Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer. Derudover ligger vi inde med ikke opslåede stillinger. Derfor opfordres du til at uploade dit CV i vores CV-bank, hvis du er på udkig efter nye muligheder.

Iq Logo
IQ Metal Group, Aarhus omegn

Business Controller, IQ Metal Group

IQ Metal Group har positioneret sig som en betydelig leverandør af konkurrencedygtige løsninger til lokale og globale kunder, bredt funderet i forskellige industrier. En ambitiøs vækststrategi skal realiseres gennem de kommende år, hvor en af deres strategiske prioriteter er at sikre gennemsigtighed og forretningsmæssig sikkerhed. Er du en analytisk skarp, forretningsorienteret Business Controller, som har fokus på eksekvering, så har du her en unik mulighed for at indtage en nøglerolle på tværs af IQ Metal Gruppens selskaber.

Images (1)
Skjøde koncernen, Odense

Økonomichef, Skjøde koncernen

Få en afgørende rolle i en solid og vækstorienteret entreprenørvirksomhed. Skjøde koncernen søger en analytisk og kompetent økonomichef, som er i stand til at skabe økonomisk samspil på tværs af koncernens selskaber, og som er drevet af muligheden for faglig og personlig udvikling i en stærk organisation.

Betterpeople Logo Main Uden Payoff RGB Aflangt (1)
betterpeople og HRfamly, Aarhus

Business Relations Manager, betterpeople A/S

Er du en passioneret og resultatorienteret person, der brænder for at skabe og udvikle stærke forretningsrelationer? Hvis du er klar til at tage udfordringen op og være en del af en virksomhed, hvor du kan gøre en reel forskel, så er du måske den Business Relations Manager, vi søger.

Logo (1) (3)
ADA Green Energy A/S, Aarhus omegn

Teknisk projektleder, ADA Green Energy A/S

Har du et stærkt kommercielt mindset, og vil du agere bindeled mellem ADA Green Energys team og eksterne rådgivere? Og vil du hjælpe ADA Green Energy med at forme fremtidens bæredygtige løsninger? Så er du måske den tekniske projektleder, vi leder efter.

Lundsby Logo
Syddanmark

Driftschef, Lundsby Renewable Solutions

Lundsby Renewable Solutions A/S søger en driftschef, der kan spille en central rolle i at sikre stabilitet og optimering af driften. Vil du arbejde i en virksomhed, hvor du kan være med til at omsætte naturlige ressourcer til bæredygtig energi, hvor den grønne omstilling står højest på dagsordenen og hvor du hver dag har muligheden for at gøre en forskel for Danmarks og verdens fremtid?

IQ Metal Logo Web Removebg Preview (1)
IQ Metal, Aarhus omegn

Teknisk indkøber, IQ Metal

Bliv teknisk indkøber hos IQ Metal og bidrag til fremtiden inden for metalproduktion med innovative løsninger. Du tilbydes en central rolle i deres indkøbsteam, hvor din tekniske ekspertise og kommunikationsevner værdsættes i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi leder efter dig, som ønsker at være en del af IQ Metals vækstende virksomhed og medvirke til den bæredygtige udvikling i industrien.

Nuuday Logo
Nuuday, Aarhus omegn

Director of Payroll, Nuuday

Vil du være med til at lede et dygtigt team i en af Danmarks førende virksomheder inden for digital service? Nuuday søger en erfaren Director of Payroll til at facilitere og sikre en gnidningsløs drift af hele koncernens lønfunktion.

Lundsby Logo
Lundsby Renewable Solutions, Viborg, Middelfart

Business Relations Manager, Lundsby Renewable Solutions A/S

Lundsby Renewable Solutions søger erfarne Business Relations Managers til at varetage projektudvikling og salg af biogasanlæg til aktørerne inden for energisektoren. Du vil spille en vigtig rolle i Lundbys fortsatte vækstrejse og udvikling af den grønne omstilling og du tilbydes kæmpe potentiale og uanede muligheder i et marked i kraftig vækst. Vil du arbejde i en virksomhed, hvor den grønne omstilling står højest på dagsordenen og hvor du hver dag har muligheden for at gøre en forskel for Danmarks og verdens fremtid?

Denver Logo
Denver A/S, Aarhus omegn

International Key Account Manager, Denver

Drømmer du om at arbejde i en nøgleposition inden for internationalt salg? Så har du nu muligheden for at blive en del af en økonomisk solid virksomhed, der er stærkt positioneret på det internationale marked.

Logo (1) (2)
BayWa r.e., Svendborg

Sales Director, BayWa r.e.

Are you a dynamic professional with a passion for renewable energy? BayWa r.e., a global leader in sustainable solutions, is currently looking for a Sales Director, managing Denmark and Norway, to drive the client relationships, spearhead sales team development, and lead initiatives in the renewable energy sector. This position is based in the Danish office located on Fyn. If you thrive in a dynamic, innovative environment and have a proven track record in sales and team leadership, this could be your next carrier step. Explore exciting opportunities with BayWa – where your passion aligns with their commitment to a sustainable future.

Betterpeople Logo Main Uden Payoff RGB Aflangt (1)
betterpeople A/S, Midtjylland

Uopfordret ansøgning, betterpeople A/S

Vi oplever et stigende antal opgaver, og vi er derfor på udkig efter en (eller flere) erfarne headhuntere, som har lyst og evner til at blive en del af vores energiske og målrettede team i betterpeople A/S. Er selvstændighed, udvikling, indflydelse, fart og faglighed noget, du søger? Så kan det være dig, vi skal tale med om perspektiverne i et muligt samarbejde.

Betterpeople Logo Main Uden Payoff RGB Aflangt (1)
Danmark

Bestyrelsesposter

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

Obyg Logo
Odense Bygningsservice A/S, Fyn

Sektionschef, Odense Bygningsservice A/S

Bliv en del af en solid, vækstorienteret og fagligt velfunderet virksomhed, som konstant er i udvikling. Vi leder efter en person med stærk forretningsforståelse, teknisk baggrund, et kommercielt mindset inden for entreprisebranchen samt evnen til at guide, motivere og inspirere et dygtigt team. 

Rul til toppen