Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer. Derudover ligger vi inde med ikke opslåede stillinger. Derfor opfordres du til at uploade dit CV i vores CV-bank, hvis du er på udkig efter nye muligheder.

Cropped Sinoscan Logo Positiv M Tagline
SinoScan Group A/S, Syddanmark

CFO, SinoScan Group A/S

Få en indflydelsesrig rolle som CFO hos SinoScan Group A/S, en global frontløber inden for specialiseret produktion og produktudvikling. Med ansvar for økonomi, IT og ESG på tværs af de internationale datterselskaber, vil du bidrage til virksomhedens strategiske retning i en dynamisk og positiv kultur.

IQ Metal Logo Web Removebg Preview (1)
IQ Metal, Aarhus omegn

Planlægningschef, IQ Metal

Brænder du for ledelse og produktionsplanlægning og ønsker du at bringe din alsidige og omfattende Supply Chain erfaring i spil i et spændende produktionsmiljø, hvor du får mulighed for at optimere planlægning- og produktionsflowet? Så er det måske dig, der er IQ Metals nye planlægningschef.

Dolle Logo
DOLLE Nordic A/S, Aarhus omegn

National Key Account Manager, DOLLE Nordic A/S

DOLLE Nordic søger en Key Account Manager med skarpe forhandlingsevner, der kan vise vejen og drive den samlede salgsproces til succes på det danske marked. Motiveres du af at skabe resultater og langvarige relationer til gavn for hele virksomheden? Så er det måske dig, vi leder efter.

Obyg Logo
Odense Bygningsservice A/S, Fyn

Sektionschef, Odense Bygningsservice A/S

Bliv en del af en solid, vækstorienteret og fagligt velfunderet virksomhed, som konstant er i udvikling. Vi leder efter en person med stærk forretningsforståelse, teknisk baggrund, et kommercielt mindset inden for entreprisebranchen samt evnen til at guide, motivere og inspirere et dygtigt team. 

Labflex Logo CMYK
Labflex A/S , Aarhus

Projektleder, Labflex

Er du detaljeorienteret og trives du med at have overblik og ansvar? Vil du være en del af et innovativt team, hvor kvalitet og gennemsigtighed er essentielt? Er du god til at samarbejde med flere faggrupper og gøre det komplekse forståeligt og transparent? Så er du måske den, vi søger til Labflex.

Denver Logo
Denver A/S, Aarhus omegn

International Key Account Manager, Denver

Drømmer du om at arbejde i en nøgleposition inden for internationalt salg? Så har du nu muligheden for at blive en del af en økonomisk solid virksomhed, der er stærkt positioneret på det internationale marked.

ST Logo Højtopløste (002)
ST Skoleinventar, Midt- og Vestjylland

Økonomichef/CFO, ST Skoleinventar A/S

Få en afgørende rolle i en virksomhed, der er i gang med en omfattende transformationsproces, hvor der er udsigter til både kompetencemæssig og karrieremæssig udvikling. Vi er på udkig efter en struktureret og handlekraftig økonomichef/CFO, som kan være med til at bringe ST Skoleinventar til næste stadie i virksomhedens påbegyndte transformation fra produktions - til projektvirksomhed.

Denver Logo U.Baggrund
Denver A/S, Aarhus omegn

Head of Purchase, Denver

Motiveres du af muligheden for at spille en nøglerolle i udviklingen af en solid og velfunderet international virksomhed? Besidder du stærke kompetencer inden for indkøb og ledelse? Så tilbydes du her en ny og unik mulighed for at bringe disse kompetencer i spil på en afgørende måde.

Betterpeople Logo Main Uden Payoff RGB Aflangt (1)
betterpeople A/S, Aarhus

Praktikant efterår 2024, betterpeople A/S

betterpeople tilbyder et fleksibelt praktikforløb, hvor du får professionalisme krydret med grin og socialt samvær. Dette er for den ambitiøse studerende, der ønsker et unikt forspring og starten på en spændende karriere inden for search, headhunt og rekruttering.

BIOMAR 1024X429 (1)
BioMar Group, Aarhus

Head of Business Applications, BioMar Group

As Head of Business Applications at BioMar Group, you will play an essential role in executing the strategic direction set for investments, ensuring a seamless alignment. Your primary responsibility will be to manage and coordinate BioMar Group’s IT Portfolio in an organized manner, ensuring that projects are not only approved but also effectively managed within the constraints of resources and funding.

Logo (1) (2)
BayWa r.e., Svendborg

Sales Director, BayWa r.e.

Are you a dynamic professional with a passion for renewable energy? BayWa r.e., a global leader in sustainable solutions, is currently looking for a Sales Director, managing Denmark and Norway, to drive the client relationships, spearhead sales team development, and lead initiatives in the renewable energy sector. This position is based in the Danish office located on Fyn. If you thrive in a dynamic, innovative environment and have a proven track record in sales and team leadership, this could be your next carrier step. Explore exciting opportunities with BayWa – where your passion aligns with their commitment to a sustainable future.

ST Logo Højtopløste
ST Skoleinventar, Danmark

Supply Chain Manager, ST Skoleinventar

Kan du skabe flow i en driftig virksomhed, der er drevet af en data- og analysebaseret tilgang og ledelse? Vi leder efter dig, der kan sikre kontinuerlig udvikling og optimering af interne processer og skabe samspil i forsyningskæden. Derudover er det afgørende, at du trives i en selvstændig rolle, hvor du får indflydelse på, hvordan din lederrolle udmønter sig.

Better Symbols
AMVEST, Odense

Regnskabschef, AMVEST

Er du talstærk, besidder en stærk forretningsforståelse og har flair for optimering? Vil du være en del af en virksomhed, hvor du får mulighed for at præge den videre udvikling? Så er du muligvis den regnskabschef, vi søger.

Betterpeople Logo Main Uden Payoff RGB Aflangt (1)
betterpeople A/S, Midtjylland

HR-konsulent/headhunter, betterpeople A/S

Vi oplever et stigende antal opgaver, og vi er derfor på udkig efter en (eller flere) erfarne headhuntere, som har lyst og evner til at blive en del af vores energiske og målrettede team i betterpeople A/S. Er selvstændighed, udvikling, indflydelse, fart og faglighed noget, du søger? Så kan det være dig, vi skal tale med om perspektiverne i et muligt samarbejde.

Betterpeople Logo Main Uden Payoff RGB Aflangt (1)
Danmark

Bestyrelsesposter

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

Rul til toppen