Auraenergi Logo

Teknisk projektleder, AURA VE

Vil du være med på rejsen for et stort nyt projekt for AURA VE? Har du viden om el- og energiforsyning? Og er du selvdreven og har en løsningsorienteret indstilling til nye udfordringer? Så er du måske den tekniske projektleder, vi leder efter.

betterpeople A/S søger på vegne af AURA VE en teknisk projektleder til  grøn energi.

AURA VE
Som teknisk projektleder bliver du en del af en grøn vækstende virksomhed, der har lyse fremtidsudsigter og store planer i sigte. Under AURA VE’s fremtidige udvikling kommer du til at bidrage til en hurtigere grøn omstilling med design og udvikling af nye solcelle-, biogasanlæg og vindmøller.

Projektleder med et ambitiøst udviklingsfokus
Du vil som teknisk projektleder komme til at indgå i et helt nyt team, hvor du vil referere direkte til den administrerende direktør. Du vil få det primære ansvar for design og udvikling af solcelleanlæg. I sammenhæng med dette, vil du være i dialog med elforsyningsselskaber og have kontakten til leverandører. I den forbindelse kommer du til at stå for at finde de rette leverandører og samarbejdspartnere, der kan levere den rette kvalitet.
Endvidere kommer du til at være bindeleddet mellem lodsejer og myndigheder. Dog vil den primære kontakt til myndigheder vil blive varetaget af en anden i dit team.

Selvdreven og passioneret
Som teknisk projektleder er det vigtigt, at du har en god forståelse for el- og energiforsyning samt en veludviklet kommerciel forståelse. Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis el-ingeniør, maskiningeniør eller maskinmester.

Vi ser gerne, at du har 4-5 års erfaring fra lignende stillinger, eller erfaring med lignende ansvarsområder. Dertil er det en forudsætning, at du mestrer engelsk, både mundtlig og skriftlig, da du vil have kontakt med leverandører og andre samarbejdspartnere fra hele verden.
For at lykkes i denne stilling, er det essentielt, at du er selvdreven og passioneret i arbejdet med at bidrage til den grønne omstilling. Det er en fordel hvis du har kendskab til CAD og har teknisk konstruktionsmæssig forståelse.

Vil du være med til at forme kulturen i en virksomhed, hvor den grønne omstilling er i fokus?
Udover at bidrage til den grønne omstilling, som er en sektor i kæmpe vækst, byder stillingen også på et stort udviklingspotentiale, hvor du er med til at forme din egen stilling og det nye team, samt få mulighed for at påvirke den samlede virksomhedskultur. Du vil opleve at ideer og fremtidige visioner, er noget der tales åbent og nysgerrigt om.

Endvidere bærer stillingen præg af stor fleksibilitet, så du har mulighed for at balancere godt mellem arbejde og privatliv, og virksomheden lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel, både arbejdsmæssigt og personligt.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Rebecca Hansen på e-mail rh@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

 

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen