Aktuelle stillinger

Stilling

Erfaren VVS-ingeniør søges til Constructa A/S

Motiveres du af at bruge og dele din viden og erfaring, og kan du se dig selv i en central rolle som fagansvarlig teamleder i et installationsteam, hvor der er rig mulighed for at forme dit job efter dine kompetencer og ønsker? Har du solid erfaring med projektering af VVS og ventilation samt energirådgivning, og trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse? Så er du formentlig den VVS-ingeniør, vi leder efter.

Constructa A/S,
Silkeborg

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Er du skarp inden for softwareudvikling til Android og iOS, og har du erfaring med Unity? Motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden, og vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye full-stack udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger senior AWS udvikler til Trifork A/S

Er du en solid, erfaren softwareudvikler, og har du grundig erfaring med AWS og Java? Motiveres du af høj faglighed, tæt kundesamarbejde og innovative softwareløsninger med nyeste teknologier? Så bliv Triforks nye, Senior AWS udvikler.

Trifork A/S,
Aarhus

Brandrådgiver søges til Constructa, Silkeborg

Vil du være brandrådgiver i et faglig stærkt team, hvor der er rig mulighed for at forme dit job efter dine kompetencer og ønsker? Trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse? Så er du formentlig den brandrådgiver, vi leder efter.

Constructa,
Silkeborg

PA søges til Aros Capital Fondsmæglerselskab

Er du en struktureret og selvkørende person med et godt øje for detaljerne? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed med en høj grad af fleksibilitet og en positiv, stærk kultur? Så er du måske den personlige assistent, vi leder efter til Aros Capital Fondsmæglerselskab.

Aros Capital Fondsmæglerselskab,
Aarhus C

In-house speditør/logistikkoordinator søges til Scan Lux Flexible

Har du erfaring med spedition og arbejdet med logistikprocesser, international handel og koordinering af transport? Vil du være med til at udvikle logistikafdelingen i en innovativ vækstvirksomhed med et uformelt miljø, hvor alle bliver hørt? Så er det formentlig dig, vi leder efter til Scan Lux Flexible.

Scan Lux Flexible A/S,
Aarhus N

Audiologist søges til Dansk HøreCenter i Randers/Hobro-området

Er du en faglig stolt audiologist, som brænder for at yde professionel rådgivning gennem langvarige og personlige kunderelationer hos branchens teknologiske spydspids? Vil du udvikle dine audiologiske kompetencer inden for salg og rådgivning i en moderne og succesfuld organisation med fokus på tillid, mangfoldighed og samarbejde? Så bliv audiologist hos Dansk HøreCenter.

Dansk HøreCenter,
Randers/Hobro

Audiologist søges til Dansk HøreCenter i Næstved/Nykøbing Falster

Er du en faglig stolt audiologist, som brænder for at yde professionel rådgivning gennem langvarige og personlige kunderelationer hos branchens teknologiske spydspids? Vil du udvikle dine audiologiske kompetencer inden for salg og rådgivning i en moderne og succesfuld organisation med fokus på tillid, mangfoldighed og samarbejde? Så bliv audiologist hos Dansk HøreCenter.

Dansk HøreCenter,
Næstved/Nykøbing Falster

Risikorådgiver søges til RTM

Har du et ingeniørfagligt, logisk mindset, og er du klar på at besigtige og rådgive virksomheder i forhold til risici og forsikringsmuligheder? Er du ansvarsbevidst, udadvendt og fleksibel, og drømmer du om at blive en del af et fagligt og socialt stærkt fællesskab? Så bliv RTM’s nye risikorådgiver!

RTM,
Fredericia

Full Stack Developer søges til Trifork eHealth

Brænder du for at arbejde med web- og applikationsudvikling, og har du erfaring med backend teknologier? Kan du se dig selv arbejde i en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den Full Stack Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

Senior iOS-udvikler søges til Trifork eHealth

Er du en passioneret iOS-udvikler med viljen til at sætte dig ind i nye tankegange? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den senior iOS-udvikler, vi leder efter!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Trifork eHealth

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!

Trifork eHealth,
København

Android Developer søges til Trifork eHealth

Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

Seniorkonsulent søges til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,