Catering Danmark Logo 4000

Softwareudvikler, Catering Danmark

Motiveres du af at designe og udvikle komplekse IT-løsninger som en del af et kompetent udviklerteam, der sammen sætter retningen for Catering Danmark? Trives du i en kultur, hvor der tænkes nyudvikling og altid tilstræbes at give kunderne den bedste oplevelse? Så er du måske Catering Danmarks nye softwareudvikler.

betterpeople søger på vegne af Catering Danmark en softwareudvikler til kontoret i Odense.

Catering Danmark ApS
Catering Danmark har rødder i den fynske muld, og de leverer mad til danskernes fester og hverdag – både til privat og erhverv. De står bag kendte og førende brands indenfor catering, kantinedrift og ikke mindst måltidsløsninger, som sælges via telefon og deres egen webshop. En af deres kerneværdier er, at kunderne altid skal have en positiv oplevelse hver gang, de får mad fra et af deres brands. Catering Danmark har stort fokus på at sikre høj kvalitet, og de vælger gode leverandører, hvor de løbende implementerer nye og forbedrede processer.

Nyudvikling og programmering af brugervenlige IT-løsninger
Du bliver som softwareudvikler en del af Catering Danmarks udviklingsteam og IT-afdeling, hvor du både vedligeholder og udvikler deres interne produktions- og e-commerce platform. Størstedelen af din tid er du beskæftiget med nyudvikling og IT-løsninger til brug for blandt andet apps, B2B-løsninger og B2C-løsninger til Catering Danmarks webshop. Du vil tilmed beskæftige dig med integrationsløsninger til deres leverandører samt kundeserviceløsninger. Du har i den forbindelse altid til opgave at sikre, at der udelukkende programmeres brugervenlige løsninger, hvor du med din viden og faglige kompetencer bidrager til at forbedre og optimere forskellige løsninger, der i sidste ende bringer værdi til hele virksomheden.

Sammen med teamet sikrer du vedligeholdelse og videreudvikling af eksisterende løsninger og sørger for, at der løbende sker kontrol af systemerne. På samme måde er du medansvarlig for at sikre, at forbedringspotentiale udnyttes både i forhold til kvalitet og funktion. Du kommer til at tage del i hele processen fra programmering af prototyper til gennemførelse af brugertests til implementering af fuldt funktionsdygtige, responsive webdesignløsninger.

Holdspiller med ambitioner
Catering Danmark søger en softwareudvikler, der har erfaring med .NET og C#. Vi ser gerne, at du har en relevant teknisk uddannelse som eksempelvis IT-ingeniør, datalog eller datamatiker. Vigtigst er det dog, at du har erfaring med udvikling af IT-løsninger i C# og/eller .NET. Du er typen, der holder dig opdateret om løsninger og værktøjer inden for IT, så du løbende kan bidrage til forbedringer og sikre, at Catering Danmark arbejder med de mest optimale og relevante værktøjer inden for IT. Du nyder at dele dine gode ideer med teamet og bibringer dine bedste input til estimering og specificering af opgaverne.

Du er udpræget holdspiller, der formår at tage ansvar for de opgaver og projekter, du arbejder med. Selvstændighed beskriver dig godt, og over tid evner du at definere dine egne opgaver. Du har en nysgerrig tilgang, og så er du hurtig til at løse komplekse problemstillinger uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din tilgang til projekter er løsningsorienteret, og så er du en dygtig sparringspartner såvel internt som eksternt. Du både taler og skriver dansk, da Catering Danmark er en dansktalende virksomhed.

En agil og professionel hverdag med masser af sjov
Catering Danmark er i gang med at udvikle et helt nyt system, som du kommer til at sætte dit præg på. Du bliver en del af et mindre team, hvorfor du får stor indflydelse på arbejdsgangene samtidig med, at du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier. Du får en spændende og travl hverdag i et moderne miljø, hvor ikke to dage er ens, og så bliver du en del af en agil arbejdsplads, hvor faglighed, humor og en uhøjtidelig omgangstone vægtes højt. Da Catering Danmark befinder sig i cateringbranchen, tilbyder de selvfølgelig en lækker frokostordning. Derudover får du også en sundhedsforsikring, pensionsordning og mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov.

Rekruttering varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Brit Sømose på e-mail bs@betterpeople.dk.  Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Brit Sømose

Brit Sømose

Ansvarlig for kunderelationer

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen