Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dkClaus er stifter af betterpeople og har tidligere stået i spidsen for en dansk division af en større global HR og rekrutteringsvirksomhed. Her har Claus opbygget lange og dybe samarbejdsrelationer med nogle af de førende danske virksomheder. Han har fx. været ansvarlig for kontrakter, målopnåelse og samarbejdsoptimering, daglig sparring omkring forretningsudvikling herunder bl.a. rekrutteringsstrategi.

Tillidsvækkende, målrettet og vedholdende er nogle af de ord, der kendetegner Claus. Tidligere samarbejdspartnere er ofte blevet overrasket over, at selv de mest umulige store danske og internationale rekrutteringsopgaver er lykkedes på utrolig vis. Dette skyldes, at han altid har en positiv og optimistisk tilgang til opgaver og udfordringer. Og så har Claus en stærkt udviklet evne til at se muligheder og løsninger, hvor andre ser begrænsninger.

Er du ude efter en samarbejdspartner, som er parat til at dele ud af sin store erfaring til fordel for dig og din virksomhed og som samtidig er 100 % ærlig, nøgtern og realistisk omkring den aktuelle opgavesituation, er du velkommen til at kontakte Claus.

Højt aktivitetsniveau er også kodeordet for Claus i fritiden, hvor Claus er bosat i Aarhus sammen med hustruen Brit og deres to børn. Udover tiden med familien, som ofte bruges i familiens andet hjemland, Italien, bruges fritiden på fodbold, jagt og cykling.