Aktuelle stillinger

Stilling

2 bygningskonstruktører søges til Constructa, Silkeborg

Er du en dygtig og erfaren bygningskonstruktør, der trives med at dykke ned i projektering? Tiltrækkes du af nærværende ledelse, frihed med ansvar, flekstid og et godt arbejdsmiljø med en positiv atmosfære? Så er du måske en af Constructas nye bygningskonstruktører.

Constructa,
Silkeborg

Forretningsorienteret økonomi- og administrationschef søges til Heymate i Aarhus

Vil du med på en kick-ass iværksætterrejse i en ambitiøs virksomhed, der allerede har skabt flotte resultater, men kun lige er begyndt? Har du erfaring med økonomi og revision samt en god forretningsforståelse, og kan du tage ansvar for en økonomifunktion? Så er her en unik jobmulighed, du ikke må gå glip af!

Heymate,
Aarhus

PA søges til Aros Capital Fondsmæglerselskab

Er du en struktureret og selvkørende person med et godt øje for detaljerne? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed med en høj grad af fleksibilitet og en positiv, stærk kultur? Så er du måske den personlige assistent, vi leder efter til Aros Capital Fondsmæglerselskab.

Aros Capital Fondsmæglerselskab,
Aarhus C

Erfaren konstruktionsingeniør søges til Constructa i Silkeborg

Har du en allround viden inden for konstruktion, og tiltales du af at bringe det i spil i en ambitiøs virksomhed, der mestrer alle facetter inden for ingeniør- og arkitektfaget? Sætter du pris på work-life balance og samspil med kompetente kollegaer? Så er du måske Constructas nye konstruktionsingeniør.

Constructa,
Silkeborg

Magento-udviklere søges til Novicell

Vil du være en del af et velfungerende PHP-team med nogle af branchens dygtigste kollegaer, hvor du ikke behøver at kunne alt fra dag et? Drømmer du om at blive en nøgleperson i opbygningen af en afdeling i en solid organisation med en særdeles sund og inspirerende kultur? Så læs med her!

Novicell,
Højbjerg

Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Hører engagement, ejerskab og teamledelse til blandt dine stærkeste kompetencer, og motiveres du af at spille en væsentlig rolle i udviklingen af nøglefunktionaliteter til højt profilerede produkter for en af Triforks største kunder? Er du dygtig til at lede agile processer, og motiveres du af at omgive dig med passionerede og kompetente kollegaer? Så bliv Triforks nye Senior Team Lead!

Trifork,
Aarhus C

Erfaren VVS-ingeniør søges til Constructa A/S

Motiveres du af at bruge og dele din viden og erfaring, og kan du se dig selv i en central rolle som fagansvarlig teamleder i et installationsteam, hvor der er rig mulighed for at forme dit job efter dine kompetencer og ønsker? Har du solid erfaring med projektering af VVS og ventilation samt energirådgivning, og trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse? Så er du formentlig den VVS-ingeniør, vi leder efter.

Constructa A/S,
Silkeborg

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Er du skarp inden for softwareudvikling til Android og iOS, og har du erfaring med Unity? Motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden, og vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye full-stack udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger senior AWS udvikler til Trifork A/S

Er du en solid, erfaren softwareudvikler, og har du grundig erfaring med AWS og Java? Motiveres du af høj faglighed, tæt kundesamarbejde og innovative softwareløsninger med nyeste teknologier? Så bliv Triforks nye, Senior AWS udvikler.

Trifork A/S,
Aarhus

Brandrådgiver søges til Constructa, Silkeborg

Vil du være brandrådgiver i et faglig stærkt team, hvor der er rig mulighed for at forme dit job efter dine kompetencer og ønsker? Trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse? Så er du formentlig den brandrådgiver, vi leder efter.

Constructa,
Silkeborg

Risikorådgiver søges til RTM

Har du et ingeniørfagligt, logisk mindset, og er du klar på at besigtige og rådgive virksomheder i forhold til risici og forsikringsmuligheder? Er du ansvarsbevidst, udadvendt og fleksibel, og drømmer du om at blive en del af et fagligt og socialt stærkt fællesskab? Så bliv RTM’s nye risikorådgiver!

RTM,
Fredericia

Full Stack Developer søges til Trifork eHealth

Brænder du for at arbejde med web- og applikationsudvikling, og har du erfaring med backend teknologier? Kan du se dig selv arbejde i en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den Full Stack Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

Senior iOS-udvikler søges til Trifork eHealth

Er du en passioneret iOS-udvikler med viljen til at sætte dig ind i nye tankegange? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den senior iOS-udvikler, vi leder efter!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Trifork eHealth

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!

Trifork eHealth,
København

Android Developer søges til Trifork eHealth

Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

Seniorkonsulent søges til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,