Aktuelle stillinger

Stilling

Skal DU rekrutteres til et rekrutteringsbureau?

Vil du prøve kræfter med HR og rekruttering? Så bliv praktikant hos betterpeople A/S.

betterpeople A/S,
Aarhus N

Datadisciplineret indkøbskoordinator søges til Denver A/S

Vi er på udkig efter en indkøbskoordinator med en forkærlighed for forbrugerelektronik, der får en vigtig og alsidig rolle i en international virksomhed, hvor der er plads til at påvirke tingene. Har du et par års relevant erhvervserfaring, og brænder du for struktur, data og koordinering, så læs med her.

Denver A/S,
Aarhus, Søften

Bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner søges til Constructa i Silkeborg

Vil du have mulighed for at bringe din viden inden for konstruktioner i spil i en sund virksomhed, hvor der er gode udviklingsmuligheder og et tværfagligt samarbejde mellem ingeniører, konstruktører og arkitekter? Og sætter du desuden pris på et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er det måske dig, vi leder efter!

Constructa,
Silkeborg

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i København

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim,
København

Økonomichef søges til MC Tag A/S

Vi søger en fagligt stærk profil med gennemslagskraft, der kan tage fra på blandt andet økonomiske rapporter og analyser, forecast og forretningsoptimering.

MC Tag A/S,
Kolind

Kreditorbogholder søges til LINDBERG

LINDBERG søger en erfaren og detaljeorienteret kreditorbogholder der motiveres af ansvar og deadlines. Så hvis du er typen, der sætter en ære i at få tallene til at stemme og kan igangsætte processerne i en innovativ og global virksomhed, er det måske dig vi leder efter.

LINDBERG,
Åbyhøj

Udbuds- og entreprisespecialist søges til afdelingen for bygherrerådgivning i NIRAS

Er du uddannet jurist, har du interesse for byggebranchen og evner du at overlevere din viden til dem, der skal bruge den i praksis, så er der brug for dig i afdelingen for bygherrerådgivning hos NIRAS.

NIRAS,
Aarhus

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i Aarhus

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim,
Aarhus

Økonomichef til Unika Danmark A/S

Ansvar for økonomi- og regnskabsfunktionen i en særdeles ambitiøs og succesfuld virksomhed.

Unika Danmark A/S,
Ans

Engageret senior indkøber søges til Denver A/S

Vi er på jagt efter en erfaren og engageret senior indkøber, der har passion for forbrugerelektronik og gode handler med Østen. Motiveres du af at være med på de nyeste trends inden for forbrugerelektronik og af udfordringen ved at få en god handel i hus, så har vi måske dit drømmejob på hånden.

Denver A/S,
Aarhus, Søften

Sales Assistant på 25 timer søges til alton&heims showroom i Aarhus

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig samt serviceminded sælger? Så har vi muligvis stillingen til dig hos alton&heim.

alton&heim,
Aarhus

Controller søges til LINDBERG

LINDBERG leder efter en faglig skarp Controller, der trives med selvstændige og alsidige opgaver. I rollen som Controller bliver du tovholder på at samle data og rapportere i en innovativ og global virksomhed.

LINDBERG,
Åbyhøj

Business Controller søges til LINDBERG

LINDBERG søger en faglig skarp controller, som ønsker at blive en del af en velkonsolideret og karakteristisk virksomhed, der samtidig er præget af en pulserende, offensiv og opportunistisk markedstilgang og et professionelt arbejdsmiljø.

LINDBERG,
Åbyhøj

Nytænkende Senior Product Manager med kommercielt fokus søges til Verdo

Som Senior Product Manager kommer du med på Verdos udviklingsrejse inden for elsalg og produktudvikling. Der er tale om en nøglerolle i en afdeling med ansvar for salg af el B2C og B2B, hvorfor du her får chancen for at spille en væsentlig rolle i energisektoren og den grønne omstilling!

Verdo,
Randers

Senior Business Controller til Dansk Industri (DI)

DI hjælper medlemmerne med at vinde. For når virksomhederne i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Som Senior Business Controller bliver du et vigtigt tandhjul i denne mission.

Dansk Industri (DI),
København

Business Controller til Dansk Industri (DI)

I rollen som Business Controller bliver du del af et team på fem Business Controllere, der alle fungerer som sparringspartnere og betroede rådgivere for DI’s enheder og kolleger.

Dansk Industri (DI),
København

Kvalitetschef søges til Staermose Industry

Staermose Industry søger en kvalitetschef, der motiveres af at bygge kvalitetsstyringssystemer op fra bunden. Så hvis du har erfaring med kvalitetsstyringssystemer fra jern- og metalbranchen, så er du måske Staermose Industrys nye kvalitetschef.

