Betterpeople Logo Main Uden Payoff RGB Aflangt (1)

Business Relations Manager, betterpeople A/S

Er du en passioneret og resultatorienteret person, der brænder for at skabe og udvikle stærke forretningsrelationer? Hvis du er klar til at tage udfordringen op og være en del af en virksomhed, hvor du kan gøre en reel forskel, så er du måske den Business Relations Manager, vi søger.

Om betterpeople og HRfamly

betterpeople blev stiftet i 2015 og er sat i verden for at tage sig godt af mennesker og virksomheder, skabe udvikling, gode relationer og gode arbejdsliv. Vi hjælper mennesker med at finde deres drømmejob og virksomheder med at finde deres drømmemedarbejder. Kort sagt lytter vi til, hvor både medarbejder og virksomhed vil hen, og hjælper derefter begge parter i mål. betterpeople har et søsterselskab, HRfamly, som er en nyopstartet virksomhed, der tilbyder en digital og innovativ HR-platform samt en app til tidsregistrering – begge dele til ledere i virksomheder samt deres medarbejdere.

Skab og vedligehold stærke forretningsrelationer

betterpeople og HRfamly søger en Business Relations Manager, hvor din primære mission vil være at sikre en kontinuerlig pipeline af nye relationer og sikre en vedvarende vækst. Du vil være ansvarlig for at finde nye samarbejdspartnere samt pleje og udvikle de relationer, du etablerer og dem, der allerede er etableret. I denne rolle vil du referere direkte til virksomhedens direktør og ejer.

Din rolle vil fokusere på at skabe og vedligeholde en stabil strøm af potentielle forretningsrelationer. Det er afgørende, at du konstant arbejder på at finde nye forretningsmuligheder og sikrer en stabil tilstrømning af potentielle samarbejdspartnere. Du skal opbygge stærke og tillidsfulde relationer til disse og sikre, at de forbliver tilfredse og loyale over for både betterpeople og HRfamly. Dit fokus vil være på aktivt at besøge potentielle forretningsrelationer og diskutere, hvordan betterpeoples og HRfamlys ydelser kan skabe forretningsmæssig værdi for kunderne.

Business Relations Manager

Vi søger en kandidat med dokumenterede resultater på B2B-markedet, der har bevist, at de kan levere resultater inden for B2B-løsningssalg eller serviceydelser. Du skal have energi, drive og et skarpt fokus på at nå virksomhedens mål. Det er vigtigt, at du er dedikeret til samarbejdspartnerne og ikke lader dig rive med af driften og administrative opgaver.

Den ideelle kandidat vil være en person med gejst og gåpåmod, som er motiveret og har en stærk indstilling til at overvinde udfordringer. Du skal være selvdrevet, kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ til at skabe resultater. Vi værdsætter tålmodighed og vedholdenhed, da du forstår, at det kan tage tid at opbygge stærke samarbejdspartnere. Disciplin er en nøgleegenskab, hvor du er struktureret og god til at følge op på dine opgaver og mål. Du skal være tillidsvækkende, skabe tillid hos dine relationer gennem ærlig og åben kommunikation, samt have forretningsforståelse og stærke forhandlingsevner.

En dynamisk arbejdskultur med store fordele

Vi tilbyder en god arbejdsplads med en stærk kultur, hvor du kan sætte din egen dagsorden. Virksomheden er veletableret med flere års erfaring, men har for nylig udviklet et nyt forretningsben, HRfamly, som du vil blive en stor del af. Dette skaber en unik kombination af vækstmuligheder i en solid og etableret virksomhedskultur. Du vil opleve stor fleksibilitet og frihed i dit arbejde samt en attraktiv aflønning med mulighed for partnerskab.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller tlf. 53 83 49 94. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Der afholdes løbende samtaler. Der ventes dog gerne på den rette kandidat.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Claus Bak

Claus Bak

CEO & Partner

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Aktuelle stillinger

Se vores aktuelle stillinger her. Vi har aktuelle stillinger indenfor forskellige brancher og på flere organisatoriske niveauer.

Rul til toppen