Aktuelle stillinger

Stilling

Marketingkoordinator søges til LINDBERG

Er du en dygtig og struktureret koordinator, der kan eksekvere og afslutte? Trives du med at koordinere processer fra start til slut i et højt tempo? Har du interesse for mode og design, og vil du være bindeled mellem LINDBERGs grafiske in-house bureau og globale forhandlere? Så er du formentlig den marketingkoordinator, vi leder efter!

LINDBERG,
Åbyhøj

Forsikringsmægler søges til RTM

Har du solid viden om forsikring, og motiveres du af at hjælpe kunder med at opnå deres fulde potentiale? Brænder du for at skabe langvarige kunderelationer, og drømmer du om at blive en del af et fagligt stærkt fællesskab? Så er du muligvis kandidaten, vi søger!

RTM A/S,
Fredericia

Salgskoordinator søges til LINDBERG

Har du flair for tal, og kan du omsætte salgsstatistikker til viden? Er du en dygtig koordinator og en udpræget teamplayer, der trives med alsidige opgaver? Vil du være en del af en innovativ, global virksomhed? Så er du måske den salgskoordinator, vi leder efter!

LINDBERG,
Åbyhøj

Projektudvikler søges til Jysk AURA VE

Kunne du tænke dig at udvikle spændende VE­‚Äźprojekter i en nystartet, stærk virksomhed? Motiveres du af at afdække markedet for mulige nye VE-­projekter og derefter sørge for, at idé bliver til virkelighed? Så har du her en unik mulighed!

Jysk AURA VE,
Viby og/eller Holstebro

Audiologist søges til Dansk HøreCenter i Storkøbenhavn

Er du en faglig stolt audiologist, som brænder for at yde professionel rådgivning gennem langvarige og personlige kunderelationer? Vil du udvikle dine audiologiske kompetencer inden for salg og rådgivning af de mest avancerede høreapparatløsninger hos branchens teknologiske spydspids? Så er det dig, vi leder efter!

Dansk HøreCenter,
Storkøbenhavn

Økonomimedarbejder søges til LINDBERG

Har du bred erfaring inden for finans og økonomi, og trives du i en alsidig og travl hverdag med mange temposkift? Vil du være en del af en succesfuld, global virksomhed med et unikt mind-set? Så er du måske den økonomimedarbejder, vi leder efter!

LINDBERG A/S,
Åbyhøj

Energiingeniør søges til Constructa

Er du en positiv, ansvarsbevidst og engageret person med solide kompetencer inden for energiberegning? Motiveres du af at løfte i fællesskab, og vil du være en del af en spændende virksomhed, bygget på tværfaglighed og med gode udviklingsmuligheder? Så bliv Constructas nye energiingeniør!

Constructa,
Silkeborg

Vej- og anlægsingeniør søges til Constructa

Er du en erfaren og stærk faglig ingeniør eller konstruktør, der brænder for værdifuld rådgivning inden for vej og anlæg? Kunne du tænke dig at blive en del af en ambitiøs virksomhed med alsidige og udfordrende projekter og kompetente kollegaer? Så er du måske den ingeniør eller konstruktør, vi leder efter!

Constructa,
Silkeborg

Public Relations Coordinator søges til LINDBERG

Er du en kreativ, visionær og proaktiv person, som brænder for at udvikle og styrke eksterne relationer gennem værdiskabende kommunikation? Har du en stærk passion for mode- og designbranchen, og vil du være med til at drive et globalt, high-end eyewear brand? Så er du måske den PR Coordinator, vi leder efter!

LINDBERG,
Åbyhøj

Afdelingsleder søges til DFI-Geisler A/S

Er du en initiativrig og løsningsorienteret leder, som gerne udfordrer og tænker nyt? Har du gennemslagskraft, forståelse for både mennesker, trivsel og forretning, og motiveres du af at skabe succes og samarbejde på tværs af organisationen? Så finder du måske din næste stilling hos DFI-Geisler A/S.

DFI-Geisler A/S,
Nykøbing Mors

Chefkonsulent for produkt og forretning søges til AURA Fiber

Vi søger en person, der vil spille en nøglerolle i drift, implementering og kvalitetssikring af de kommercielle aktiviteter hos AURA Fiber og har solid erfaring med tilsvarende ydelser og services. Er du samtidig kundefokuseret og en stærk eksekvator, som forstår sammenhængen mellem kunder, medarbejdere, produkter, processer og forretningsgange, så er du måske AURA Fibers nye chefkonsulent.

AURA Fiber,
Odder

Senior indkøber søges til Inter Sales A/S

Har du erfaring med indkøb fra Østen, og besidder du et godt købmandskab, masser af engagement og godt humør? Motiveres du af at være med til at udvikle, udfordre og optimere eksisterende forretningsgange? Så er du måske Inter Sales nye senior indkøber.

Inter Sales A/S,
Søften

Full Stack Developer søges til Trifork eHealth

Brænder du for at arbejde med web- og applikationsudvikling, og har du erfaring med backend teknologier? Kan du se dig selv arbejde i en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den Full Stack Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

Senior iOS-udvikler søges til Trifork eHealth

Er du en passioneret iOS-udvikler med viljen til at sætte dig ind i nye tankegange? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den senior iOS-udvikler, vi leder efter!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Mend

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!

Mend,
København

Android Developer søges til Trifork eHealth

Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger søges til Trifork A/S

Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!

Trifork A/S,
Aarhus

Seniorkonsulent søges til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og markedsføring?

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så læs med her.

betterpeople,
Aarhus N

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og kommunikation?

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så læs med her.

betterpeople,
Aarhus N

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,