IQ Metal Logo Web Removebg Preview (1)

Teknisk indkøber, IQ Metal

Bliv teknisk indkøber hos IQ Metal og bidrag til fremtiden inden for metalproduktion med innovative løsninger. Du tilbydes en central rolle i deres indkøbsteam, hvor din tekniske ekspertise og kommunikationsevner værdsættes i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi leder efter dig, som ønsker at være en del af IQ Metals vækstende virksomhed og medvirke til den bæredygtige udvikling i industrien.

betterpeople A/S søger på vegne af IQ Metal en teknisk indkøber 

IQ Metal 

IQ Metal er en moderne industrivirksomhed, der varetager en bred vifte af opgaver indenfor metalbearbejdning. IQ Metal har med sin næsten 60 års brancheerfaring dyb indsigt i metalindustrien og IQ Metal Group beskæftiger i dag omtrent 470 personer i alt på deres kontorer og produktioner i henholdsvis Danmark og Polen. Du vil blive en del af IQ Metal gruppens danske selskab, som består af ca. 60 produktionsmedarbejdere samt 12 medarbejdere på kontoret.  

IQ Metal har en bred produktportefølje, som anvendes i både elektroindustri, tavlebygning, industriel køling samt marine- og vindmølleindustri. Kvalitet og løbende udvikling er i højsæde hos virksomheden og således er IQ Metal er velorienterede om branchens udvikling. 

Virksomheden er inde i en udviklingsfase, hvor der investeres i fremtidig vækst og kvalitetsforbedrende processer, herunder ny teknologi, automatisering, opkøb og ESG er tilmed et fokusområde. 

Central rolle i indkøbsteamet 

Som teknisk indkøber hos IQ Metal vil du være en central del af indkøbsteamet, hvor du vil stå for indkøb af råvarer og komponenter til virksomhedens produktion i Danmark og hos underleverandører. Du vil arbejde tæt sammen med salg og indkøbsteamet samt have sparring med planlægningschefen, som du ligeledes refererer til. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet inkludere ordreopfølgning, kommunikation med kunder, leverandører og deres produktionsteams både lokalt og i Polen. Du vil derudover være involveret i forsendelseslogistik, koordinering af fragt samt andre relaterede opgaver såsom analyse og import af kundeforecast. 

Samarbejdsstærk og produktionsinteresseret 

Den ideelle kandidat har en teknisk baggrund som teknisk designer, produktionsteknolog, maskintekniker, ingeniør eller lignende. Erfaring fra jernindustrien eller relaterede områder er afgørende, da vi gerne ser, at du i denne rolle kan bidrage med din viden om materialer og forståelse for produktionsprocesser. Du skal være fortrolig med ERP-systemer, og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Monitor.  

Som person trives du i et dynamisk miljø og kan håndtere opgaver med høj kvalitet og punktlighed. Du skal være i stand til at arbejde på tværs af organisationen og forhandle kommercielt gunstige aftaler med leverandører, der sikrer IQ Metals konkurrencedygtighed. Da en del af kommunikationen foregår på engelsk, er det vigtigt, at du behersker både skriftlig og mundtlig engelsk på et højt forhandlingsniveau. Slutteligt vil det være en fordel, hvis du har erfaring med tilbudsgivning og er opdateret på priser, konkurrencedygtige produkter og tendenser inden for branchen. 

Et arbejdsmiljø med frihed under ansvar 

Hos IQ Metal får du muligheden for at blive en del af en vækstende virksomhed, der investerer i fremtiden og den bæredygtige udvikling indenfor jern- og maskinindustrien. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved frihed under ansvar, og du har derfor mulighed for at sætte dit eget præg på din hverdag.   

Hos IQ Metal vægtes god kommunikation højt, da virksomheden tror på, at klar kommunikation er afgørende for at skabe en bedre og mere effektiv arbejdsproces.  

Virksomheden faciliterer et arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at bringe dig selv i spil, hvad end det er fagligt eller socialt. Hvert år afholder IQ Metal en sommerfest og en julefrokost, men er ligeledes åbne overfor dine forslag, hvis du har lyst til at bidrage til det sociale arbejdsmiljø. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Sine Fæste

Sine Fæste

HR Business Manager

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen