Privatlivspolitik

Privatlivspolitik (Persondataforordningen – GDPR)

betterpeople A/S værner om dine personlige oplysninger, og de håndteres med stor omhu i henhold til gældende persondatalov.

 

Hvornår og hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Vi indsamler dine personoplysninger i det øjeblik, du vælger at indtaste eller angive dine oplysninger på vores hjemmeside i forbindelse med oprettelse af din profil, dvs. når du søger en specifik stilling eller opretter dig i vores CV-bank/freelance CV-bank, eller når du skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev. Derudover indsamler vi dine personoplysninger, hvis du indgår i personlighedstest, personlige interviews samt levering af konsulentydelser som udviklings- og HR-relaterede opgaver, som vi varetager for kunder.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Nogle af de personoplysninger, vi indsamler, er obligatoriske, hvis du ønsker at benytte dig af vores service. Det kan til tider være hensigtsmæssigt at indsamle yderligere oplysninger for at imødekomme specifikke kundeanmodninger. Du er som ansøger selv ansvarlig for, at dine angivne oplysninger er dækkende og nøjagtige.

 

Ved registrering i vores database registreres:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Køn
  • Fødselsdato
  • Telefonnummer
  • CV (curriculum vitae)
  • Ansøgning


Ovenstående personoplysninger er obligatoriske for at gøre brug af vores rekrutteringsydelser. Som kandidat til en stilling registrerer man sig selv i vores dertil udviklede system.
Foruden ovenstående kan man som kandidat vælge at opgive følgende oplysninger ved registreringen:

  • Øvrige kontaktoplysninger
  • Billede og video
  • Oplysninger om uddannelse
  • Arbejdserfaring

 

Hvorfor gemmes dine personlige oplysninger?
Konkret behandles dine personoplysninger for at kunne sende dig jobtilbud og/eller information om betterpeoples ydelser og begivenheder pr. SMS, e-mail eller telefon, samt for at kunne koordinere disse informationer/tilbud med dine ønsker og kvalifikationer. Disse opgaver udføres af vores betroede medarbejdere og godkendte samarbejdspartnere såsom softwareleverandører af relevante softwares.

Ved oprettelse i vores CV-bank/freelance CV-bank er det 6 måneder, vi opbevarer dine indtastede data, og du vil derefter blive bedt om at tage stilling til, hvorvidt vi i yderligere 6 måneder må opbevare dine data.

Noter/resultater fra personlighedstest, personlige interviews samt udviklings- og HR-relaterede opgaver slettes senest 6 måneder efter, at opgaven er afsluttet.



Hvem deler vi dine personoplysninger med, og hvor lagres dine oplysninger?

For at kunne levere vores rekrutteringsydelse til kunder og kandidater deler vi dine personoplysninger med tredjepart. Delingen vil kun være gældende under følgende omstændigheder:

  • Til leverandører (f.eks. databehandler), personer eller firmaer under kontrakt med betterpeople: modtagere som disse vil kun have adgang til dine personoplysninger, ifald det er nødvendigt for at udføre deres funktioner i udførelsen af ydelsen til betterpeople, og de har ikke tilladelse til at benytte personoplysningerne til noget andet formål. Der er indgået databehandleraftaler med omtalte parter.
  • Medarbejdere hos betterpeople har adgang til dine personoplysninger, men er underlagt fortrolighedsklausul og må ikke benytte dine oplysninger til anden formål end at udføre betterpeoples ydelser.
  • Til offentlige myndigheder eller politimyndigheder hvis det suverænt vurderes, at betterpeople er juridisk forpligtet til det.

Oplysninger i forbindelse med udviklings- og HR-opgaver deles kun med involverede ansatte medarbejdere hos betterpeople.

 

Personoplysninger vedrørende forretningsforbindelser
betterpeople behandler personoplysninger om relevante forretningsforbindelser. Oplysningerne, der opbevares og behandles, er navne, kontaktoplysninger og kontaktpersoners stillingsbetegnelse.

Disse oplysninger kan deles med medarbejdere, kandidater, ansøgere, samarbejdspartnere eller underleverandører (databehandler), som leverer tjenester på vegne af betterpeople.

 

Personoplysninger vedrørende ansatte og opgavemæssigt tilknyttede personer:
Dette drejer sig mere specifikt om (dokumenter med) personoplysninger, herunder følgende:

  • Navn, adresseoplysninger, e-mailadresse og øvrige kontaktoplysninger
  • Curriculum vitae (CV), herunder oplysninger om uddannelse, arbejdserfaring, praktik og sprogkundskaber
  • Oplysninger om kurser og uddannelse og/eller test, som du har fulgt eller taget, på eget initiativ eller via os
  • oplysninger om nærmeste pårørende og deres kontaktdata, så vi ved, hvem kan kontaktes i tilfælde af, at det bliver nødvendigt
  • Andre oplysninger, som er eller kunne være vigtige, som f.eks. referencer, certifikater og noter

 

I det øjeblik, hvor du arbejder for/arbejder gennem/har arbejdet for betterpeople:

  • Ret til at få adgang til og anskaffe en kopi af dine personoplysninger

Du har ret til at få adgang til de indsamlede personoplysninger, vi har registeret samt at få en elektronisk kopi.

  • Ret til at ændre dine personoplysninger

Såfremt de personoplysninger, vi besidder om dig, ikke er korrekte, kan du til enhver tid bede om at få dette ændret.

  • Ret til at blive glemt samt at få data slettet

Efter gældende regler har du ret til at blive glemt samt at få slettet dine data. Du kan til enhver tid rette henvendelse til betterpeople, såfremt du ønsker at blive glemt eller få slettet data. betterpeople vil efterkomme dit ønske uden tøven.

Hvis du ønsker at gøre ovenstående rettigheder gældende, skal du kontakte betterpeople skriftligt på mail:  info@betterpeople.dk

 

Ændringer i betterpeoples Privatlivspolitik

Betingelserne i denne Privatlivspolitik kan efter krav eller behov ændres af betterpeople. Vigtige ændringer vil offentliggøres gennem passende meddelelser enten på betterpeoples websted eller ved kontakt til dig gennem andre kanaler. Opdateret 1. maj 2018.

 

Kontakt

Ved spørgsmål, kommentarer eller indvendinger vedrørende denne Privatlivspolitik er du velkommen til at kontakte os på:  info@betterpeople.dk