Lundsby Logo

Business Relations Manager, Lundsby Renewable Solutions A/S

Lundsby Renewable Solutions søger erfarne Business Relations Managers til at varetage projektudvikling og salg af biogasanlæg til aktørerne inden for energisektoren. Du vil spille en vigtig rolle i Lundbys fortsatte vækstrejse og udvikling af den grønne omstilling og du tilbydes kæmpe potentiale og uanede muligheder i et marked i kraftig vækst. Vil du arbejde i en virksomhed, hvor den grønne omstilling står højest på dagsordenen og hvor du hver dag har muligheden for at gøre en forskel for Danmarks og verdens fremtid?

betterpeople A/S søger på vegne af Lundsby Renewable Solutions A/S Business Relations Managers. 

Om Lundsby Renewable Solutions A/S 

Lundsby Renewable Solutions omsætter naturlige ressourcer til bæredygtig energi og støtter visionære virksomheder, organisationer og samfund i at fuldende cirklen og sikre en stabil og klimavenlig energiforsyning. Lundsby Renewable Solutions er drevet af nødvendigheden og muligheden for at skabe en positiv forandring, og tror på, at biogas er en afgørende brik i den grønne omstilling, og sammen med sol, vind og vand kan det realisere ambitionen om et Danmark baseret på 100% grøn energi. 

Passioneret og erfaren Business Relations Manager 

Lundsby Renewable Solutions søger en erfaren Business Relations Manager til at stå i spidsen for projektudvikling og salg af biogasanlæg inden for energisektoren. Den rette kandidat vil have en dyb forståelse for energimarkedet, især inden for bæredygtige energiformer. Du vil være ansvarlig for at opbygge og vedligeholde stærke relationer med vores eksisterende og nye nøglekunder og samarbejdspartnere. 

Projekterne, som omfatter EPC-kontrakter i størrelsesorden op til 3 1/4 milliard DKK, er store og komplekse, og processen fra idé til underskrift er langvarig. Vedholdenhed og tålmodighed er afgørende for succes.  

Erfaring fra projektsalg og bred teknisk forståelse 

Som kvalificeret kandidat til stillingen som Business Relations Manager hos Lundsby Renewable Solutions forventes det, at du har minimum 5 års erfaring inden for projektsalg af tekniske procesanlæg. Din baggrund inkluderer en uddannelse som procesingeniør, ingeniør inden for kemi, bioteknologi, miljøteknologi eller tilsvarende teknisk uddannelse som eks. Maskinmester, i kombination med kommerciel erfaring. 

Erfaring med salg og projektudvikling inden for kapitaltunge investeringer er ligeledes afgørende for denne rolle. Du skal være flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt, mens tyskkundskaber vil være en fordel. 

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte opbygning af relationer med store og definerede kunder på alle niveauer, afdækning af kundens købs- og beslutningsprocesser, udvikling af salgs- og bearbejdningsstrategi samt samarbejde med det tekniske team for at skabe optimale tekniske løsninger. Du vil være ansvarlig for præsentation af scenarier og muligheder for kunden samt styring af hele salgsprocessen fra start til kontraktfasen. 

Personlige egenskaber, der vil gøre dig velegnet til denne rolle, inkluderer struktureret og initiativrig tilgang, langsigtet tankegang og evnen til at sætte klare mål. Mod til at improvisere og vise risikovillighed, stærke evner i at skabe kontakt og forstå kundernes behov, samt autoritet, teoretisk orientering, vedholdenhed, tålmodighed og nysgerrighed er ligeledes vigtige karakteristika. 

Arbejdsstedet for denne position er enten i Løgstrup ved Viborg eller Middelfart, med lejlighedsvis mulighed for at arbejde hjemmefra. Der forventes omkring 60 rejsedage om året. Hvis du brænder for at bidrage til den grønne omstilling, er denne stilling en enestående mulighed for at træde ind i en energisk organisation med store ambitioner.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen