Aktuelle stillinger

Stilling

betterpeople A/S søger to projektkoordinatorer for Out of Home Media i København

Har du overblik, et godt øje for detaljen og en veludviklet ordenssans? Er du nysgerrig på mediebranchen, og har du lyst til at blive en del af en succesfuld virksomhed med fart på? Så er du måske en af Out of Home Medias nye projektkoordinatorer!

Out of Home Media,
København

betterpeople A/S søger tre salgskonsulenter for Out of Home Media i Aarhus

Er du en dygtig relationsskaber med masser af drive, som brænder for salgsverdenen? Motiveres du af at skabe din egen succes, og vil du være en del af en virksomhed i rivende vækst? Så er du måske Out of Home Medias nye salgskonsulent!

Out of Home Media,
Aarhus

betterpeople A/S søger teamleder for Out of Home Media i København

Motiveres du af at udvikle andre samtidig med, at du skaber din egen succes? Sætter du barren højt og går hele vejen – selvom du møder udfordringer? Har du erfaring med B2B salg og forhandling, og vil du have en nøglerolle i en succesfuld virksomhed med en sund performancekultur?

Out of Home Media,
København

betterpeople A/S søger 3-4 audiologister til Dansk HøreCenter i Vestjylland, Midtjylland, Nordsjælland og Midt-/Vestsjælland

Er du en faglig stolt audiologist, som brænder for at yde professionel rådgivning gennem langvarige og personlige kunderelationer? Vil du udvikle dine audiologiske kompetencer inden for salg og rådgivning af de mest avancerede høreapparatløsninger hos branchens teknologiske spydspids? Så er det dig, vi leder efter!

Dansk HøreCenter,
Danmark

betterpeople A/S søger web-udvikler til Trifork eHealth

Brænder du for at arbejde med web- og applikationsudvikling, og har du erfaring med backend teknologier? Kan du se dig selv arbejde i en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den web-udvikler, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S søger Sales & Business Development Manager for Trifork A/S Aalborg

Er du en dygtig relationsskaber med masser af drive? Har du erfaring med løsningssalg inden for IT, og vil du have en nøglerolle i salg og udvikling af nogle af de mest spændende projekter inden for softwareløsninger og teknologier? Så skal du læse med her!

Trifork A/S,
Aalborg

betterpeople A/S søger senior iOS-udvikler til Trifork eHealth

Er du en passioneret iOS-udvikler med viljen til at sætte dig ind i nye tankegange? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den senior iOS-udvikler, vi leder efter!

Trifork eHealth,
København

Studiemedarbejder søges som Sales Assistant til showroom i Aarhus for møbelbrandet, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en serviceminded person med et naturligt salgstalent? Søger du et studiejob på 4-16 timer om ugen? Så har vi måske stillingen til dig hos alton&heim.

alton&heim,
Aarhus

betterpeople A/S søger MS systemkonsulent for virksomhed i Brøndby

Har du alsidige IT-kompetencer, og er du klar til at bruge dem på at servicere og finde løsninger til nogle af Danmarks største abonnementskunder? Er du skarp inden for enten SQL, Exchange, Office 365 eller Navision? Er du på udkig efter en stilling med fleksible, attraktive ansættelsesforhold og gode udviklingsmuligheder? Så læs videre!

Anonym,
Brøndby

betterpeople A/S søger salgskoordinator til Mikelo A/S

Har du erfaring med kundeservice, flair for IT og trives du med at igangsætte nye projekter? Kan du arbejde proaktivt og struktureret, og har du et positivt mind-set? Så er du måske den salgskoordinator, vi leder efter til Mikelo A/S!

Mikelo,
Skødstrup

betterpeople A/S is searching for a MedTech QA professional for Trifork eHealth

Are you motivated by the idea of working with the leading life science companies, and do you have a passion for technology? Is quality important to you, and can you contribute with bright ideas without compromising patient safety? Then you might be the MedTech QA professional we are looking for!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Mend

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!

Mend,
København

betterpeople A/S søger erfaren udvikler til Trifork A/S

Er du dygtig inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth

Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S

Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!

Trifork A/S,
Aarhus

betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og markedsføring?

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så læs med her.

betterpeople A/S,
Aarhus

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og kommunikation?

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så læs med her.

betterpeople A/S,
Aarhus