Logo Tomra

Site Manager, TOMRA Reuse

TOMRA Reuse skal i samarbejde med Aarhus Kommune, og som den første kommune overhovedet, stå for etableringen af et nyt grønt pantsystem for takeaway-emballage. Vi leder efter en Site Manager, der ønsker at være en del af denne grønne omstilling, og som har erfaring inden for salg, ledelse og drift. Arbejder du selvstændigt og er udadvendt og løsningsorienteret, så har du nu muligheden for at komme med på denne banebrydende rejse.

betterpeople A/S søger på vegne af TOMRA Reuse en Site Manager til Aarhus.

TOMRA Reuse

Hvert år bruger vi i Danmark ca. 300 millioner engangskopper og 150 millioner engangsbokse til takeaway. Som den første kommune nogensinde vil Aarhus i et tæt samarbejde med TOMRA Reuse etablere et innovativt pantsystem, hvor takeaway-emballage indsamles, vaskes og genbruges i stedet for at blive smidt ud efter en enkelt gangs brug. Dette bæredygtige projekt vil blive det første og Aarhus vil dermed være foregangsby i at afprøve og udvikle dette med TOMRA Reuse som samarbejdspartner.

TOMRA er et norsk multinationalt selskab, der fremstiller indsamlings- og sorteringsanlæg, primært i form af teknologi til fødevare-, genbrugs- og mineindustrien. TOMRA leverer allerede tekniske løsninger til Dansk Retursystems pantautomater til flasker og dåser. Virksomheden er derfor en erfaren aktør indenfor udviklingen af cirkulære emballagesystemer. TOMRA er en global markedsleder inden for bæredygtige løsninger til ressourceoptimering, hvor de med fokus på avanceret teknologi og innovation arbejder hen imod at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Stillingen

TOMRA Reuse søger en Site Manager til Aarhus som vil være ansvarlig for den overordnede etablering, drift og ledelse af den lokale operation. Du vil få ansvaret for de logistiske løsninger i forhold til de automatiserede opsamlingspunkter, og for at driften fungerer optimalt vedrørende opsamling, rengøring mm. Du vil, udover det operationelle, kommercielle og driftsmæssige ansvar, få ledelsesansvaret for cirka fire ansatte på lokationen.

Som Site Manager vil du repræsentere TOMRA Reuse, og derfor skulle introducere systemet for nye potentielle kunder. Dine ansvarsområder vil yderligere inkludere at skulle facilitere samarbejdet med eksterne partnere og kunder, hvorfor du også skal guide og inspirere internationale besøgende. Aarhus operationen vil derfor have en afgørende rolle som democenter, og vil blive besøgt af politikere, medier, NGO’er mm., hvor du som Site Manager vil være ansvarlig for at informere, inspirere og vise rundt.

Du vil derudover være ansvarlig for at sikre, at produkterne og service er leveret i forhold til de opsatte aftaler og forventninger. Du vil være nøglepersonen i at sikre effektivitet, kvalitet og bæredygtighed i driftsprocesserne, samtidig med at du skal have øje for optimering af operationen.

Dygtig formidler med teknisk forståelse

Du har nogle års erfaring inden for salg, ledelse og drift, og har derigennem opbygget et kommercielt mindset. Du er en dygtig kommunikator og har forståelse for de politiske perspektiver, der kunne være gældende for løsningen.

Du har en naturlig tilgang til IT, og en god teknisk indsigt, hvorfor du hurtigt vil kunne skabe en forståelse for driften. Som person er du struktureret, hvorfor du overholder deadlines og møder de pågældende forventninger og aftaler. Du tilgår dine arbejdsopgaver med en løsningsorienteret tilgang og finder og implementerer de mest effektive løsninger. Du er vant til at arbejde selvstændigt og er i stand til at identificere de opgaver, der skal udføres og tager ansvaret for at gennemføre dem.  Du formår at skabe vedvarende og tillidsfulde relationer, hvilket du gør ved at kommunikere på tværs af organisationen og med eksterne partnere.

Kultur

Du vil som Site Manager blive ansat i og tilknyttet det danske selskab TOMRA System A/S, som holder til i Ishøj. Dog vil du holde til på lokationen i Aarhus, hvor denne løsning etableres. TOMRA er en arbejdsplads, som er præget af en kultur, hvor der er fokus på sammenhold, åbenhed og frihed. Du vil i denne stilling få muligheden for at forme din og teamets hverdag, og det er derfor en arbejdsplads, hvor der bliver plads til fleksibilitet og tages højde for det enkelte individs behov.

Der lægges vægt på effektiv og positiv kommunikation på tværs af virksomheden, hvorfor ærlighed og en hjælpende hånd, hvor det er nødvendigt, vægtes højt i samarbejdet med kollegaer.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Sine Fæste

Sine Fæste

HR Business Manager

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen