Aktuelle stillinger

Stilling

Business Development Manager søges til Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.

Hvis du er en initiativrig relationsskaber, som motiveres af at levere en kommerciel, fokuseret, struktureret og vedholdende indsats, har vi måske stillingen til dig. Vi er på udkig efter en person, der kan tage ansvar for at sikre flere grundsalg og lejere til nuværende og nye udlejningsejendomme, og som trives med en høj grad af indflydelse og ansvar.

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.,
København

Engageret indkøber søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Vi er på jagt efter en proaktiv og engageret indkøber, der har passion for audio og gode handler med Østen. Hvis du tiltales af en alsidig og dynamisk hverdag og at blive en del af en solid virksomhed med en stærk markedsplacering, så har vi måske dit drømmejob på hånden!

INTER SALES/Denver Electronics®,
Søften, Aarhus

betterpeople A/S søger CEO for INTER SALES A/S-Denver Electronics i Søften, Aarhus

Vi søger en ny CEO til en veldrevet, økonomisk sund virksomhed, der er grundlagt på klassiske dyder som pålidelighed og høj servicegrad samt godt, ærligt købmandsskab og ”value for money”. Dette, kombineret med evnen til konstant at have fingeren på pulsen og være på forkant i forhold til nye muligheder på markedet for forbrugerelektronik, har resulteret i, at virksomheden i dag spiller en væsentlig rolle i segmentet.

INTER SALES A/S-Denver Electronics®,
Søften, Aarhus

Support Manager, E-commerce, søges til LetUsPrint

Vil du med på en spændende iværksætterrejse i en succesfuld E-commerce virksomhed i rivende udvikling? Har du stærke onlinekompetencer, kundeforståelse og vindermentalitet, og kan du drive den daglige support af danske og internationale onlinekunder? Så er det dig, vi mangler!

LetUsPrint,
Aabyhøj

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Det her er drømmepositionen for dig med et internationalt salgstalent! Vi er på udkig efter en, der deler INTER SALES’ passion for forbrugselektronik. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder forude. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder store. Er det drømmejobbet for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig.

INTER SALES/Denver Electronics®,
Søften, Aarhus

Alsidig og erfaren bygningskonstruktør søges til Remien Ejendomme, Aarhus

Er du en løsningsorienteret og erfaren bygningskonstruktør, som har et solidt indblik i alle byggeriets faser? Tiltaler det dig at bringe din viden i spil i et ejendomsudviklingsselskab i vækst, hvor du i en projekterende rolle styrer projekterne fra skitse til ibrugtagning? Så er du måske den bygningskonstruktør, vi søger til Remien Ejendomme.

Remien Ejendomme,
Aarhus

3 Fullstack-udviklere søges til Heymate i Aarhus

Forskelligartede, spændende projekter med stor frihed til at præge – lyder det tiltalende? Så er her en jobmulighed, du ikke må gå glip af! Du får her muligheden for at komme med på en kick-ass iværksætterrejse i en ambitiøs virksomhed, der allerede har skabt flotte resultater, men kun lige er begyndt.

Heymate,
Aarhus

Engageret og skarp netværkskonsulent søges

På vegne af vores kunde, Progressive A/S, søger vi en stærk og kompetent konsulent inden for netværk og sikkerhed, som vil motiveres af at skabe innovative infrastrukturløsninger for de største danske private og offentlige virksomheder. Som Progressives nye netværkskonsulent bliver du en del af en dynamisk og fleksibel virksomhed i rivende udvikling.

Progressive A/S,
Aarhus

Director of Product Strategy & Design for Dawn Health

Do you wish to make difference within digital health? Can you guide cross-functional teams, and do you want to participate in setting the strategic direction in a digital health company? Then you might be the Director of Product Strategy & Design we are looking for.

Dawn Health,
København

Area Sales Manager søges til SallingPlast, Aqua

Har du erfaring med rådgivning og industri løsningssalg, og vil du være med til at vækste en division med et stort markedspotentiale i en virksomhed, der er førende leverandør af alle former for PeHD plast fittings? Så er du måske SallingPlasts nye Area Sales Manager!

SallingPlast,
Ranum

IT Infrastructure Manager søges til InCommodities

Vil du være med til at beskytte og fremtidssikre en af de stærke vækstkometer i energibranchen, og kan du drive IT-processer sikkert i mål? Tiltales du af en virksomhed med korte beslutningsveje og stærkt sammenhold? Så er det her din mulighed for at blive en nøgleperson i en inspirerende virksomhed fyldt med potentiale og muligheder!

InCommodities A/S,
Aarhus N

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i København

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim,
København

Audiologist søges til Dansk HøreCenter, Silkeborg-området

Vi søger en faglig stolt audiologist, der kan yde professionel rådgivning, og som ønsker at udvikle sine audiologiske kompetencer i en moderne organisation, der bygger på tillid og medarbejderinddragelse. Er det dig, så søg stillingen hos Dansk HøreCenter lige her!

Dansk HøreCenter,
Silkeborg

Audiologist søges til Dansk HøreCenter, Aarhus

Vi søger en faglig stolt audiologist, der kan yde professionel rådgivning, og som ønsker at udvikle sine audiologiske kompetencer i en moderne organisation, der bygger på tillid og medarbejderinddragelse. Er det dig, så søg stillingen hos Dansk HøreCenter lige her!

Dansk HøreCenter,
Aarhus

Konstruktionsingeniør/medejer søges til Hera Consult

Har du et solidt indblik i arkitektens og bygherrens problemstillinger, og tiltaler det dig at bringe din viden i spil i en rådgivende rolle, hvor du er aktiv medspiller i hele projektforløbet? Drømmer du om at blive medejer af en sund ingeniørvirksomhed på forkant med udviklingen? Så er du måske den konstruktionsingeniør/medejer, vi leder efter til Hera Consult.

Hera Consult ,
Struer

Erfaren konstruktionsingeniør søges til Constructa i Silkeborg

Tiltales du af at bringe din stærke viden inden for konstruktioner i spil i en sund virksomhed, der mestrer alle facetter inden for ingeniør- og arkitektfaget? Sætter du pris på work-life balance og et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er det måske dig, vi leder efter!

Constructa ,
Silkeborg

Front-end Developer with CMS experience for Dawn Health

Do you want to help make a difference within digital health? Can you build and develop websites as well as applications that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Front-end Developer we are looking for!

Dawn Health,
København

Ambitious Backend Software Engineer for Dawn Health

Are you passionate about making a difference within digital health? Are you able to design digital products that save lives, and do you always strive to be on the cutting edge of next generation technology? Then you might be the Backend Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Franchisetager/partner til RTM A/S i Jylland

Er du en kundeorienteret, serviceminded og selvstændig forsikringsmægler med et solidt kendskab til erhvervsforsikring? Vil du drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld, ambitiøs virksomhed med gode kollegaer? Så er du måske den franchisetager/partner, vi leder efter!

RTM forsikringsmægler,
Vejle

Ambitious Requirements Engineer for Dawn Health

Are you passionate about changing the world one technological achievement after another? Are you interested in planning, structuring and maintaining Software Requirements and do you want to make a difference within digital health? Then you might be the Requirements Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Teamleder søges til Constructas konstruktionsafdeling i Silkeborg

Har du bred viden inden for konstruktioner, og tiltales du af rollen som teamleder i en sund organisation med tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse? Sætter du pris på work-life balance og muligheden for at forme dit job efter dine kompetencer og ønsker? Så har du nu muligheden for at blive teamleder i en faglig stærk konstruktionsafdeling.

Constructa,
Silkeborg

iOS MedTech Software Engineer for Dawn Health

Are you eager and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the iOS MedTech Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Android MedTech Software Engineer for Dawn Health

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital apps that save lives and help patients around the world, and do you want to be part of a revolutionary company? Then you might be the Android MedTech Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Bygningskonstruktør søges til Constructa, Silkeborg

Har du projekteringserfaring fra rådgiverbranchen, og trives du med at dykke ned i projekteringen og være med til at skabe hverdagens varierende, sunde byggerier? Sætter du pris på et stærk, tværfagligt arbejdsfællesskab og et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er du måske Constructas nye bygningskonstruktør.

Constructa,
Silkeborg

Magento-udviklere søges til Novicell

Vil du være en del af et velfungerende PHP-team med nogle af branchens dygtigste kollegaer? Drømmer du om at blive en nøgleperson i opbygningen af en afdeling i en solid organisation med en særdeles sund og inspirerende kultur? Så læs med her!

Novicell,
Højbjerg

Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Hører engagement, ejerskab og teamledelse til blandt dine stærkeste kompetencer, og motiveres du af at spille en væsentlig rolle i udviklingen af nøglefunktionaliteter til højt profilerede produkter for en af Triforks største kunder? Er du dygtig til at lede agile processer, og motiveres du af at omgive dig med passionerede og kompetente kollegaer? Så bliv Triforks nye Senior Team Lead!

Trifork,
Aarhus C

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Er du skarp inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye full-stack udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger senior AWS udvikler til Trifork A/S

Er du en solid, erfaren softwareudvikler, og har du grundig erfaring med AWS og Java? Motiveres du af høj faglighed, tæt kundesamarbejde og innovative softwareløsninger med nyeste teknologier? Så bliv Triforks nye, Senior AWS udvikler.

Trifork A/S,
Aarhus

Brandrådgiver søges til Constructa, Silkeborg

Vil du yde professionel og ambitiøs rådgivning inden for brandsikkerhed og være en del af et fagligt stærkt team, hvor der er rig mulighed for at forme dit job? Trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde, nærværende ledelse og et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er Constructa arbejdspladsen for dig!

Constructa,
Silkeborg

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og kommunikation?

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende, dynamisk og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling? Så læs mere her.

betterpeople A/S,
Arhus N

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og markedsføring?

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende, dynamisk og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling? Så læs mere her.

betterpeople A/S,
Aarhus N