Teknisk indkøber søges til EIVA

Vil du være med til at sikre forsyningskæden for subsea løsninger, der sejles verden rundt? Har du det store overblik og sans for detaljer samtidig med, at du kan holde produktionen på kurs og forsyningen stabil? Så er du muligvis den tekniske indkøber, vi søger til EIVA.

betterpeople søger på vegne af EIVA en teknisk indkøber. 
 
EIVA er et hardware- og softwareingeniørfirma, der leverer løsninger til den internationale offshore- og lavtvandsindustri, hvorved de er med til at sikre, at deres kunder blandt andet succesfuldt kan kortlægge oceaner, opdage glemte miner og opsætte vindmøller på havet. EIVA opererer i 20 lande og har med mere end 40 års erfaring skabt kvalitetssikre produkter med det nyeste hard- og software. 

Vil du sikre en vandtæt og optimal supply chain? 
I rollen som teknisk indkøber hos EIVA indtræder du i en administrativ rolle i service- og produktionsafdelingen. Du bliver ansvarlig for EIVAs varelager samt leverandører, og du vil skulle sikre, at EIVA har de rigtige leverandører baseret på kvalitet og pris. Du vil desuden i samarbejde med leverandører planlægge og koordinere således, at der gennem et stabil flow af forsyninger sikres, at EIVAs produktion holdes på rette kurs. Du har som teknisk indkøber mulighed for at påvirke indkøbsprocesserne ved optimering og udvikling, eksempelvis gennem afsøgning af alternative producenter og leverandører. Det er dig, der følger op på varelageret gennem ERP-systemet og ligger ordrerne til hardwareleverandørerne i forbindelse med den generelle produktionsbeholdning og udvikling.  
 
Teknisk forståelse og øje for detaljer  
Vi forestiller os, at du har erfaring med teknisk indkøb, enten fra en relevant uddannelse eller gennem erhvervserfaring. Det er en fordel, hvis du har god teknisk forståelse, eksempelvis fra en mekanisk produktion eller mekanisk arbejdsgang, samt har erfaring med ERP-programmet Microsoft Dynamics NAV. EIVA opererer i en nichebranche, hvorfor de vil oplære dig grundigt med den nødvendige introduktion, inden du kastes ud i EIVA-farvandet. 

Du trives med at arbejde selvstændigt og i teams, og så formår du at navigere i både interne netværk af kollegaer og eksterne netværk af partnere, leverandører og kunder. Du kommer til at være i tæt dialog med EIVAs salgsteam, som du holder orienteret omkring prisændringer således, at priserne på EIVAs løsninger tilpasses derefter. Derudover vil du være leverandørernes primære kontakt, hvorfor det er vigtigt, at du formår at kommunikere klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. 

Løsnings- og handlingsorienteret er ord, der beskriver dig, og så kan du på diplomatisk vis forhandle og nå til enighed med eksterne parter. Du har en positiv tilgang og er så detaljeorienteret samt struktureret, at dit net sjældent slipper fisk igennem, der skulle være fanget. 

 
Positiv atmosfære og sund kultur 
Hos EIVA vil du opleve en sund og god kultur. EIVA værdsætter initiativrige medarbejder, og du bliver hos EIVA en del af en international virksomhed med ambitiøse planer for fremtiden. Herudover befinder EIVA sig i en branche, der er i rivende udvikling. 

Du bliver tilknyttet EIVAs hovedkontor i Stilling, og du vil her opleve en uformel og åben arbejdskultur. Man kommer hinanden ved, men samtidig er det vigtigt for EIVA at give den enkelte en følelse af personligt ansvar. Du bliver involveret i samarbejdet med andre afdelinger, og du vil derfor ikke kun bidrage til din afdelings resultater, men også spille en meningsfuld rolle i at sikre EIVAs bredere ambitioner og vækst. 
 
Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecillie Meilby Lyngstrand på e-mail cml@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

 

(C) betterpeople A/S 

Teknisk indkøber søges til EIVA

Teknisk indkøber søges til EIVA

Virksomhed
EIVA

Sted
Stilling, Skanderborg

Kategori
Indkøb

Benedicte Bjørn Ek

Spørgsmål til jobbet?

Benedicte Bjørn Ek

+45 5382 4466

bb@betterpeople.dk
Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk