Hvem er vi her hos betterpeople?

betterpeople er sat i verden for at tage sig godt af mennesker og virksomheder, skabe udvikling, gode relationer og gode arbejdsliv. Vi hjælper mennesker med at finde deres drømmejob og virksomheder med at finde deres drømmemedarbejder/team. Kort sagt lytter vi til hvor både medarbejder og virksomhed vil hen, og hjælper derefter begge parter i mål.

Det handler om mennesker ... også vores

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Stine Halkjær

Stine Halkjær

HR Business Partner

Sine Fæste

Sine Fæste

HR Business Manager

Brit Sømose

Brit Sømose

HR- & kundekonsulent

Rasmus Lahn Bak

Rasmus Lahn Bak

Projektleder

Cecilie Orris Eriksen

Cecilie Orris Eriksen

HR- & Kundekonsulent

Fie Bak

Fie Bak

HR-support & search

Rebecca Hansen

Rebecca Hansen

HR-support & search

Jonas Kjær Wieland

Jonas Kjær Wieland

HR- & Kundekonsulent

Diversitet er en af vores styrker

For at kunne realisere vores tilgang til rekruttering har vi sammensat et stærkt og dynamisk hold af engagerede mennesker. En varieret flok af sociale væsner med vidt forskellige baggrunde bundet sammen af en oprigtig interesse i mennesker, personlig ledelse, udvikling og gode liv. 

Og så ser vi gerne, at vi har det sjovt sammen, imens vi arbejder.  

Vi sætter mennesket først. Altid

Vi mener ikke at rekruttering bør være ensbetydende med svedige håndflader og stivede flipper. Det handler om mennesker, det handler om at finde den rette hylde til hver kandidat. 

Vi tager alle vores kandidater seriøst. Uden dem er vi intet. Derfor går vi langt for at hjælpe dem til et godt og lykkeligt arbejdsliv.

Klar tale der gør en forskel for dig

Vi har mange års erfaring fra branchen, og vi har klare holdninger til, hvordan vi opnår det bedst mulige resultat for både kunde og kandidat. 

Hos os er der ikke floskler, selvhøjtidelighed, varm luft og forkromede løsninger. Det er direkte handling og tale nede på jorden, når det drejer sig om at flytte dig som kandidat og virksomhed. Og vi taler kun når vi har noget relevant at sige, der kan gøre en forskel for dig.

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen