ST Logo Højtopløste (002)

Økonomichef/CFO, ST Skoleinventar A/S

Få en afgørende rolle i en virksomhed, der er i gang med en omfattende transformationsproces, hvor der er udsigter til både kompetencemæssig og karrieremæssig udvikling. Vi er på udkig efter en struktureret og handlekraftig økonomichef/CFO, som kan være med til at bringe ST Skoleinventar til næste stadie i virksomhedens påbegyndte transformation fra produktions - til projektvirksomhed.

betterpeople A/S søger på vegne af ST Skoleinventar en økonomichef/CFO. 

ST Skoleinventar 

ST Skoleinventar har siden år 1949 udviklet, produceret og leveret inventar og indretningsløsninger af høj kvalitet til B2B-markedet. Udover at levere inventar til den danske uddannelsessektor, er ST Skoleinventar også repræsenteret i både Norge og England, hvor hovedkontoret er placeret i Tarm.  

I år 2021 har bestyrelsen og ledelsen taget de første væsentlige skridt mod en ny særdeles ambitiøs strategi for virksomhedens fremtidige udvikling. Dette indebærer blandt andet en transformation fra produktions- til projektvirksomhed med egen inventarproduktion og en større andel underleverandører og sourcing-partnere. Eksekvering af denne strategi fordrer tilførsel af nye kompetencer samt et løft af det nuværende kompetenceniveau, hvorfor der hen ad vejen vil være rig mulighed for at afprøve og indfri ambitioner samt karrieremuligheder.  

Nøglerolle i en virksomhed i positiv udvikling 

Som økonomichef/CFO hos ST Skoleinventar bliver du en del af en virksomhed, som er igennem en omfattende og vidtrækkende udvikling, og som lige nu befinder sig på en vækstrejse med en tocifret vækstrate og en solid fremtidig ordrebeholdning. Denne vækstrejse indbefatter en optimeringsproces indenfor stort set alle afdelinger, herunder virksomhedens økonomifunktion. Som økonomichef/CFO kommer du til at bidrage med din faglige ekspertise og strukturelle tilgang, og du kommer på den måde til at spille en væsentlig rolle. Det er derfor vigtigt, at du har et entreprenant mindset og øje for forretningsudvikling. Du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens CEO, hvorfor det er centralt, at du kan og vil bidrage med strategiske og ledelsesmæssige kompetencer.   

Helheds- og detaljeorienteret økonomichef/CFO med kendskab til projektprocesser  

Vi er på udkig efter dig, der har solid erfaring med økonomifunktioner, såsom controlling, budgettering, rapportering, økonomistyring og opfølgning. Herudover er det afgørende, at du er vant til at agere business partner i operationen/ledergruppen - og ligeledes har solid erfaring med bestyrelsesrapportering. Du arbejder systematisk og struktureret, og evner at profitere af dette til opbygning af økonomiske og forretningsdrevne processer. Ligeledes formår du at agere den økonomisk hovedansvarlige for virksomhedens projekter, bl.a. ved at opbygge og udvikle en controlling-funktion. Det er vigtigt, at du kan bringe dine analytiske evner i spil, så du formår at se potentiale for forretningsudvikling, optimering og effektivisering på både et helheds- og detaljeorienteret plan. Det er ydermere essentielt, at du besidder en fundamental og dybdegående forståelse for igangværende arbejde (WIP etc.). 

Skab din egen indflydelse  

Hvis du ønsker at tage et stort ansvar i en virksomhed, der er i en omfattende transformationsproces og ønsker at spille en nøglerolle på en vækstrejse, er det netop dig, der skal være den kommende økonomichef/CFO i ST Skoleinventar. Det er vigtigt, at du tør at gå forrest i beslutningsprocesser og i ledelsesmæssige sammenhænge, hvor du arbejder selvstændigt og er med til at sætte dit eget præg på, hvordan ST Skoleinventars videre udvikling skal forløbe. Desuden skal du være motiveret for at bestride en rolle, hvor der er udsigter til både kompetencemæssig og karrieremæssig udvikling.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på, at den rette kandidat er fundet og indkørt i stillingen af den nuværende økonomichef. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.    

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.    

(C) betterpeople A/S

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Sine Fæste

Sine Fæste

HR Business Manager

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen