Fagansvarlig teamleder søges til installationsteamet hos Constructa i Silkeborg

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du klar til at tage det næste skridt ind i en central rolle? Og har du erfaring med energirådgivning og projektering af VVS og ventilation? Så får du her muligheden for at blive teamleder for Constructas installationsteam - et miljø med tværfagligt samarbejde og en nærværende ledelse.

betterpeople søger på vegne af Constructa i Silkeborg en teamleder til installationsteamet. 

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg. Hos Constructa træder du ind i en varieret hverdag, som du selv kan være med til at præge med en omgangsform, hvor der altid er plads til et godt grin.  

Central rolle i installationsteamet med indflydelse og ansvar 
Constructas installationsteam består af fire dygtige fuldtidsmedarbejdere inden for VVS-, ventilations-, el- og energirådgivning. I samarbejde med teamet får du det samlede fagansvar for installationsområdet. Du vil blive ansvarlig for at udvikle VVS, ventilation og EL i Constructa, understøtte udviklingen af nye fagområder, afholde fagmøder og koordinere ressourcer. Teamet varetager installationsprojektering og -rådgivning på egne og andres projekter. Derudover vil dine opgaver bestå af projektering og rådgivning inden for VVS og installationer i forbindelse med renoveringsopgaver såvel som ny- og ombyg, tilsynsopgaver og kvalitetssikring af projekter. Der er tale om en alsidig rolle, som du selv har indflydelse på at udvikle. Gennem faglig sparring og videndeling sikrer dig og dine kollegaer i teamet, at kunderne får kompetente løsninger præget af kvalitet og kontinuitet.  

Solid erfaring med projektering og rådgivning 
Du har tilegnet dig dine kompetencer gennem flere år i rollen som rådgiver. I rollen har du opnået solid erfaring med projektering og rådgivning inden for installationer og energi. Måske har du en praktisk baggrund inden for VVS-faget og/eller en videreuddannelse til VVS-ingeniør. Det vigtigste er, at du med din viden og erfaring kan skabe værdi for kunder og kollegaer. For at blive en succes i Constructas arbejdsfællesskab besidder du dygtighed, eftertanke og ordentlighed i både omgangsform, viden og indsats. Din tilgang til arbejdet er struktureret, og du foretrækker at være på forkant via positiv kommunikation og forventningsafstemning. 

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære 
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk eller på mobil 26851760. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S 

Fagansvarlig teamleder søges til installationsteamet hos Constructa i Silkeborg

Fagansvarlig teamleder søges til installationsteamet hos Constructa i Silkeborg

Virksomhed
Constructa

Sted
Silkeborg

Kategori
Byggeri

Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 5382 4466

sfm@betterpeople.dk