Sine Fæste

Sine Fæste

HR- & Kundekonsulent (p.t. på barsel)

+45 5382 4466

sfm@betterpeople.dkSine arbejder ved betterpeople som HR- & Kundekonsulent.

Sine har en uddannelsesmæssig baggrund i uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet. Derigennem har hun opnået en bred viden inden for organisationsstrukturer og -kulturer, forandringsprocesser, styring og ledelse samt læring, uddannelse og kompetenceudvikling. Sine har gennem sin uddannelse beskæftiget sig med motivation, medarbejderudvikling samt kompetenceudvikling ved både kvalitative og kvantitative metoder, hvilket har givet hende interesse for HR-feltet.

Sine har i forbindelse med sine forskellige erhverv i både servicebranchen samt den pædagogiske praksis opnået solid erfaring med at forstå og tolke mennesker og indgå i forskellige sociale relationer.

Som person kendetegnes Sine som smilende, struktureret og løsningsorienteret. Hun er herudover en teamplayer, der dog også nyder at fordybe sig i selvstændigt arbejde. Hun befinder sig godt i en aktiv hverdag, som byder på udfordringer, hvor hun holder af at være deltagende i forhold til de beslutninger, som skal træffes for at nå et bestemt mål.

I sin fritid er Sine socialt anlagt og værdsætter at pleje sine relationer til både familie, venner og sin kæreste, som hun er bosat med i Aarhus.