Aktuelle stillinger

Stilling

Senior Business Controller til Dansk Industri (DI)

DI hjælper medlemmerne med at vinde. For når virksomhederne i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Som Senior Business Controller bliver du et vigtigt tandhjul i denne mission.

Dansk Industri (DI),
København

Business Controller til Dansk Industri (DI)

I rollen som Business Controller bliver du del af et team på fem Business Controllere, der alle fungerer som sparringspartnere og betroede rådgivere for DI’s enheder og kolleger.

Dansk Industri (DI),
København

Erfaren lønbogholder og Visma-officer til Dansk Industri (DI)

I stillingen som lønbogholder bliver du en del af et dygtigt og sparrende team, som prioriterer faglig udvikling højt. Her vil du trække på din erfaring og viden som lønbogholder, og på samme tid få muligheden for at videreudvikle din faglighed i en stor dynamisk organisation.

Dansk Industri (DI),
København

Kvalitetschef søges til Staermose Industry

Staermose Industry søger en kvalitetschef, der motiveres af at bygge kvalitetsstyringssystemer op fra bunden. Så hvis du har erfaring med kvalitetsstyringssystemer fra jern- og metalbranchen, så er du måske Staermose Industrys nye kvalitetschef.

Staermose Industry,
Odder

Projektleder/Laserprogrammør søges til Staermose Industry

Staermose Industry søger en Projektleder med fokus på programmering af laserskæring. Så hvis du er hurtig på fingrene og har et øje for præcision, og trives med et stort ansvar i en travl vækstende virksomhed, kunne du måske være Staermose Industrys nye Projektleder/Laserprogrammør.

Staermose Industry,
Odder

To specialister i programmeringssprog søges til Partisia Blockchain

Ønsker du at definere eksekveringsplatformen for blockchain og udvikle sproget for næste generations virtuelle platform? Tiltrækkes du af at blive en del af et ambitiøst team, som lancerer blockchain-baseret infrastruktur, der bruges til at implementere kontrakter med fortrolige data? Så er det måske dig, vi søger til teamet hos Partisia.

Partisia,
Aarhus/København

Backend-udvikler med kundetække til iAdvice

Vil du som udvikler tættere på kunden og være en afgørende del af løsningen? Motiveres du af at udvikle løsninger, der hjælper virksomheder med at udvikle deres forretning? Så har du nu muligheden for at blive en del af et vækstende og uformelt hold, der glæder sig til at sparre med dig og få dine input til løsningerne.

iAdvice,
Aarhus

Store Manager søges til showroom i Aarhus for internationalt møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig sælger og leder med potentiale til at gå forrest i driften for et internationalt møbelbrand? Så er du måske den Store Manager, vi leder efter til alton&heim.

alton&heim,
Aarhus

COO søges til Min By Media

Min By Media er på en spændende vækstrejse i Danmark og i Europa, og de vil have dig ombord. Er du en erfaren, kommerciel profil med skarpe lederegenskaber og stor gennemslagskraft? Er du stærk rent kommunikativt og ved du, hvordan man opbygger en organisation, skaber tillidsfulde relationer og sunde partnerskaber? Så er du måske den COO, vi leder efter.

Min By Media ApS,
København / Aalborg

Bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner søges til Constructa i Silkeborg

Vil du have mulighed for at bringe din viden inden for konstruktioner i spil i en sund virksomhed, hvor der er gode udviklingsmuligheder og et tværfagligt samarbejde mellem ingeniører, konstruktører og arkitekter? Og sætter du desuden pris på et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er det måske dig, vi leder efter!

Constructa,
Silkeborg

Barselsvikariat som Assistant Store Manager søges til showroom i København for internationalt møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig og serviceminded sælger? Så har vi muligvis en stillingen til dig hos alton&heim. Vi søger en person til et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse. Vikariatet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med opstart i august, dog vil der være mulighed for opstart tidligere, hvis dette ønskes.

alton&heim,
København

Franchise forsikringsmægler søges til RTM i Jylland

Er du en kundeorienteret, serviceminded og selvstændig forsikringsmægler med et solidt kendskab til erhvervsforsikring? Vil du drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld, ambitiøs virksomhed med gode kollegaer? Så er du måske den franchisetager, vi leder efter!

RTM A/S,
Vejle

Softwareudvikler søges til SGM Light A/S - leverandør af lysdesignløsninger til entertainment-branchen og enestående arkitektoniske bygningsværker verden over

Er du skarp på .NET/C# og klar på at bringe de kompetencer i spil ved udvikling af banebrydende lysdesignløsninger? Tiltales du af at blive en del af en professionel virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så er du muligvis den softwareudvikler, vi søger.

SGM Light A/S,
Aarhus V

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i København

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim,
København

Franchise forsikringsmægler søges til RTM på Sjælland

Er du en kundeorienteret, serviceminded og selvstændig forsikringsmægler med et solidt kendskab til erhvervsforsikring? Vil du drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld, ambitiøs virksomhed med gode kollegaer? Så er du måske den franchisetager, vi leder efter!

RTM A/S,
Greve

Bygningskonstruktør, -ingeniør eller arkitekt inden for brandteknisk rådgivning søges til Constructa i Silkeborg

Har du erfaring inden for brandteknisk rådgivning, og vil du yde professionel og ambitiøs rådgivning inden for brandsikkerhed? Kunne du tænke dig at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor der er rig mulighed for at forme dit job og opnå BK2 certificering? Trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde, nærværende ledelse og et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er Constructa arbejdspladsen for dig!

Constructa,
Silkeborg

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i Aarhus

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim,
Aarhus

betterpeople A/S søger en stærk Headhunter & Partner

Vi oplever et stigende antal opgaver, og vi er derfor på udkig efter en (eller flere) erfarne headhuntere/partnere, som har lyst og evner til at blive en del af vores energiske og målrettede team i betterpeople A/S. Er selvstændighed, udvikling, indflydelse, fart og faglighed noget, du søger? Så kan det være dig, vi skal tale med om perspektiverne i et muligt partnerskab.

betterpeople A/S,
Aarhus N

Salgschef (med potentiale til salgsdirektør) søges til SallingPlast

Er du en ambitiøs og handlekraftig sælger, der stortrives med rådgivende projektsalg? Vil du have en nøglerolle i en organisation med et stort markedspotentiale og ambitiøse vækstplaner? Så er det her din mulighed for et udfordrende salgsjob med perspektiv i en spændende branche.

SallingPlast A/S,
Ranum

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Vi leder efter dig med solid, international, B2B salgserfaring, som har haft ansvar for internationale markeder med eget salgsbudget. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder forude. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder store. Er det drømmejobbet for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig.

INTER SALES/Denver Electronics®,
Søften, Aarhus

3 Fullstack-udviklere søges til Heymate i Aarhus

Forskelligartede, spændende projekter med stor frihed til at præge – lyder det tiltalende? Så er her en jobmulighed, du ikke må gå glip af! Du får her muligheden for at komme med på en kick-ass iværksætterrejse i en ambitiøs virksomhed, der allerede har skabt flotte resultater, men kun lige er begyndt.

Heymate,
Aarhus

Director of Product Strategy & Design for Dawn Health

Do you wish to make difference within digital health? Can you guide cross-functional teams, and do you want to participate in setting the strategic direction in a digital health company? Then you might be the Director of Product Strategy & Design we are looking for.

Dawn Health,
København

Audiologist søges til Dansk HøreCenter, Silkeborg-området

Vi søger en faglig stolt audiologist, der kan yde professionel rådgivning, og som ønsker at udvikle sine audiologiske kompetencer i en moderne organisation, der bygger på tillid og medarbejderinddragelse. Er det dig, så søg stillingen hos Dansk HøreCenter lige her!

Dansk HøreCenter,
Silkeborg

Konstruktionsingeniør/medejer søges til Hera Consult

Har du et solidt indblik i arkitektens og bygherrens problemstillinger, og tiltaler det dig at bringe din viden i spil i en rådgivende rolle, hvor du er aktiv medspiller i hele projektforløbet? Drømmer du om at blive medejer af en sund ingeniørvirksomhed på forkant med udviklingen? Så er du måske den konstruktionsingeniør/medejer, vi leder efter til Hera Consult.

Hera Consult ,
Struer

Front-end Developer with CMS experience for Dawn Health

Do you want to help make a difference within digital health? Can you build and develop websites as well as applications that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Front-end Developer we are looking for!

Dawn Health,
København

Ambitious Backend Software Engineer for Dawn Health

Are you passionate about making a difference within digital health? Are you able to design digital products that save lives, and do you always strive to be on the cutting edge of next generation technology? Then you might be the Backend Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Ambitious Requirements Engineer for Dawn Health

Are you passionate about changing the world one technological achievement after another? Are you interested in planning, structuring and maintaining Software Requirements and do you want to make a difference within digital health? Then you might be the Requirements Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

iOS MedTech Software Engineer for Dawn Health

Are you eager and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the iOS MedTech Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Android MedTech Software Engineer for Dawn Health

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital apps that save lives and help patients around the world, and do you want to be part of a revolutionary company? Then you might be the Android MedTech Software Engineer we are looking for!

Dawn Health,
København

Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Hører engagement, ejerskab og teamledelse til blandt dine stærkeste kompetencer, og motiveres du af at spille en væsentlig rolle i udviklingen af nøglefunktionaliteter til højt profilerede produkter for en af Triforks største kunder? Er du dygtig til at lede agile processer, og motiveres du af at omgive dig med passionerede og kompetente kollegaer? Så bliv Triforks nye Senior Team Lead!

Trifork,
Aarhus C

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Er du skarp inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye full-stack udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger Erfaren AWS udvikler til Trifork A/S

Er du en solid, erfaren softwareudvikler, og har du grundig erfaring med AWS? Motiveres du af høj faglighed, tæt kundesamarbejde og innovative softwareløsninger med nyeste teknologier? Så bliv Triforks nye AWS udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,