Denver Logo U.Baggrund

International Key Account Manager, Denver

Drømmer du om at arbejde i en nøgleposition indenfor internationalt salg? Så har du nu muligheden for at blive en del af en økonomisk solid virksomhed, der er stærkt positioneret på det internationale marked.

Denver A/S 

Siden grundlæggelsen af Denver i 1990, er firmaet vokset til en international handelsvirksomhed, der producerer en bred vifte af forbrugerelektronikprodukter. I dag sælger virksomheden over 400 egne produkter, hvilket blandt andet indebærer tablets, smartwatches, el-løbehjul, audio- og home security produkter. 

Denver beskæftiger ca. 75 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland, Polen og Spanien samt et bredt salg- og distributionsnetværk over hele Europa.  

Nøgleposition på det internationale B2B marked  

Som International Key Account Manager kommer du til at spille en afgørende rolle for Denvers fremtidige succes, med ansvar for salgsbudgetter på et større millionbeløb. Du indtræder i en selvstændig rolle, hvor du overtager en eksisterende kundeportefølje, med ansvaret for at fastholde relationen til både mindre og større kunder. Derudover vil du udvide din kundeportefølje, når mulighederne opstår. Dine kunder består blandt andet af store detailkæder, elektronikkæder, varehuse, supermarkeder og hypermarkeder, som du løbende besøger og udarbejder skarpe salgskampagner i samarbejde med. 

Denver har siden begyndelsen oplevet stabil vækst, hvorfor du som International Key Account Manager får en unik mulighed for at repræsentere en solid virksomhed. Du vil i denne rolle arbejde med kvalitetsprodukter og en effektiv go-to-marked strategi, som du kommer til at udfolde yderligere. Du kan forvente mellem 50-70 rejsedage om året, i forbindelse med kundebesøg hos salgs- og distributionsnetværket samt deltagelse på messer i eksempelvis Berlin og Hong Kong.  

Der er her tale om et særdeles selvstændigt job, hvor du selv har ansvaret for at strukturere din arbejdsdag og dermed skabe de ønskede resultater.  

Ambitiøs og selvstændig salgsprofil 

Vi leder efter dig, der har international salgserfaring, helst inden for retail og gerne med salg af længerevarende forbrugsvarer. Du kommer forventeligt med en kommerciel uddannelsesmæssig baggrund, som har givet dig et stærkt fundament inden for salg og forretning. Vigtigst er det, at du drives af salg og resultater. Du er ambitiøs, selvstændig og har en kommerciel og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde. Du har forhandlingsevnerne i orden, og det falder dig naturligt at spotte og skabe muligheder på både nuværende og nye markeder, som du eksekverer på og følger helt til dørs. 

Som person er du energisk, handlekraftig og arbejdsom. Du er tillidsfuld, behagelig at omgås og ordentlig i dine relationer til andre mennesker. Desuden er du dygtig til at kommunikere og samarbejde med mennesker på alle niveauer.  

Stærk positioneret virksomhed med uanede muligheder  

Du tilbydes et særdeles selvstændigt job med mulighed for at skabe betydelige resultater på virksomhedens og egne vegne. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder tilsvarende store. Denver er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb knowhow inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har Denver skabt stabil vækst, og er i dag en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople  

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk eller ring på tlf. 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Sine Fæste

Sine Fæste

HR- & Kundekonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen