Aktuelle stillinger

Stilling

Softwareudvikler søges til SGM Light A/S - leverandør af lysdesignløsninger til entertainment-branchen og enestående arkitektoniske bygningsværker verden over

Er du skarp på .NET/C# og klar på at bringe de kompetencer i spil ved udvikling af banebrydende lysdesignløsninger? Tiltales du af at blive en del af en professionel virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så er du muligvis den softwareudvikler, vi søger.

SGM Light,
Aarhus V

Bygningskonstruktør, -ingeniør eller arkitekt inden for brandteknisk rådgivning søges til Constructa i Silkeborg

Har du erfaring inden for brandteknisk rådgivning, og vil du yde professionel og ambitiøs rådgivning inden for brandsikkerhed? Kunne du tænke dig at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor der er rig mulighed for at forme dit job og opnå BK2 certificering? Trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde, nærværende ledelse og et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er Constructa arbejdspladsen for dig!

Constructa,
Silkeborg

betterpeople A/S søger en stærk Headhunter & Partner

Vi oplever et stigende antal opgaver, og vi er derfor på udkig efter en (eller flere) erfarne headhuntere/partnere, som har lyst og evner til at blive en del af vores energiske og målrettede team i betterpeople A/S. Er selvstændighed, udvikling, indflydelse, fart og faglighed noget, du søger? Så kan det være dig, vi skal tale med om perspektiverne i et muligt partnerskab.

betterpeople A/S,
Aarhus N

PA/sekretær/administrativ medarbejder søges til anonym virksomhed

Er du en proaktiv og selvkørende person med gode kommunikative evner og øje for detaljen? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med en uformel, fleksibel og energisk kultur? Så er du måske den profil, vi søger!

Anonym,
Aarhus-området

Senior indkøber søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Vi er på jagt efter en erfaren og engageret senior indkøber, der har passion for forbrugerelektronik og gode handler med Østen. Hvis du tiltales af en alsidig og dynamisk hverdag og at blive en del af en solid virksomhed med en stærk markedsplacering, så har vi måske dit drømmejob på hånden!

INTER SALES/Denver Electronics®,
Søften, Aarhus

Salgschef (med potentiale til salgsdirektør) søges til SallingPlast

Er du en ambitiøs og handlekraftig sælger, der stortrives med rådgivende projektsalg? Vil du have en nøglerolle i en organisation med et stort markedspotentiale og ambitiøse vækstplaner? Så er det her din mulighed for et udfordrende salgsjob med perspektiv i en spændende branche.

SallingPlast A/S,
Ranum

Client Solution Manager søges til IMS - en del af Visma

Kunne du tænke dig en central rolle i opbygningen af en velfungerende salgsafdeling, og motiveres du af at gøre en markant forskel for dine kunder i brobygningen mellem IT og forretning? Stortrives du med korte beslutningsveje og en uformel, nordisk ledelsesstil i en sund virksomhed med et stærkt kollegialt sammenhold? Så er du måske IMS’ nye Client Solution Manager.

IMS A/S,
Aarhus

betterpeople A/S søger økonomidirektør (CFO) til AURA Energi

Vi søger en erfaren, forretningsorienteret økonomiprofil med stærke lederegenskaber, sunde værdier og stor gennemslagskraft. Du får en attraktiv og indflydelsesrig nøgleposition i en ambitiøs virksomhed, der er frontløber inden for den grønne omstilling, hvor du bliver en del af koncernledelsen og ansvarlig for at lede koncernens økonomifunktion.

AURA Energi,
Viby, Aarhus

Rekrutteringsansvarlig søges til Heymate i Aarhus

Vi er på jagt efter dig, som har interesse og talent for at finde det rette match mellem kandidat, stilling og virksomhed, og kan varetage rekrutteringsprocesser fra A-Z samt løbende udvikle relevante HR-processer. Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, der prioriterer iværksætteri, fællesskabet og stærke resultater. Lyder det som dit næste skridt i karrieren?

Heymate,
Aarhus

IT-konsulent søges til IT-ShareVision

Har du programmeringserfaring, en selvstændig tilgang til arbejdet og en fundamental forståelse for datadesign? Vil du være en del af et fagligt stærkt team, der hjælper hinanden med at løfte opgaverne til det næste niveau? Så er du muligvis den IT-konsulent, vi leder efter!

IT-ShareVision,
Greve

Business Development Manager søges til Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.

Hvis du er en initiativrig relationsskaber, som motiveres af at levere en kommerciel, fokuseret, struktureret og vedholdende indsats, har vi måske stillingen til dig. Vi er på udkig efter en person, der kan tage ansvar for at sikre flere grundsalg og lejere til nuværende og nye udlejningsejendomme, og som trives med en høj grad af indflydelse og ansvar.

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.,
København

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Vi leder efter dig med solid, international, B2B salgserfaring, som har haft ansvar for internationale markeder med eget salgsbudget. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder forude. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder store. Er det drømmejobbet for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig.

INTER SALES/Denver Electronics®,
Søften, Aarhus

3 Fullstack-udviklere søges til Heymate i Aarhus

Forskelligartede, spændende projekter med stor frihed til at præge – lyder det tiltalende? Så er her en jobmulighed, du ikke må gå glip af! Du får her muligheden for at komme med på en kick-ass iværksætterrejse i en ambitiøs virksomhed, der allerede har skabt flotte resultater, men kun lige er begyndt.

Heymate,
Aarhus

Director of Product Strategy & Design for Dawn Health

Do you wish to make difference within digital health? Can you guide cross-functional teams, and do you want to participate in setting the strategic direction in a digital health company? Then you might be the Director of Product Strategy & Design we are looking for.

Dawn Health,
København

Area Sales Manager søges til SallingPlast, Aqua

Har du erfaring med rådgivning og industri løsningssalg, og vil du være med til at vækste en division med et stort markedspotentiale i en virksomhed, der er førende leverandør af alle former for PeHD plast fittings? Så er du måske SallingPlasts nye Area Sales Manager!

SallingPlast,
Ranum

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i København

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim,
København

Audiologist søges til Dansk HøreCenter, Silkeborg-området

Vi søger en faglig stolt audiologist, der kan yde professionel rådgivning, og som ønsker at udvikle sine audiologiske kompetencer i en moderne organisation, der bygger på tillid og medarbejderinddragelse. Er det dig, så søg stillingen hos Dansk HøreCenter lige her!

Dansk HøreCenter,
Silkeborg

Audiologist søges til Dansk HøreCenter, Aarhus

Vi søger en faglig stolt audiologist, der kan yde professionel rådgivning, og som ønsker at udvikle sine audiologiske kompetencer i en moderne organisation, der bygger på tillid og medarbejderinddragelse. Er det dig, så søg stillingen hos Dansk HøreCenter lige her!

Dansk HøreCenter,
Aarhus

Konstruktionsingeniør/medejer søges til Hera Consult

Har du et solidt indblik i arkitektens og bygherrens problemstillinger, og tiltaler det dig at bringe din viden i spil i en rådgivende rolle, hvor du er aktiv medspiller i hele projektforløbet? Drømmer du om at blive medejer af en sund ingeniørvirksomhed på forkant med udviklingen? Så er du måske den konstruktionsingeniør/medejer, vi leder efter til Hera Consult.

Hera Consult ,
Struer

Erfaren konstruktionsingeniør søges til Constructa i Silkeborg

Tiltales du af at bringe din stærke viden inden for konstruktioner i spil i en sund virksomhed, der mestrer alle facetter inden for ingeniør- og arkitektfaget? Sætter du pris på work-life balance og et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er det måske dig, vi leder efter!

Constructa ,
Silkeborg

Front-end Developer with CMS experience for Dawn Health

Do you want to help make a difference within digital health? Can you build and develop websites as well as applications that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Front-end Developer we are looking for!

Dawn Health,
København

Ambitious Backend Software Engineer for Dawn Health

Are you passionate about making a difference within digital health? Are you able to design digital products that save lives, and do you always strive to be on the cutting edge of next generation technology? Then you might be the Backend Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Ambitious Requirements Engineer for Dawn Health

Are you passionate about changing the world one technological achievement after another? Are you interested in planning, structuring and maintaining Software Requirements and do you want to make a difference within digital health? Then you might be the Requirements Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

iOS MedTech Software Engineer for Dawn Health

Are you eager and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the iOS MedTech Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Android MedTech Software Engineer for Dawn Health

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital apps that save lives and help patients around the world, and do you want to be part of a revolutionary company? Then you might be the Android MedTech Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Hører engagement, ejerskab og teamledelse til blandt dine stærkeste kompetencer, og motiveres du af at spille en væsentlig rolle i udviklingen af nøglefunktionaliteter til højt profilerede produkter for en af Triforks største kunder? Er du dygtig til at lede agile processer, og motiveres du af at omgive dig med passionerede og kompetente kollegaer? Så bliv Triforks nye Senior Team Lead!

Trifork,
Aarhus C

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Er du skarp inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye full-stack udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger Erfaren AWS udvikler til Trifork A/S

Er du en solid, erfaren softwareudvikler, og har du grundig erfaring med AWS? Motiveres du af høj faglighed, tæt kundesamarbejde og innovative softwareløsninger med nyeste teknologier? Så bliv Triforks nye AWS udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,