Aktuelle stillinger

Stilling

Konstruktionsingeniør søges til Brockhuus A/S

Har du et godt overblik, og formår du at se løsninger på tværs af fagligheder? Tiltales du af at kunne bidrage med din viden i en rådgivende virksomhed, og vil du gerne have varierende arbejdsdage med fleksible arbejdstider samt muligheden for at skabe dit eget drømmejob? Så er du muligvis den konstruktionsingeniør, vi søger til Brockhuus A/S.

Brockhuus A/S,
Albertslund

Planlægger søges til TripleCut A/S

TripleCut A/S søger en planlægger, der har erfaring med CNC-maskiner og optimering. Vil du være med til at præge dit arbejde og virksomhedens udvikling, så bliv planlægger hos TripleCut A/S.

TripleCut A/S,
Vejle

Senior Backend Software Engineer søges til Dawn Health

Vil du arbejde med produkter, der gør en stor forskel for patienter verden over? Som Senior Backend Software Engineer i Dawn Health vil du i samarbejde med andre passionerede softwareingeniører bringe intuitive og nyttige digitale sundhedsprodukter til live.

Dawn Health,
København

Projektleder med ingeniør-, arkitekt- eller konstruktørbaggrund søges til Constructa

Trives du i en tværfaglig organisation, hvor du som projektleder selvstændigt fungerer som tovholder på både store og små projekter? Som projektleder hos Constructa får du muligheden for at samarbejde med kompetente kolleger samtidig med, at du udvikler dig fagligt.

Constructa,
Silkeborg

Ejendomsadministrator søges til Vidar Ejendomme

Som ejendomsadministrator hos Vidar Ejendomme, bliver du en del af et stærkt hold med egen kundeportefølje og stor indflydelse på din hverdag.

Vidar Ejendomme,
Aarhus C

Skal du være rekrutteringspraktikant hos betterpeople?

Vil du i foråret 2022 prøve kræfter med HR og rekruttering? Så bliv praktikant hos betterpeople.

betterpeople A/S,
Aarhus N

Controller søges til LINDBERG

LINDBERG leder efter en faglig skarp Controller, der trives med selvstændige og alsidige opgaver. I rollen som Controller bliver du tovholder på at samle data og rapportere i en innovativ og global virksomhed.

LINDBERG,
Åbyhøj

Franchise forsikringsmægler søges til RTM på Sjælland

Vi leder efter dig, der ønsker at drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med gode kolleger og enestående sparringsmuligheder.

RTM A/S,
Greve

Franchise forsikringsmægler søges til RTM i Jylland

Er du en kundeorienteret, serviceminded og selvstændig forsikringsmægler med et solidt kendskab til erhvervsforsikring? Vil du drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld, ambitiøs virksomhed med gode kollegaer? Så er du måske den franchisetager, vi leder efter!

RTM A/S,
Vejle

Bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner søges til Constructa i Silkeborg

Vil du have mulighed for at bringe din viden inden for konstruktioner i spil i en sund virksomhed, hvor der er gode udviklingsmuligheder og et tværfagligt samarbejde mellem ingeniører, konstruktører og arkitekter? Og sætter du desuden pris på et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er det måske dig, vi leder efter!

Constructa,
Silkeborg

Projektleder/Laserprogrammør søges til Staermose Industry

Staermose Industry søger en Projektleder med fokus på programmering af laserskæring. Så hvis du er hurtig på fingrene og har et øje for præcision, og trives med et stort ansvar i en travl vækstende virksomhed, kunne du måske være Staermose Industrys nye Projektleder/Laserprogrammør.

Staermose Industry,
Odder

Udbuds- og entreprisespecialist søges til afdelingen for bygherrerådgivning i NIRAS

Er du uddannet jurist, har du interesse for byggebranchen og evner du at overlevere din viden til dem, der skal bruge den i praksis, så er der brug for dig i afdelingen for bygherrerådgivning hos NIRAS.

NIRAS,
Aarhus

Konstruktionsingeniør/medejer søges til Hera Consult

Har du et solidt indblik i arkitektens og bygherrens problemstillinger, og tiltaler det dig at bringe din viden i spil i en rådgivende rolle, hvor du er aktiv medspiller i hele projektforløbet? Drømmer du om at blive medejer af en sund ingeniørvirksomhed på forkant med udviklingen? Så er du måske den konstruktionsingeniør/medejer, vi leder efter til Hera Consult.

Hera Consult ,
Struer

betterpeople A/S søger en stærk Headhunter & Partner

Vi oplever et stigende antal opgaver, og vi er derfor på udkig efter en (eller flere) erfarne headhuntere/partnere, som har lyst og evner til at blive en del af vores energiske og målrettede team i betterpeople A/S. Er selvstændighed, udvikling, indflydelse, fart og faglighed noget, du søger? Så kan det være dig, vi skal tale med om perspektiverne i et muligt partnerskab.

betterpeople A/S,
Aarhus N

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Er du skarp inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye full-stack udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger Erfaren AWS udvikler til Trifork A/S

Er du en solid, erfaren softwareudvikler, og har du grundig erfaring med AWS? Motiveres du af høj faglighed, tæt kundesamarbejde og innovative softwareløsninger med nyeste teknologier? Så bliv Triforks nye AWS udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus

Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Hører engagement, ejerskab og teamledelse til blandt dine stærkeste kompetencer, og motiveres du af at spille en væsentlig rolle i udviklingen af nøglefunktionaliteter til højt profilerede produkter for en af Triforks største kunder? Er du dygtig til at lede agile processer, og motiveres du af at omgive dig med passionerede og kompetente kollegaer? Så bliv Triforks nye Senior Team Lead!

Trifork,
Aarhus C

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,