Aktuelle stillinger

Stilling

Product Manager til AURA El-handel og E-mobility

Vil du være med til at sætte dit præg på morgendagens energimarked og brænder du samtidig for, at kunderne får de rette produkter og markedets bedste kundeoplevelse, når de køber en ladestander eller en elaftale? Så vil AURA rigtig gerne have dig med i teamet.

AURA,
Galten / Viby J

Salgschef søges til hurtigvoksende virksomhed i Aarhus

Vil du tage ansvaret for at opbygge, lede og udvikle salgsteamet i en hurtigvoksende virksomhed? Kan du skabe vækst gennem salgsledelse, optimere nuværende salgsindsatser og sikre virksomhedens internationale salgsudvikling mod nye markeder? Så er du måske den nye salgschef som vi leder efter til vores kunde i Aarhus.

Hurtigvoksende virksomhed i Aarhus,
Aarhus

Teknisk projektleder søges til AURA VE

Vil du være med på rejsen for et stort nyt projekt for AURA VE? Har du viden om el- og energiforsyning? Og er du selvdreven og har en løsningsorienteret indstilling til nye udfordringer? Så er du måske den tekniske projektleder, vi leder efter.

AURA VE,
Viby J

Planlægger til grøn energi søges til AURA VE

Er du proaktiv, har et solidt overblik og flair for at formidle vigtigt indhold til mange forskellige målgrupper, og har du erfaring med planlægning af miljømæssige tiltag? Brænder du for at bidrage til den grønne omstilling, hvor du kan være med til at forme din egen hverdag? Så kan det være dig, vi søger til en nyoprettet stilling ved AURA VE (Vedvarende Energi).

AURA VE ,
Viby J

Manager of Group Accounting & Controlling for Unifeeder, Aarhus

Are you motivated by taking ownership of your tasks, and do you take pride in building and driving efficient controlling as part of an ambitious and talented finance team? Then you get a unique opportunity at Unifeeder to develop and shape the accounting and controlling area in a growing international company.

Unifeeder,
Aarhus

Teknisk indkøber søges til EIVA

Vil du være med til at sikre forsyningskæden for subsea løsninger, der sejles verden rundt? Har du det store overblik og sans for detaljer samtidig med, at du kan holde produktionen på kurs og forsyningen stabil? Så er du muligvis den tekniske indkøber, vi søger til EIVA.

EIVA,
Stilling, Skanderborg

Projektkonsulent søges til Labflex

Er du detaljeorienteret og trives du med at have overblikket? Vil du være en del af et innovativt team, hvor kvalitet og gennemsigtighed er essentielt? Er du god til at gøre det komplekse forståeligt og transparent? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Labflex.

Labflex,
Tilst

Senior Risk Management Lead søges til MFT Energy

Skal du med på MFT Energy´s unikke vækstrejse ved at stå i spidsen for et team, der sikrer konstant og kompetent risikoovervågning og styring globalt?

MFT Energy,
Aarhus

Indtag rollen som kundevendt bygnings-/konstruktionsingeniør hos Eftex ApS

Du får nu muligheden for at afprøve og udvikle dine talenter i rollen som Eftex’ proaktive, kundevendte og fagligt vidende bygnings- eller konstruktionsingeniør. Her vil du få kendskab til alle trin i salgs- og ordreprocessen i en vækstende virksomhed i byggebranchen.

Eftex,
Herning

Group Financial Controller for Unifeeder, Aarhus

Do you want to play an important role in a dynamic and fast-growing organization that is characterized by a youthful, international, and professional environment? Are you data-driven, sharp in accounting and have an analytical mindset combined with a strong business acumen? Then you might be Unifeeder's new Group Financial Controller.

Unifeeder,
Aarhus

Softwareudvikler søges til Catering Danmark

Motiveres du af at designe og udvikle komplekse IT-løsninger som en del af et kompetent udviklerteam, der sammen sætter retningen for Catering Danmark? Trives du i en kultur, hvor der tænkes nyudvikling og altid tilstræbes at give kunderne den bedste oplevelse? Så er du måske Catering Danmarks nye softwareudvikler.

Catering Danmark,
Odense

Projektudviklingschef søges til Raundahl & Moesby

Vil du være en vigtig spiller hos en projektudvikling- og entreprenørvirksomhed, hvor der er højt til loftet, en flad organisation og en unik tilgang til samarbejde på tværs af ejendomsbranchen? Motiveres du af beslutningskompetence, kundekontakt, holdindsats og resultatskabelse? Så kan det måske være dig, der skal være med til at stå i spidsen for den næste vækstfase hos Raundahl & Moesby.

Raundahl & Moesby,
Valby

Investeringsrådgiver søges til Aros Capital Fondsmæglerselskab

Tiltales du af at skulle yde kompleks investeringsrådgivning, og formår du at formidle komplicerede forhold på en simpel måde, hvor kunden er i centrum? Så får du nu muligheden for at komme med på Aros Capital Fondsmæglerselskabs vækstrejse.

Aros Capital Fondsmæglerselskab,
Aarhus C

Backend-udvikler med kundetække søges til iAdvice

Vil du som software udvikler tættere på kunden og være en afgørende del af løsningen? Motiveres du af at udvikle løsninger, der hjælper virksomheder med at udvikle deres forretning? Så har du nu muligheden for at blive en del af et vækstende og uformelt IT konsulent hus, der glæder sig til at sparre med dig og få dine input til løsningerne.

iAdvice,
Aarhus / København

Accountant Europe for Unifeeder, Aarhus

Do you want to be part of a skilled team that prioritizes professional development? If you dream about a job with great career opportunities in a large and dynamic organization, take pride in getting the numbers right and enjoy new challenges, then you may be Unifeeder's new Accountant Europe.

Unifeeder,
Aarhus

Group Business Analytics Lead for Unifeeder, Aarhus

We are looking for a senior talent who has an analytical mindset combined with a strong business understanding. If you want to be part of an international company that is on a growth journey, then you might be Unifeeder's new Group Business Analytics Lead.

Unifeeder,
Aarhus

Store Manager søges til showroom i Aarhus for internationalt møbelbrand alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig sælger samt leder med potentiale til at gå forrest i driften for et internationalt møbelbrand? Så er du måske den Store Manager, vi leder efter til alton&heim.

alton&heim,
Aarhus

Senior Backend Software Engineer søges til Dawn Health

Vil du arbejde med produkter, der gør en stor forskel for patienter verden over? Som Senior Backend Software Engineer i Dawn Health vil du i samarbejde med andre passionerede softwareingeniører bringe intuitive og nyttige digitale sundhedsprodukter til live.

Dawn Health,
København

Regnskabschef søges til Let Us Print og Harboe Skilte

Har du interesse for regnskab, en solid forretningsforståelse og flair for optimering samt effektivisering? Ønsker du at have en god blanding af drifts-, ledelses- og udviklingsopgaver i et dynamisk vækstmiljø? Så er du muligvis den regnskabschef, vi søger til Let Us Print og Harboe Skilte.

Let Us Print & Harboe Skilte,
Åbyhøj, Aarhus

betterpeople A/S søger en stærk Headhunter & Partner

Vi oplever et stigende antal opgaver, og vi er derfor på udkig efter en (eller flere) erfarne headhuntere/partnere, som har lyst og evner til at blive en del af vores energiske og målrettede team i betterpeople A/S. Er selvstændighed, udvikling, indflydelse, fart og faglighed noget, du søger? Så kan det være dig, vi skal tale med om perspektiverne i et muligt partnerskab.

betterpeople A/S,
Aarhus N

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,