Staermose Industry,
Odder

Projektleder/Laserprogrammør søges til Staermose Industry

Staermose Industry søger en Projektleder med fokus på programmering af laserskæring. Så hvis du er hurtig på fingrene og har et øje for præcision, og trives med et stort ansvar i en travl vækstende virksomhed, kunne du måske være Staermose Industrys nye Projektleder/Laserprogrammør.

Staermose Industry,
Odder

COO søges til Min By Media

Min By Media er på en spændende vækstrejse i Danmark og i Europa, og de vil have dig ombord. Er du en erfaren, kommerciel profil med skarpe lederegenskaber og stor gennemslagskraft? Er du stærk rent kommunikativt og ved du, hvordan man opbygger en organisation, skaber tillidsfulde relationer og sunde partnerskaber? Så er du måske den COO, vi leder efter.

Min By Media ApS,
København / Aalborg

Barselsvikariat som Assistant Store Manager søges til showroom i København for internationalt møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig og serviceminded sælger? Så har vi muligvis en stillingen til dig hos alton&heim. Vi søger en person til et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse. Vikariatet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med opstart i august, dog vil der være mulighed for opstart tidligere, hvis dette ønskes.

alton&heim,
København

Franchise forsikringsmægler søges til RTM i Jylland

Er du en kundeorienteret, serviceminded og selvstændig forsikringsmægler med et solidt kendskab til erhvervsforsikring? Vil du drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld, ambitiøs virksomhed med gode kollegaer? Så er du måske den franchisetager, vi leder efter!

RTM A/S,
Vejle

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i København

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim,
København

Franchise forsikringsmægler søges til RTM på Sjælland

Vi leder efter dig, der ønsker at drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med gode kolleger og enestående sparringsmuligheder.

RTM A/S,
Greve

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i Aarhus

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim,
Aarhus

betterpeople A/S søger en stærk Headhunter & Partner

Vi oplever et stigende antal opgaver, og vi er derfor på udkig efter en (eller flere) erfarne headhuntere/partnere, som har lyst og evner til at blive en del af vores energiske og målrettede team i betterpeople A/S. Er selvstændighed, udvikling, indflydelse, fart og faglighed noget, du søger? Så kan det være dig, vi skal tale med om perspektiverne i et muligt partnerskab.

betterpeople A/S,
Aarhus N

Director of Product Strategy & Design for Dawn Health

Do you wish to make difference within digital health? Can you guide cross-functional teams, and do you want to participate in setting the strategic direction in a digital health company? Then you might be the Director of Product Strategy & Design we are looking for.

Dawn Health,
København

Konstruktionsingeniør/medejer søges til Hera Consult

Har du et solidt indblik i arkitektens og bygherrens problemstillinger, og tiltaler det dig at bringe din viden i spil i en rådgivende rolle, hvor du er aktiv medspiller i hele projektforløbet? Drømmer du om at blive medejer af en sund ingeniørvirksomhed på forkant med udviklingen? Så er du måske den konstruktionsingeniør/medejer, vi leder efter til Hera Consult.

Hera Consult ,
Struer

Front-end Developer with CMS experience for Dawn Health

Do you want to help make a difference within digital health? Can you build and develop websites as well as applications that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Front-end Developer we are looking for!

Dawn Health,
København

Ambitious Backend Software Engineer for Dawn Health

Are you passionate about making a difference within digital health? Are you able to design digital products that save lives, and do you always strive to be on the cutting edge of next generation technology? Then you might be the Backend Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Ambitious Requirements Engineer for Dawn Health

Are you passionate about changing the world one technological achievement after another? Are you interested in planning, structuring and maintaining Software Requirements and do you want to make a difference within digital health? Then you might be the Requirements Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

iOS MedTech Software Engineer for Dawn Health

Are you eager and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the iOS MedTech Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Android MedTech Software Engineer for Dawn Health

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital apps that save lives and help patients around the world, and do you want to be part of a revolutionary company? Then you might be the Android MedTech Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Hører engagement, ejerskab og teamledelse til blandt dine stærkeste kompetencer, og motiveres du af at spille en væsentlig rolle i udviklingen af nøglefunktionaliteter til højt profilerede produkter for en af Triforks største kunder? Er du dygtig til at lede agile processer, og motiveres du af at omgive dig med passionerede og kompetente kollegaer? Så bliv Triforks nye Senior Team Lead!

Trifork,
Aarhus C

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Er du skarp inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye full-stack udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger Erfaren AWS udvikler til Trifork A/S

Er du en solid, erfaren softwareudvikler, og har du grundig erfaring med AWS? Motiveres du af høj faglighed, tæt kundesamarbejde og innovative softwareløsninger med nyeste teknologier? Så bliv Triforks nye AWS udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,