Logo (1) (3)

Teknisk projektleder, ADA Green Energy A/S

Har du et stærkt kommercielt mindset, og vil du agere bindeled mellem ADA Green Energys team og eksterne rådgivere? Og vil du hjælpe ADA Green Energy med at forme fremtidens bæredygtige løsninger? Så er du måske den tekniske projektleder, vi leder efter.

betterpeople A/S søger på vegne af ADA Green Energy en teknisk projektleder. 

ADA Green Energy 

Som teknisk projektleder bliver du en del af en grøn virksomhed i vækst, der har lyse fremtidsudsigter og gang i mange aktiviteter. Du vil få en central rolle i ADA Green Energys ambitioner om at fremskynde den grønne omstilling ved at designe og udvikle nye solcelleparker, biogasanlæg og vindmøller. 

En projektleder med en målrettet og ambitiøs tilgang til udvikling I denne rolle bliver du en del af et erfarent team og vil referere direkte til den administrerende direktør. Dit hovedansvar vil være den daglige ledelse af design-, projekterings- og indkøbsprocessen af solcelleanlæg. Dette indebærer dialog med elforsyningsselskaber og sourcing fra kvalitetsleverandører. Du vil derudover agere bindeled mellem lodsejere, leverandørerne og byggepladserne, mens den primære kontakt til myndighederne varetages af din kollega. Med din hands-on tilgang til arbejdsopgaverne, er du med til at sikre et effektivt og godt samarbejde. 

Selvdreven og passioneret 

Som teknisk projektleder er det afgørende, at du har en solid forståelse for el- og energiforsyning samt besidder en skarp kommerciel sans. Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som el-ingeniør, maskiningeniør, maskinmester eller lignende.  

Vi ser gerne, at du har 4-5 års erfaring fra lignende stillinger, eller erfaring med lignende ansvarsområder. Dertil er det en forudsætning, at du mestrer engelsk både mundtlig og skriftlig, da du vil have kontakt med leverandører og andre samarbejdspartnere fra hele verden.  

For at lykkes i denne stilling, er det essentielt, at du er selvdreven og passioneret i arbejdet med at bidrage til den grønne omstilling. Dette kommer til udtryk ved, at du forstår at udtrykke dig og bygge relationer på alle niveauer, hvorved du får tingene til at ske, og kommer i mål med projekterne. 

 
Bidrag til den grønne omstilling 

Udover at bidrage til den grønne omstilling, som er en sektor i rivende vækst, byder stillingen også på et stort udviklingspotentiale. Du får i denne rolle muligheden for at forme din egen stilling og det forholdsvist nye team, samt være med til at påvirke den samlede virksomhedskultur. Du vil opleve, at ideer og fremtidige visioner er noget, der tales åbent og nysgerrigt om.  

Endvidere bærer stillingen præg af stor fleksibilitet, så du har mulighed for at balancere godt mellem arbejde og privatliv, og virksomheden lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel, både arbejdsmæssigt og personligt. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen