Benedicte Bjørn Ek

Benedicte Bjørn Ek

HR- & Kundekonsulent

+45 5382 4466

bb@betterpeople.dkBenedicte arbejder ved betterpeople som HR- og Kundekonsulent.

Benedicte har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og har tidligere arbejdet indenfor socialpsykiatrien i forvaltningsregi og i forskellige specialpædagogiske praksisser. Under sine uddannelsesforløb og gennem sin erhvervserfaring, har hun haft et særligt øje for samspillet mellem individ og gruppe. Hun har interesse for, hvordan grupper, institutioner organisationer påvirker den enkelte samt hvilke rammer, muligheder og betingelser, der fremmer menneskets læring, trivsel og udvikling.
Benedictes passion for HR og rekruttering udspringer fra en ambition om at kunne matche den helt rigtige kandidat til den rette organisation og at gøre sig klog på redskaberne hertil, blandt andet kognitive- og personprofilanalyser.  

Benedicte er handlekraftig, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at hun arbejder målrettet og vedholdende hen mod målet. 

Som person er Benedicte lyttende, nysgerrig og reflekterende. Privat bor Benedicte på Frederiksbjerg, hvor hun bruger tid på at slentre rundt med venner og familie, lave og spise lækker mad og dyrke yoga.