Bygningskonstruktør søges til Constructa, Silkeborg

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du projekteringserfaring fra rådgiverbranchen, og trives du med at dykke ned i projekteringen og være med til at skabe hverdagens varierende, sunde byggerier? Sætter du pris på et stærk, tværfagligt arbejdsfællesskab og et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er du måske Constructas nye bygningskonstruktør.

betterpeople søger på vegne af Constructa en bygningskonstruktør til arkitektteamet i Silkeborg.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg.

Analyse og projektering
Som bygningskonstruktør i arkitektteamet på tegnestuen i Silkeborg får du ansvar for analyse og projektering af både mellemstore og mindre opgaver. Du medvirker til at skabe hverdagens varierende, sunde byggerier i et tværfagligt arbejdsfællesskab, hvor troværdig og nøgtern rådgivning dækker 360° fra bygherrerådgivning i idéfasen over projektering til bygningsvurderinger og helhedsplaner. Constructa er i gang med at udvikle virksomhedens BIM-strategi, hvor netop arkitektteamet bliver omdrejningspunktet. Her får du med din indsigt og erfaring lov til at byde ind og være med til at forme praksis i Constructas BIM-strategi.

Erfaren bygningskonstruktør til alsidige projekter
Du er uddannet bygningskonstruktør og har med mere end 5 års erfaring med projektering fra rådgiverbranchen skabt et solidt fagligt fundament med stor konstruktionserfaring og viden inden for byggeri. Har du en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel. Du har gennem din tid på arbejdsmarkedet arbejdet med en bred vifte af projekter, herunder både renovering, nybyg og ombygning af større samt mindre byggerier. Du er hjemmevant i analyse og projektering af konstruktioner og har solid erfaring med at anvende BIPS beskrivelsesværktøjer. Derudover har du indsigt i BIM og IKT og fastlæggelse af det rette detaljeringsniveau. Det er en fordel, hvis du er uddannet arbejdsmiljøkoordinator.

Ambitiøs og struktureret afslutter
Det ligger naturligt til dig at have overblik over igangværende projekter og at sørge for at få dem godt i mål. ’Ambitiøs’, ’struktureret’ og ’afslutter’ er ord, som kendetegner dig godt. Du værdsætter tværfagligt arbejde samt at få ansvar og indflydelse. Positiv kommunikation og proaktiv forventningsafstemning ligger naturligt til dig, du er eftertænksom i dit arbejde, og du vægter ordentlighed højt.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance. Kort sagt: personaleforhold, der dur til et liv anno 2020.

Constructa Silkeborg er hovedkontoret med de fleste fagligheder. Virksomheden har de fleste arkitekt- og ingeniørfag in-house, men samarbejder også med andre i delt rådgivning. Der er mange projekter i gang og flere i pipeline, så der er behov for at udvide teamet med endnu en skarp bygningskonstruktør.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Gitte Højlund på e-mail gh@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Bygningskonstruktør søges til Constructa, Silkeborg

Bygningskonstruktør søges til Constructa, Silkeborg

Virksomhed
Constructa

Sted
Silkeborg

Kategori
Byggeri

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk