne omstilling indenfor sol, vindenergi samt biogas og er i fuld gang med at identificere og gennemføre nye projekter, hvorfor vi leder efter en person, som er selvdreven og har en løsningsorienteret tilgang til projekterne. Du har en udpræget iværksættertilgang, og du sætter pris på at beskæftige dig med noget meningsfuldt.

betterpeople A/S søger på vegne af ADA Green Energy en senior projektudvikler  

ADA Green Energy  

ADA Green Energy vil være med til at sikre den fremtidige forsyning af vedvarende energi i Danmark og skabe markante ryk på den grønne omstilling.  

Derfor investerer virksomheden massivt i vedvarende energi, og målet er at have produktionskapacitet svarende til mindst 200 GWh årligt senest i år 2025 svarende til energiforbruget for mellem 40-50.000 husstande. 

ADA Green Energy er stiftet af grovvarekoncernen Danish Agro og energikoncernen AURA, som deler ejerskabet ligeligt. De to koncerner har med en lang historie som andelsejede selskaber fælles værdisæt, der bygger på at løfte i flok. Derudover komplementerer de hinanden med indsigt og kompetencer indenfor henholdsvis landbrugsbranchen og energisektoren. 

Af samme grund har virksomheden erfaret, at tæt samarbejde med lokalsamfundet skaber stor værdi for både lokale og virksomheden selv.  

Nøgleperson med erfaring og stærke kommunikative evner 

Dine ansvarsområder vil være at identificere, opsøge og udvikle nye projekter med bæredygtig energi som fokus. Dette betinger, at du har solid erfaring inden for energi- eller landbrugssektoren, eksempelvis erfaring med projektudvikling og forretningsudvikling indenfor biogas, sol- og/eller vindenergi, eller teknisk/kommerciel erfaring fra landbruget. Du vil komme til at samarbejde med myndigheder og naboer, hvilket kræver stærke empatiske og kommunikative evner, samt evnen til at skabe relationer. 

I samarbejde med teamet skal du stå for at føre projekterne ud i livet. Udover erfaring fra en lignende stilling, er det en forudsætning for denne stilling, at du har stor økonomisk, juridisk og kommerciel forståelse. Det vil blandt andet sige, at du har godt kendskab til relevant lovgivning og regulering indenfor branchen. Af disse grunde vægtes din erfaring med specifikke projekter højere end din uddannelsesmæssige baggrund.  

Selvmotiverende og ansvarsfuld  

Som senior projektudvikler er det vigtigt, at du kan motivere dig selv og arbejde selvstændigt, samtidig med at du indgår og bidrager til det bestående team. For at du lykkes i stillingen, skal du være drevet af passion for grøn omstilling. Du ser dig selv som en iværksætter, men kan indgå, og se fordelene, ved at indgå i en stor koncern. Udover at bidrage til den grønne omstilling, byder stillingen også på et nøglerolleansvar, hvor du virkelig får mulighed for at sætte dit præg på din og virksomhedens fremtidige udvikling.  

Fleksibel rolle og fokus på medarbejdertrivsel 

Da du indgår i et mindre ”nystartet team” er du i høj grad med til at præge virksomhedskulturen og arbejdsmiljøet. Du vil opleve, at ideer, udfordringer og fremtidige visioner er noget, der tales åbent og nysgerrigt om. Desuden bærer stillingen præg af stor fleksibilitet, så du har mulighed for at balancere arbejdsliv og privatliv. ADA Green Energy lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel både arbejdsmæssigt og personligt.  

Hvis du har den rette erfaring og motivation til at tage udfordringen op hos ADA Green Energy som senior projektudvikler, er du velkommen til at kontakte os.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Benedicte Bjørn på e-mail bb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen