Aktuelle stillinger

Stilling

After Sales Manager søges til UNIWELCO

Vil du spille en nøglerolle i en mindre virksomhed, hvor du får mulighed for at være tæt på beslutningerne? Vil du designe processerne for hvordan UNIWELCO sikrer en god oplevelse for deres kunder, og synes du det kunne være spændende at være med på UNIWELCOS vækstrejse indenfor robotteknologien? Så er du muligvis lige præcis den person som UNIWELCO er på udkig efter.

UNIWELCO,
Viby J

Teknisk indkøber søges til EIVA

Vil du være med til at sikre forsyningskæden for subsea løsninger, der sejles verden rundt? Har du det store overblik og sans for detaljer samtidig med, at du kan holde produktionen på kurs og forsyningen stabil? Så er du muligvis den tekniske indkøber, vi søger til EIVA.

EIVA,
Stilling, Skanderborg

Salgssupporter søges til Labflex

Har du blik for høj kundeservice og besidder gode kommunikationsevner samtidig med, at du trives med at skabe din egen hverdag? Motiveres du af at arbejde med frihed under ansvar, gøre en forskel og have et tæt samarbejde med store internationale virksomheder? Så er du muligvis den salgssupporter, vi søger.

Labflex,
Søborg

Projektkonsulent søges til Labflex

Er du detaljeorienteret og trives du med at have overblikket? Vil du være en del af et innovativt team, hvor kvalitet og gennemsigtighed er essentielt? Er du god til at gøre det komplekse forståeligt og transparent? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Labflex.

Labflex,
Tilst

Senior Risk Management Lead søges til MFT Energy A/S

Skal du med på MFT Energy´s unikke vækstrejse ved at stå i spidsen for et team, der sikrer konstant og kompetent risikoovervågning og styring globalt?

MFT Energy A/S,
Aarhus

Senior Product Manager, AURA Elhandel og E-Mobility

AURA står over for en fantastisk spændende tid, hvor markedet for salg af el udvikler sig på alle områder. Derfor søger vi Danmarks bedste Product Manager til at sikre, at AURA har de rette produkter og løsninger til kunderne. Både nu og i fremtiden.

AURA,
Galten

Divisionsdirektør søges til ELCON

Vil du stå i spidsen for specialkompetenceområdet, hvor din opgave bliver at sikre fortsat udvikling, vækst og lønsomhed? Har du erfaring fra installationsbranchen og kan du lede specialiserede chefer med fokus på udvikling såvel som drift? Kan du med engagement og dygtighed bidrage i ELCONs direktørgruppe som strateg og sparringspartner? Så er du måske den nye divisionsdirektør i ELCON.

ELCON,
Brabrand

Indtag rollen som kundevendt bygnings-/konstruktionsingeniør hos Eftex ApS

Du får nu muligheden for at afprøve og udvikle dine talenter i rollen som Eftex’ proaktive, kundevendte og fagligt vidende bygnings- eller konstruktionsingeniør. Her vil du få kendskab til alle trin i salgs- og ordreprocessen i en vækstende virksomhed i byggebranchen.

Eftex,
Herning

Finanschef søges til Raundahl & Moesby

Vi søger en finanschef med stærk gennemslagskraft og en solid praktisk samt teoretisk viden inden for regnskab. Samtidig er du holdspilleren, der værdsætter og udnytter synergien i samarbejdet med kollegerne. Hvis du derudover tiltales af muligheden for selv at forme indholdet i den nyoprettede stilling som finanschef hos Raundahl & Moesby, så er det måske dig, vi søger.

Raundahl & Moesby,
Aarhus

Softwareudvikler søges til Catering Danmark

Motiveres du af at designe og udvikle komplekse IT-løsninger som en del af et kompetent udviklerteam, der sammen sætter retningen for Catering Danmark? Trives du i en kultur, hvor der tænkes nyudvikling og altid tilstræbes at give kunderne den bedste oplevelse? Så er du måske Catering Danmarks nye softwareudvikler.

Catering Danmark,
Odense

Projektudviklingschef søges til Raundahl & Moesby

Vil du være en vigtig spiller hos en projektudvikling- og entreprenørvirksomhed, hvor der er højt til loftet, en flad organisation og en unik tilgang til samarbejde på tværs af ejendomsbranchen? Motiveres du af beslutningskompetence, kundekontakt, holdindsats og resultatskabelse? Så kan det måske være dig, der skal være med til at stå i spidsen for den næste vækstfase hos Raundahl & Moesby.

Raundahl & Moesby,
Valby

Indkøber søges til Staermose Industry

Staermose Industry søger en indkøber med et skarpt overblik, en udtalt struktureret tilgang og en solid økonomisk forståelse. Hvis du har erfaring med indkøb, eventuelt fra jern og metal-branchen, så er du måske Staermose Industry’s nye indkøber.

Staermose Industry ,
Odder

Projektudviklingschef søges til MT Højgaard Projektudvikling A/S

Trives du med ansvar, og har du blik for alle facetter af begrebet udvikling samtidig med, at du sætter en ære i at indgå i et tillidsfuldt samarbejde? Kan du lide at arbejde fokuseret, og formår du at skabe resultater? Så er du måske den projektudviklingschef, vi søger til MT Højgaard Projektudvikling A/S.

MT Højgaard Projektudvikling A/S,
Risskov, Aarhus

Financial Controller søges til EIVA

Vil du være med til at drive den nyeste softwareteknolog i marineindustrien frem? Brænder du for at analysere data samt vurdere og forbedre processer og rapportering? Så er du måske den nye financial controller, vi leder efter til EIVA.

EIVA,
Stilling

Backend-udvikler med kundetække søges til iAdvice

Vil du som software udvikler tættere på kunden og være en afgørende del af løsningen? Motiveres du af at udvikle løsninger, der hjælper virksomheder med at udvikle deres forretning? Så har du nu muligheden for at blive en del af et vækstende og uformelt IT konsulent hus, der glæder sig til at sparre med dig og få dine input til løsningerne.

iAdvice,
Aarhus

Financial Controller Europe for Unifeeder, Aarhus

Do you want to take responsibility for financial controlling processes and be an integral part of the development and maturing of a finance department? Are you a curious Financial Controller who wants to make a difference in an international and dynamic organization with great growth potential? Then you might be Unifeeder's new Financial Controller Europe.

Unifeeder,
Aarhus

Investeringsrådgiver søges til Aros Capital Fondsmæglerselskab

Tiltales du af at skulle yde kompleks investeringsrådgivning, og formår du at formidle komplicerede forhold på en simpel måde, hvor kunden er i centrum? Så får du nu muligheden for at komme med på Aros Capital Fondsmæglerselskabs vækstrejse.

Aros Capital Fondsmæglerselskab,
Aarhus C

Manager of Group Accounting & Controlling for Unifeeder, Aarhus

Are you motivated by taking ownership of your tasks, and do you take pride in building and driving efficient controlling as part of an ambitious and talented finance team? Then you get a unique opportunity at Unifeeder to develop and shape the accounting and controlling area in a growing international company.

Unifeeder,
Aarhus

Økonomiansvarlig søges til Aros Capital Fondsmæglerselskab

Hvis du tiltales af en fleksibel hverdag med stor selvstændighed, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg samtidig med, at du holder overblikket og skaber struktur i et omskifteligt miljø, så er det måske dig, vi søger til Aros Capital Fondsmæglerselskab.

Aros Capital Fondsmæglerselskab,
Aarhus C

Accountant Europe for Unifeeder, Aarhus

Do you want to be part of a skilled team that prioritizes professional development? If you dream about a job with great career opportunities in a large and dynamic organization, take pride in getting the numbers right and enjoy new challenges, then you may be Unifeeder's new Accountant Europe.

Unifeeder,
Aarhus

Group Business Analytics Lead for Unifeeder, Aarhus

We are looking for a senior talent who has an analytical mindset combined with a strong business understanding. If you want to be part of an international company that is on a growth journey, then you might be Unifeeder's new Group Business Analytics Lead.

Unifeeder,
Aarhus

Bygningskonstruktør søges til Constructa i Silkeborg

Brænder du for design, digitalisering og modellering af bæredygtige bygninger? Og ønsker du gode udviklingsmuligheder og et tværfagligt samarbejde mellem ingeniører, konstruktører og arkitekter? Så kan du nu komme med på Constructas digitaliseringsrejse.

Constructa,
Silkeborg

Fagansvarlig teamleder søges til installationsteamet hos Constructa i Silkeborg

Er du klar til at tage det næste skridt ind i en central rolle? Og har du erfaring med energirådgivning og projektering af VVS og ventilation? Så får du her muligheden for at blive teamleder for Constructas installationsteam - et miljø med tværfagligt samarbejde og en nærværende ledelse.

Constructa,
Silkeborg

Store Manager søges til showroom i Aarhus for internationalt møbelbrand alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig sælger samt leder med potentiale til at gå forrest i driften for et internationalt møbelbrand? Så er du måske den Store Manager, vi leder efter til alton&heim.

alton&heim,
Aarhus

Regnskabschef søges til Let Us Print og Harboe Skilte

Har du interesse for regnskab, en solid forretningsforståelse og flair for optimering samt effektivisering? Ønsker du at have en god blanding af drifts-, ledelses- og udviklingsopgaver i et dynamisk vækstmiljø? Så er du muligvis den regnskabschef, vi søger til Let Us Print og Harboe Skilte.

Let Us Print & Harboe Skilte,
Åbyhøj, Aarhus

Senior Backend Software Engineer søges til Dawn Health

Vil du arbejde med produkter, der gør en stor forskel for patienter verden over? Som Senior Backend Software Engineer i Dawn Health vil du i samarbejde med andre passionerede softwareingeniører bringe intuitive og nyttige digitale sundhedsprodukter til live.

Dawn Health,
København

Ejendomsadministrator søges til Vidar Ejendomme

Som ejendomsadministrator hos Vidar Ejendomme, bliver du en del af et stærkt hold med egen kundeportefølje og stor indflydelse på din hverdag.

Vidar Ejendomme,
Aarhus C

betterpeople A/S søger en stærk Headhunter & Partner

Vi oplever et stigende antal opgaver, og vi er derfor på udkig efter en (eller flere) erfarne headhuntere/partnere, som har lyst og evner til at blive en del af vores energiske og målrettede team i betterpeople A/S. Er selvstændighed, udvikling, indflydelse, fart og faglighed noget, du søger? Så kan det være dig, vi skal tale med om perspektiverne i et muligt partnerskab.

betterpeople A/S,
Aarhus N

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,

Head of Accounting Europe for Unifeeder, Aarhus

If you are ambitious, independent, and want to lead a Group Accounting team in a fast-paced, complex, large international organization, then you might be the Head of Accounting for the Europe Region we are looking for.

Unifeeder,
Aarhus

Area Sales Manager søges til Meson Group

Har du kendskab til marine industrien, og er du erfaren B2B sælger inden for teknisk salg? Vil du være med til at vækste den danske division, der har et stort markedspotentiale i en virksomhed, der er global markedsleder inden for ventiler og aktuatorer? Så er du måske Meson Group’s nye Area Sales Manager.

Meson Group,
Danmark